8

Анонимен

преди 3 години

Фирмите да си сключват договорчета със студенти 2-3 курс, да им плащат стипендия като да им работят 5 години след дипломиране, да им плащат добре, за да не си загубят инвестицията в кадрите.

7

Анонимен

преди 3 години

Бизнесмените да не се правят на утрепани, а да инвестират в материална база и КВАЛИФИКАЦИЯ на кадрите си, не да ревът, че няма такива.Да си хванат новозавършили инженери, да си ги обучат за оператори на роботизирани машини, както правят фирмите на запад, а не да ревът, че държавата т.е.ние трябва да платим за обучението на кадрите им.

6

V

преди 3 години

В момента най вишата технология е етериум ;) Постоянно топи разликата с биткойна и по всичко личи че това ще е новата световна валута. При биткойн 39 к ЕТН 1200 .А сега при биткойн 37 к ЕТН 1400 $ .В началото на годината беше с капитализация едва 26 милиарда а сега 163 милиарда .Как ви се струва а ??? Дори ООН ползва ЕТН при международни транзакции .А за специалистите си ги прави всеки мениджър .Но дори и те вече не са важни. Важени са само маркетинга и рекламата .В нови продукти все повече е ре

5

Анонимен

преди 3 години

натрупаните у народа пари са ленински количесвтени променикоито ще станат някой ден, с качествен скок, ще се озоват в джоба на комунистите.

4

не знае

преди 3 години

Боко не знае откъде се включва компютъра.Преди се хвалеше с една снимка с MacBook - модел на който свети логото когато е включен. При него беше изключен и се правеше че работи.За това не му трябват умни хора около него - само блюдолизци които му обясняват колко е велик

3

Анонимен

преди 3 години

На България й трябва кой да сади картоф и да произвежда мляко, щото ей го на - сиренето със сухо мляко и палмово масло. Преследвайки тази национална цел, характерна за аграрните общества от преди 300 години, непрекъснато гласуваме за човек с форма на главата, която въплъщава тази цел.

2

Ахмед

преди 3 години

Това го слушаме от 40 г.

1

Анонимен

преди 3 години

модела в България се сменя, за да може бързо да се натрупат пари от властта, чрез кражби на народа.