39

преди 16 години

ако са го продали защо майката е вдигнала врява? Не участва ли и тя в "сделката".

38

Лори

преди 16 години

Пийнал си човека и аре на топло :) пича, заравил си детето :)))))))))

37

преди 16 години

Абе тия хора са за убиване! Първо с какъв акъл ще изведеш на тоя студ едно малко дете и после ще го "забравиш"!!! Че това да не е вещ! Кой знае тоя колко е бил пият! Или дрогиран...Горкото дете! Не ми се вярва да е оцеляло само в гората! И в тоя студ!

36

Sherlok Holmes

преди 16 години

99.99% - prodal go e!Prosto kato e vzel torbata deteto ne e bilo tam! ina4e bi go vidiyal na praznoto miasto!

35

все едно кой

преди 16 години

Едва ли е живо вече. Милото! Толкова време!... Ако оня наистина го е оставил самичко, заслужава да го изкарат гол и мокър на студа докато му се сбръчкат мъдете, та да проумее колко е готино да можеш да си имаш деца.Децата са с крехка терморегулация и най-вероятно горкото бебе вече е вкочанено. Дори да го намерят, дори и да е живо , ще развие менингит и ,дори да оцелее, ще си остане за цял живот идиотче. Дано е излъгал от страх , че е забравено и да го е продал на истински осиновители, а не за жив донор. Гадове са тия, полухора са . Раждат като животни , захвърлят децата си , а после нови и нови...Чия е ползата от такова многолюдие в държавата? Само не ми казвайте, че е за самите деца.

34

Zahariev

преди 16 години

Абе който не е виждал овца през живота си що се изказва та да става смешен? Почти невъзможно е да се "забрави овца" . На овцата не и трябва никой да я помни, тя си следва стадото и в 99% от случаите си знае и пътя към дома... хахаха

33

преди 16 години

Абе тия овце дето ги е изкарал сняг ли пасат?Горкото детенце.Дано го намерят живо.А тоя *** ми се ще да го убия с камъни.

32

преди 16 години

Че и имал 7 деца!Това било най-малкото!Не всички живеели при тях,някои били дадени по домове!Сигурно,за да си спестят за ракийка!Защото,като станал инцидента и двамата били пияни!Моля се,дано детето да е живо и здраво!Нищо,че е ромче,все пак и те са хора!Но,трябва да се случи чудо,за да е оцеляло за цяла нощ в тоя студ!Освен това в местността е било пълно с чакали!Ужас!Та то е само на 2 годинки,сигурно сега се е научило да ходи!Дано да оцелее!

31

преди 16 години

Боже,защо даряваш подобни хора с деца?

30

ванилия

преди 16 години

то вече не е в България може ли две ОБУЧЕНИ кучета да го търсят и да не открият следа района е близо до границите на две съседни държави така че като съберете 2 и 2 ще си отговорите надявам се да е така от колкото да го е убил и заровил някъде но кучетата ако наистина са обучени щяха да намерят дупката ако животни го бяха разкъсали кучетата пак щяха да намерят парче от дреха така че детето е продадено

29

Des

преди 16 години

И аз съм за отнемане на родитески права - те щом са пияни непрекъснато с майката кой знае как го гледат и в къщи. Забравянето проста е била очаквана постъпка от родители алкохолици. Сигурно по-големите се грижат да по-малките.

28

Таня

преди 16 години

Що за история, как е възможно две годишно дете да го изведат на студа. Та то си е още бебе, едва ходят, говорят. Как може да се забрави дете на този студ, този трябва да го осъдят и изпратят в затвора. Това е една безотговорна история. Горкото дете, дано го намерят и да му няма нищо. Да отнемат от родителите му, това не е нормално. Просто съм потресена и възмутена

27

Кротал

преди 16 години

това е най-малкото от СЕДЕМТЕ им деца. Не е ли време социалните служби да се намесят и да им отнемат родителските права. Явно отглеждането на децата не е важно за тези "родители".

26

toni

преди 16 години

Трябва да има закон за отнемане на родителските права по бързата процедура. децата явно са за бизнес на доста малцинствени и неграмотни хора. Майката и бащата трябва да бъдат осъдени поне по няколко причини. Детето да се отнеме и никога да нямат достъп до него. Ненормалници създават поколения, за да ги мъчат и насилват. Държавата трябва да се намеси веднага.

25

преди 16 години

Дано не го е продал някъде или ... дано да не го е пребил. Ужас! :(

24

преди 16 години

боже, боже, как така "таткото" не забрави някоя овца, ами собственото си дете!? Маки и бащи, вие можете ли да забравите двегодишното си дете на поляната при -10 градуса? Чудя се тия хора като говорят такива глупости срам нямат ли. Че даже и очакват да им повярваме!

23

brei

преди 16 години

dve godi6no dete na kolko metra moje dase otdale4i ta da nemogat dago namerat dve sledovi ku4eta i kup policai pri polojenie 4e se znae kade e ostavenomnogo tapa oostanovka vob6te neznam niakoi viarvali

22

преди 16 години

Дано да не го е продал някъде!

21

Мамантос

преди 16 години

Бог да го пази момченцето!

20

Didonata

преди 16 години

Родител който си забравя детето?! Това звучи като виц!!! И на мен ми звучи сякаш е искал да се оттърве от него. Дано детенцето го намерят живо и здраво, а на този "баща" и 100 тояги са малко.