29

Лъжа

преди 3 години

таз новина че Англия е на 1во място по смъртност е ЛЪЖА !!!!Няма ли да бъдете осъдени и вкани в затвора редактори и журналисти лъжливи

28

Хайли лайкли

преди 3 години

Великите лечители на нелечимя новичок да са на това дередже?Има ли изненадани?То реалните неща за разлика от измислените - искат серозни знания и специалисти!Не е като медийно отравяне и медийно възкресение на Скрипали!

27

Анонимен

преди 3 години

Във Великобритрания от всеки 1000 човека приключили с вируса, 55 са починали, а останалите 945 са се възстановили. В България са 50 починали, а останалите 950 са се възстановили

26

Родител

преди 3 години

Англичаните доказаха на практика че докато децата им са в развъдниците (дг и присъствено училище) няма никакъв смисъл да затварят нищо - заразата се разпространява. При нас нещата започнаха да утихват чак след като затвориха присъственото училище от миналият век.

25

БГ

преди 3 години

Тук има много скрита смъртност. Двама близки починаха наскоро, един след друг със симптоми. Не ги искаха в болниците в София - нямали места. Писаха ги инфаркт.

24

Анонимен

преди 3 години

До онзиДе да те напръскат, че определено имаш нужда от генно модифициране. Есента винаги конденза зад самолетите е по-внушителен. Две години, високо над София с автомат в ръцете съм имал достатъчно време да го наблюдавам през 80-те.

23

бай х

преди 3 години

В Лондон арестуват ако си говорите няколко човека на улицата. Гаврат се с хората.

22

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 28Това са плодовете на факта, че обявиха три дни по-рано локдауна. Матреала го кара като за последно по пъбове, летища и границата. И пак коментирайте здравната система на България и мерките. И в Италия, и в Испания, а в Англия сега *** повече. За прехвалената Швеция на мангъров и сие вече не се и говори. По-добре селски тарикат с усет по рождение, отколко празноговорещ интелектуалец. Факт!

21

ГосТ

преди 3 години

При 3 % смъртност и безсимптомни случаи, вируса циркулира дълго време и пик се получава изведнъж. Съответно и висока смъртност. ЮКей е пример за това. Досега не съм видял едно адекватно изследване за разпространението му в някоя популация.

20

онзи

преди 3 години

Пръскат хората от самолетите с генно-модифицирани вируси и ни баламосват с локдаун и ни тровят с "ваксини". Срещу хората се води геноцид.

19

Анонимен

преди 3 години

Пърен локдаун, спазвали много строги мерки, ваксинират ги все повече, а вирусът вилнее. Хайде да си кажат какво не правят, както трябва, за да се случва това и не е само новият щам. Щях да им повярвам ако не беше примерът с Нова Зеландия и Китай!

18

Иван

преди 3 години

В Англия до 18 декември всички ученици и студенти бяха в час, магазините навсякъде отворени включително моловете, барове и ресторанти работеха до 23 часа в повече райони на страната, никакъв вечерен час, маски почти не се носят.. Сега берат плодовете на безхаберието си. Същото ще стане в България, ако Борисов се поддаде на натиска на ресторантьорската мафия-пълзяща нагоре зараза съпътстваща почти липсващата ваксинация. Училищата също трябва да стоят затворени поне до началото на април.

17

123

преди 3 години

Англичаните пяха на площада: "Наврете си ваксините отзад" и затова ги затвориха. Има го в ютуб. Иска се ингилизите да излезнат на площадите и да натрошат главите на полицаитв и правителството.

16

Къде е уловката ?

преди 3 години

При британци напр. има много близкородствени бракове.

15

Тим

преди 3 години

Смъртността във Великобритания е под 3%! А у нас, макар да се бием в гърдите, че сме много добре, е 4%! Средната смъртност за света е 2%. Сами си правете изводите....

14

защо

преди 3 години

Защо си падаме толкова по руснаците? Защото и двата народа са комплексирани и затова са доволни ,че и другите страдат. Дали това е продуктивно? Като гледам водачите ни и животът ни .....очевидно - не.

13

до #17

преди 3 години

вируса си е супер , ама хората не се пазят, не носят предзначените противо предпазни маски който трябва да са с големина 0.03 микрона .Хората дори не знаят какър размер маски да ползват , толкова са прости че чорапи слагат и си мислят че ще се предпазят с обикновенните маски .. Ше се заразяват още дълго

12

реалист

преди 3 години

На първо място са, защото си нямат Мутра, която да въвежда правилните мерки и да контролира изпълнението им. Оставка.

11

нека се погледнем

преди 3 години

От постовете ни лъха злоба, задоволство и радост,че Великобритания била зле. 1. Това изобщо не говори добре за нас. 2. Повечето от постовете са на руснаци и техните слуги, които имат первезното мислене, че като разпространяват недоверие , лъжи и омраза по света, руският мужик ще забрави в какъв ад живее. 3. Както пише в един от постовете---важни са процентите...а по проценти ние сме начело, нали Тиква?

10

хаха

преди 3 години

От каде знам ли?От един приятел който работи в болницата в момента ...Пригответе се за Паспорти за васинация ако ще идвате в Англия