12

KALki4

преди 3 години

До 1 - явно хумора в първия ми пост не е разбран...Предполагам това е страничен ефект от дългата липса на реална комуникация с хора, както и дългото стоене пред компютъра, ако сте от covid гилдията. С пожелание за хубава и успешна седмица! :)

11

Анонимен

преди 3 години

na 10. eu ima da pere i izbelva mladata valuta.

10

1

преди 3 години

До KALki4,не желая да бъда уважаван от вас,вие си имате тиква,уважавайте нея.

9

Анонимен

преди 3 години

Китайските ваксини са единствените с цял вирус вътре. Така че за тях няма никакво съмнение че ще действат, защото работят на същия принцип като всичко ваксини досега. Но ЕС понеже е обещал парите на приятелски компании и отказва да преговаря с трети страни, въпреки че очевидно няма достатъчно ваксини.

8

Зозо

преди 3 години

Чипираните с червената петолъчка им трябва само сутрин да целунат портрета ва св. Ленин и ваксина им не трябва :)))))))))))))))) Ходят тайно да слушат Милко Калайджиев, като ги прасне ковида, Боко им виновен :))))))))))))))))))))))))))))))))))

7

KALki4

преди 3 години

До 1 - Уважаеми, господине, Ни най малко не умаловажавам факта за ситуацията при нас. В случай, че държите да се ваксинирате толкова скоро в дарк нет-а има ваксини на черно.С пожелание за хубава и успешна седмица и много здраве за гр. Смолян! :)

6

1

преди 3 години

До KALki4,***,ти не гледай медицинското лице,а гледай бройките на ваксините,разпределени,по болниците в България,миналата седмица,за болницата в Смолян,бяха разпределени точно 10 броя,султана на Турция ги разпределя и получава със стотици бройки,а твоя султан-банкянски какво прави за вас,джитка си с джипа ,и чат пат с хеликоптера,нещо друго прави ли за вас.

5

ГосТ

преди 3 години

"само 3 млн. дози от китайската ваксина на фирма Синовак" хахахаха така е, ние в транссъюза...ехеее. И то най иновативната и велика ваксина, която се прилага за първи път хахахаха

4

Анонимен

преди 3 години

АЙДЕ ВСИЧКИ НА ЕДНА ЦИРКОВА ПЛОЩАДКА !

3

KALki4

преди 3 години

Mедицинското лице което псотавя ваксината на Султана толкова много го е страх, че бялата престикла му се е сцепила :D

2

Зозо

преди 3 години

Очаквам да оплюят и тук пропутинските влечуги :)))))))))))))))))))))))))))))))

1

Ха ха

преди 3 години

И при нас горе-долу толкова...