30

Михаил Ганев

преди 3 години

Мхм много чупиш кости,гледаи на теб да не ти счупят

29

Михаил Ганев

преди 3 години

Избрахте си Фандъкова,сега ще търпите,хората си вършат работата.

28

Анонимен

преди 3 години

А теьи които живеят в Бенковски, Кубратово,Световрачене, Войняговци и Подгумер откъде ще си закупят билети?Като най близко разстояние е от 20мин път с градски транспорт е Орландовци и ако те хване контрола какво правиме тогава?

27

неразбория

преди 3 години

Качвам се на ВИАС, слизам на Славейков, за да си купя билет. Пред мен обаче чакат 5-6 студьентки за презареждане на карти. Жената зад гишето бавна, за всяка карта отиват 3-4 минути, изпускам 3 трамвая, мръзна и мразя, закъснявам за ангажимент.Направете контрольорите кондуктори, вместо да продължавате с фандупковите прocтотии и тормоз! Всичко окепази тая! И не очаквайте да плащаме за 1-2 спирки в позорно мръcните трамваи и автобуси колкото за 1 хляб! Таксувайте за разстояние!

26

Jedi master

преди 3 години

Това е системен тормоз над обикновените граждани и гости на града. За лев и нещо си престъпник, а за кражбите на шайката на бай Тиква няма никакво наказание. София заслужава много повече. Оставка на Фандъкова, 12-годишен провал и разсипване на столицата.

25

Анонимен

преди 3 години

Или шофьорите отново да продават билети или да махат глобата. В цял квартал дружба има едно павилионче и все не схащам кога точно работи.

24

ЛЛ

преди 3 години

Цъкат нон-стоп по смартфоните - има си приложение за покупка на билет. Ама акъла им стига само за фейсбук и тикток. МРЪНКАЛНИЦИ

23

Пешо секса

преди 3 години

Търсете си билети - като намерите купете си тесте от поне 100 билета! Иначе ще ви спукат от глоби!

22

Анонимен

преди 3 години

на 4-те спирки около мен няма билети. На всяка спирка има поне по 1 баничарница и магазин за цигари и алкохол. Но на тях има бележки - Билети не продаваме. Защо?

21

Столичани

преди 3 години

Столичани, освен да мрънкат, друго не знаят.

20

към 21

преди 3 години

Пояснявам : *** значи по тъмничките ни съграждани

19

Анонимен

преди 3 години

Баща ми ми е разказвал че преди 9-ти *** на трамвай не се е качвал.

18

Анонимен

преди 3 години

Защо си купувате билет за всяко пътуване? Купете си 3-4 за запас при такива случаи.

17

123

преди 3 години

Аз си реших проблема като си купих карта за цялата година. Въпреки, че през по-голямата част от времето изобщо няма да я ползвам. Но понякога на човек непредвидено му се налага да се качи в транспорт и наистина няма откъде и кал да си купи. Онзи ден вечерта една жена обикаляше в тролея и питаше дали има някой да и продаде 1 билет.

16

мхм

преди 3 години

ако няма откъде да си купя билет и някой контрольор иска да ме глоби, ще си изяде боя и ще му счупя някое ребро, предупреждавам ви ЦГМ, свършете си работата! Взехте над 500 милиона за модернизация, а да няма откъде да си купи билет човек, че и то на незаконна 1.60 цена

15

ббб

преди 3 години

до 8Забрави и автобус 79 за кв."Христо Ботев", аз съм на 50 години и не помня в този авгобус да са дупчели билети! Един, два пъти в годината застават контроли и полицаи на последната спирка в кв."Христо Ботев" , но тогава ромите просто не се качват! Само ние имаме безплатен градски транспорт за едните и 1.60лв. за другите! Те затова го увеличиха от 1 лв.на 1.60лв. за да плащаме и техното возене!

14

От

преди 3 години

тези 600, едва ли работят и една трета.Изпозатвориха повечето през март миналата гозина и още не са ги отворили. Автомати за биллети няма в повечето превозни средства. Шофьорите и ватманите вече не продават. В метрото продават само билети за него и еднодневни карти за цялата мрежа...Изобщоооооооооо, гадня! Какво им пречи на контрольорите да продължат да продават билети?Това не е мрънкане, човек иска да е изряден, но ЦГМ не му дава възможност, пък после го глобяват за това.

13

ДДТ

преди 3 години

По-лошо от глобата е отношението към редовните пътници,защото наистина София опустя откъм будки за билети. Мен ме глобяват,защото искам да имам билет, но няма кой да ми продаде. А племената на команчите и апахите си качват краката по седалките,ядат семки и им е весело,че ползват безплатно всичко,което други са платили.

12

Анонимен

преди 3 години

До ХмЯ си гласувай за Боко и си трай! И да не забравиш вазелина, че както казва Шефа - то си се върти...

11

Анонимен

преди 3 години

Ами аз мрънкам, да! Около нас няма от къде да си купя билети и за да си купя билет трябва да се кача на рейса и да пътувам няколко спирки оглеждайки се за контрольори!