4

Анонимен

преди 3 години

То и Хитлер навремето беше пресметнал за 100 дни да превземе СССР ама всички видяхме какво стана!Фаучи е част от слугите на сататаната за тях има специално подготвено място в отвъдния свят !Дори не ми се мисли какво ги чака там!

3

Малко сметки

преди 3 години

100 милиона ваксини по 20 евро средна цена на ваксина/ в Израел е над 30 евро, у нас-18/-2 милиарда долара за 100 дни! Ашколсун- това и от дрога, алкохол и проституция заедно не може да се направи такъв оборот! Както е казал поета- квото и да ти говорят-става дума за пари! А като ваксинират 1 милиард души с първа ваксина-печалбата ще е- 20 милиарда! И още толкова при втората.А ще се окаже ,че трябва и трета,и четвърта...А ние ще казвам как ни се е увеличил БВП и не знам какво си!Ашколсун!

2

Анонимен

преди 3 години

Хората се чудят как по-скоро да отворят бизнесите, българина още си мили, че някой иска да го убие :)))))))))))))))))))) ей клоуни :) ако някой искаше да ви убие има къде по-лесно и евтини начини :))))

1

123

преди 3 години

Според сайта deagel(точка ком) населението на САЩ през 2025г ще е 100 милиона, а сега са над 300 милиона. За 5 години 200 милиона човека трябва да изчезнат.