71

до анонимен

преди 3 години

стабилно държиме смъртност 14% което е абсолютен световен рекорд------------Да не говорим, че това не е цялостно реалната статистика!Колко са реално заразените безсимптомни носители и болните без тестове за потвърден Ко-вирис никой не знае!И така е по целия свят, не само у нас.

70

Анонимен

преди 3 години

стабилно държиме смъртност 14% което е абсолютен световен рекорд

69

Анонимен

преди 3 години

Аз пак да попитам, защо броят на починалите се влияе от статистика делник - празник ???

68

Анонимен

преди 3 години

Всеки лекар е решил да стане такъв с перспективата да бъде полезен на хората--------Това са пълни глупости. 90% от лекарите са избрали тази професия, за да работят на топло, да имат сигурни доходи и да не носят отговорност за делата си. Една част стават лекари, за да удовлетворяват садистичните си наклонности. Тези с идеалните подбуди са около 1%.

67

лилана от затвора

преди 3 години

На мен ми е интересно друго - айде тестовете са ясни събота и неделя, правят се по-малко. Ама смъртността и тя ли си почива да ге? Тая статистика е мамата си трака.

66

Чочо

преди 3 години

Всеки лекар е решил да стане такъв с перспективата да бъде полезен на хората и да го обвиняваш индиректно за смърт причинена от коронавирус, е все едно да обвиняваш цялото световно лекарско съсловие в умишлено убийство след коронавирусна инфекция с летален край, което е пълно безумие . Борбата с почти непознат враг е трудна и нищо повече от поклон и голяма благодарност за медиците. Да спазваме правилата съотечественици !!!!

65

Зоро

преди 3 години

Според вас Вълчев масов убиец ли е "+" или визионер, който се грижи за бъдещето "-"?

64

славянин

преди 3 години

Когато започнат да наричат ''починалите'' - убити, както ''излекуваните'' - оздравели, тогава нещата ще бъдат точни!

63

Тим

преди 3 години

До 61Прав си. Извинявай. Наистина за Йемен е дадена такава информация, но вероятно заразените са много повече и смъртността ще бъде друг %.

62

Анонимен

преди 3 години

Много мъртви бе,много а това е най-показтелно,не колко са откритите заболели защото явно е че има скрита заболеваемост или заразоносители,но бройката мъртви е ужасна в България!!Това е още от ония страховити бройки всеки ден по няколко хиляди които бяха,страшно.Около нас няма такъв висок % смъртност,а до есента бяхме много добре.Ама то ум царува,ум робува,ум пат.ки пасе,Борисов мангъровеца е много виновен.Не разбирам как може да се хвали как сме се>справяли>.За два месеца над 7000 жертви,погром.

61

Тим

преди 3 години

До 61Какви глупости пишеш! Четеш ли си ги? И как си с математиката?

60

Анонимен

преди 3 години

Само да вметна, че от както влезнаха мерките в сила (края на ноември 2020), моя работодател подаде документи за мярката по 24 лв на ден, още на следващия ден. Едва миналата седмица го одобриха и съответно пари по сметката ми няма. Това са почти два месеца, но инъче всеки ден се говори какви мерки предлагало правителството. Егати бавнярите.

59

Анонимен

преди 3 години

До 18.01.2021 г.средно за ЕС броят на ваксинираните е 1.23%Защо България е отново на дъното с 0,27% ваксинирани?

58

Анонимен

преди 3 години

А колко хидяди на година умират от рак?40 души болни от пневмония, която се лекува. и затова затвориха работните места на хиляди души, които сега живеят на помощи от 12 лв. на ден,а аз работя за 2,50 лв на час. защото било " криза" и шефър милионер иска да трупа още пачки на гърба на хората.на такива парите да им заседнат в гърлата.

57

До 57 Тим

преди 3 години

А какво ще кажеш за други държави с висок процент на починалите от заразените?Например: Йемен - 29%Мексико - 8,6%Еквадор - 6,2%Китай - 5,25%Босна и Херцеговина - 3,8%Гърция - 3,7%Италия - 3,45%----България - 4%

56

Анонимен

преди 3 години

Защо България е ПОСЛЕДНА с най малко ваксинирани в Европа до момента,само 0.27% от населението? За справка нашите съседиГърция-0.83%Турция-0.99%Румъния-1.22%

55

До 57 Тим

преди 3 години

По-реална е смъртността измерена само сред приключените случаи - възстановили се или починали, а там България има 5% смъртност.

54

Анонимен

преди 3 години

Регистрирали 82 починали от вируса, а още толкова не са ги регистрирали. Сега на ден умират около 150 човека повече от 2019 година.

53

Тим

преди 3 години

Средната за света смъртност е 2%,а у нас тя е 4%! Това ми намирисва на злоупотреби в самите болници. Изписват се скъпи лекарства, но не се прилагат, с цел икономии! Краде се и се печели на гърба на жертвите! Трябва да се правят внезапни проверки на бялата мафия!

52

Привет ЗОМБИТА!

преди 3 години

В резултат на съдебен иск (позовавайки се на правото на информация) пред ирландското министерство на здравеопазването от ирландската журналистка Джема ОДохърти, ирландското министерство на здравеопазването призна ПИСМЕНО, че не може да предостави доказателства, че SАRS-СОV-2, известен като СОVID-19, е изолиран в лабораторията като са спазени постулатите на Кох. С други думи, съществуването му не може да бъде доказано. Първите пет минути от видеото са исторически.