19

Ganjo

преди 3 години

Някога Славен народ...Славен....славен....Колко да е славен???

18

ДДРОнег

преди 3 години

ѝс жслодъ сред нашия народ има прекалено много 80%-ови !!!А и като цяло, покрай промените, чалгата, мутрите , нашият славеннякога народ се изциг-ани...

17

СЕЛТАЦИ С ПРЕТЕНЦИИ

преди 3 години

А , СВОГЕНСКИЯ КМЕТ , СЕ КРИЕ КАТО СУЕК НА БАИР....И НЕ СМЕЕ ДА СЕ ПОКАЖЕ , ЩОТО САМО БОЯДИСВА ТРОТОАРИТЕ И ОГРАДИТЕ У СВОГЕ ....АМА ГРАДА Е ОС РАН ОТ ВСЕКЪДЕ С ***!ИДЕТЕ И ВИЖТЕ!

16

Анонимен

преди 3 години

Винаги,когато отида някъде на излет и се образува някакъв /оклук ,си ги събирам в една торбичка и си ги изхвърлям при първия видян контейнер и това ми носи страхотно удоволствие за да знам ,че поне Аз не съм от тези *** които мърсят майката природа.

15

999

преди 3 години

Не са виновни селяните, а техните Извозващи *** Фирми на тоя и оня. Вземат, извозват и хвълят близо до реката. Един по- силен дъжд - и са в реката. В Италия боклукоизвозването е приоритет на мафията.

14

О хо хо

преди 3 години

Има много уж закрити сметища, но се ползват незаконно. Вижте разследване на Димитър Димитров за *** на Неделино.Много интересно е.

13

бай Миле

преди 3 години

Много са ми интересни селяните. Обществена тайна е, че селският *** се изхвърля в дерето, а кофите пред портите им седят като музейни експонати ( човек ще си помисли, че им събират такса за всеки килограм *** ), и когато *** им изплава и се появи по новините и "сакън! не сме ние! от другото село са!" Кого си мислят, че лъжат и заблуждават? Явно за тях е много по-важно да "пазят имидж", пък това, че са на,с,рали цялата природата няма никакво значение.

12

Бунгар

преди 3 години

Хем го създаваме,хем искаме да се справим с това замърсяване.Хвърляме пари на вятъра.Ако не замърсяваме тези пари ще ползваме за други,по умни неща.Не само реките.Вижте градската среда,градинките,улиците,паркингите,повсеместно е затрупано с отпадъци.Всеки хвърля където му падне.Важното е,че сме ,,Велики,,А,за бездомни кучета и котки да не говорим.Там сме първи в света.

11

СЕЛТАЦИ С ПРЕТЕНЦИИ

преди 3 години

...АМА ВСЕ БОРИСОВ И ГЕРБ СА ИМ ВИНОВНИ!САМО ГЛОБИ И НАКАЗАНИЯ ЗА ВАС , ЦЪР ВУЛИ НИЕДНИ КРУШОВСКИ...!

10

Наблюдател

преди 3 години

Крадците изсекоха горите, напълниха реките с ВЕЦове и ***, усвоиха парите за почистване на речните корита, и това е крайния резултат. Подпечатано от ГЕРБ и ДПС! Браво, другари!

9

Анонимен

преди 3 години

Ааааа,още поне година ще го чистят и ще "плава" ! 220 000 лева е само първата вноска към фирмата , поне 2-3 Милиона ще се отплават към нечие чекмедже

8

СЕЛТАЦИ С ПРЕТЕНЦИИ

преди 3 години

ВИЖТЕ СЕ , КОЛКО СТРУВАТЕ , БЕ..!!!*** ТАЯ ДЪРЖАВА!!!!!СРАААААААМ!!!!

7

Анонимен

преди 3 години

То е ясно, че не можем да се справим с това, но пък може да се превърнат в плаващи атракционни салове за туристи. Положително такова чудо няма да са виждали. Арт инсталации - Саловете на Борисов.

6

Анонимен

преди 3 години

С очите си съм виждал МНОГОКРАТНО как примерно в Дупница директно с количка си изсипват *** в реката. И това го правят почти всички навсякъде.Няма оправия!

5

Анонимен

преди 3 години

Повсеместно безхаберие, това което е останало от населението вече е обръгнало от постоянните кражбите на властимащите и не го интересува в каква к.чина живее.

4

До до 2

преди 3 години

Ти като яде да не умря бе

3

ХРИСТОС

преди 3 години

РАЗРУШЕТЕ ТОЗИ ХРАМ И АЗ ЩЕ ГО ВЪЗДИГНА ЗА 3 ДЕНА

2

До 1

преди 3 години

Еми като е населена с такива като теб каква да е???

1

Цялата

преди 3 години

страна е е едно голямо сметище!!