88

Анонимен

преди 3 години

Това е частен случай,не общодържаван.Не занимавайте аудиторията с глупостите на един декламатор на глупотии.

87

Дали не е нагъл

преди 3 години

Втори опит за семейство. Трето дете. Жена му купула къща (дали е редно жената да купи къща или мъжа). Той водиш любовницата с в къщата (това няма да питам дали е редно). Жена му го изоставя (в реда на нещата). Той заживява в къщата, която жена му плаща с любовницата (а това редно ли е???). Той започва да обижда жена си. Тя му завежда дело. Той реве пред цяла България. За какво не разбирам. Че го е дала под съд, че е намерила кой да я обича и да се грижи за нея и детето? Долен наглец!

86

Анонимен

преди 3 години

Браво бе, най-накрая махнахте оня антиваксер. Сега пък сложихте тоя цъклю разказвач на песни. Нека търга да започне сега и да видим колко време е стои на страницата. Аз казвам 3 месеца, кой каза 4.....

85

Лалугеров

преди 3 години

Спенс да си намери сериозна работа и да спре да ни занимава с кирливите си ризи и миризливото си бельо !

84

Анонимен

преди 3 години

До АнонименА кога законът ще задължи бащите да се грижат за семействата си?!

83

Жалък

преди 3 години

Сериозно, няма ли кой да му каже на тоя колко е жалък. Мъж си зае*ава децата и се продава за пари. Зае*ал една жена с две деца, после зае*ал втора с още едно. Живее с трета, на нея и изневерява с четвърта, пета, шеста. Една му купила къща, той уж я плащал, ама кредита на нейния врат виси като воденичен камък. И не стига, че кредита му е изтеглила, а и в къщата ѝ завел друга. Не излиза от Tinder. На крива ракета космоса и е виновен.

82

Чак сега...

преди 3 години

...разбрах какво може да е по-т .ъп.о от един рапър. Един од ъртял, ск апан от пиене и др -ога рапър - ето това!

81

The Real Бай Иван

преди 3 години

Никакъв Спенс. Направо си е Спек тоя.

80

Пунта Кана

преди 3 години

Селска драма с още по-селски привкус.

79

Анонимен

преди 3 години

До кога законът ще позволява на майките да ограничават връзката на бащата със собственото си дете? До кога законът ще позволява на майките да ограничават правата на бащите и да използват децата, като инструмент за постигане на целите си?

78

Гражданин

преди 3 години

Абе хора, защо никой не говори, колко много злоупотребяват жените с това "домашно насилие". Как, за да отмъщават за какво ли не на мъжа или приятеля си, подават искове за "насилие"? И знаят, че в 98% го печелят веднага - статистика! А колко вербално, пасивно и дори физическо насилие има от жените, пак никой не говори!

77

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Гренадерска-Централ Плевен Дге

76

спенса баце

преди 3 години

Не го мислете, ще се оправи с органите на реда. Все пак фенове са му дори и ш"ибаните полицейски власти..

75

Анонимен

преди 3 години

Ама този бил пълен неудачник

74

Не ме спами

преди 3 години

За.зарязала.та ги половинка

73

Мяу

преди 3 години

Зависи какви ги говори за майката на детето. Обикновено мъжете търсят чрез кого да си отмъстят на нарязаната ги половинка. За съжаление, на това стават жертва децата

72

Анонимен

преди 3 години

До ArsenalЛичи си с кого сте израснали - умни и почтени сте точно като него!

71

Анонимен

преди 3 години

Всеки родител има право на контакт с детето си. В такива спорове винаги се вадят кирливите ризи, но жените все излизат по-онеправданите. Човекът не иска цялото попечителство, просто адекватен контакт с детето си.

70

Анонимен

преди 3 години

Извинете, това новинарски сайт ли е или онлайн версията на вестник "Лична драма"?Всеки ден се развеждат хора, съдят се за попечителство над децата, за имущество и какво ли още не, но никой не пише за тях. С какво този е по-различен от Пешо и Мими от Люлин?

69

Анонимен

преди 3 години

Спенса е най-великия рапър с най-великата песен "Хуйобол" - нещо като зъбобол само по-надолу, ахахах.