28

Анонимен

преди 3 години

Много се отворихте някои тук, хукнахте по ресторанти, защото има малко заразени напоследък, ама ноември се бяхте изпокрили като мишки от страх да не ви докопа короната . Нищо не се е разминало, не бързайте любители на кръчмите от средата на февруари се връщаме в изходна позиция!

27

Анонимен

преди 3 години

Следващият път като правят затваряне да затворят само училищата без ресторантите и ще видите, че проблемът не идва от там.

26

Анонимен

преди 3 години

Аз затворен ресторант не съм видял. Всичките си работят. "Частни" партита, пишат се хотели, глоби плащат. Не знам, но си бачкат. И явно няма проблем, защото продължава да има спад на заразени и умрели. За какво само да се лъжем с тези мерки, така или иначе никой не ги спазва?

25

до 21 Чиновник

преди 3 години

"На нормалните хора ежедневието ни не минава във висене по цял ден по кръчми и кафенета."Ще ни просветиш ли къде Ви минава свободното време на "нормалните хора".Не спряхте тези "нормални хора" да плюете срещу ресторанти, фитнеси и молове, при положение, че никой не Ви кара да ходите и на никой не му пука дали ходите.Всяка вече сте на изложба или театър, може би?Или по-скоро висите вкъщи, тъпчете си, гледате телевизия и плюете в нета.

24

Анонимен

преди 3 години

Все едно някой ви кара насила да ходите по ресторанти?Стойте си увити вкъщи и оставете хората да работят!

23

не бойте се

преди 3 години

Всяка година ноември, настинките предизвикват голяма смъртност!

22

Анонимен

преди 3 години

Докато не може да се сяда отвън въобще не трябва да отварят. Лятото, се видя, че не спазват никакви мерки, нито отстояние, нито маски, нито дезинфекция, за хигиена да не говорим, но като сме на открито короната по-трудно се разпространяваше, докато сега вътре в ресторанта не спазващи нищо, ще пламнем като ноември!

21

Чиновник

преди 3 години

До ЕлемагНе ти трябва кръчма, за да плюскаш шкембе чорба и да се наливаш с бира. На нормалните хора ежедневието ни не минава във висене по цял ден по кръчми и кафенета.

20

Програмист

преди 3 години

Заради шепа нагли кръчмари ще страдаме всички...

19

Анонимен

преди 3 години

Никакво отваряне на кръчмите до края на март месец!

18

Анонимен

преди 3 години

До БаткоВ България няма бизнеси... Така, че нищо не е изгубено или погубено, освен живота на много хора...

17

Програмист

преди 3 години

До Боли *** фара 17Дефинирай "Нормална работа", моля те. Коя работа смяташ за нормална?

16

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

На алчните кръчмари изхранване на ол-инклузив им пречи.Пречи им, че туристи купуват храна от топли витрини на хран. магазини.Много им пречи, че туристи си носят храна в багажника на колите.

15

Батко

преди 3 години

Смешни мерки и смешни управляващи! Време е да сте в затвора! Погубихте редица бизнеси, живота на много хора, а други оставихте в нищета и мизерия!Датата на ваксинацията ви наближава 4.04.2021 година пред урните!

14

Анонимен

преди 3 години

Че те затваряли ли са? По Коледа и Нова Година организираха тайни чалга купони.

13

и пак повтарям ...

преди 3 години

Излезе престъпник от Затвора(там попаднал на хора), на ВСЯКА цена отваря кръчма.Може жилище или квартира да няма - кръчма ТРЯБВА да има.Такава е играта засега, в милата ни татковина.Ама данъци укривали ... те и парички перат ... и едни вещества продават алхимични.Обаче дойде ли Сyльо или Пyльо ресторантьор да мъти водата - нищо добро не го чака.

12

Анонимен

преди 3 години

Безделниците дето само висят по ресторантите и сега си ходят, който не вярва да се разходи и ще види.

11

Анонимен

преди 3 години

да отварят , хич да не чакат ! Където и да отворят , ще ида да правя оборот !!!

10

Анонимен

преди 3 години

хич не ми дреме дали ще отворят или ще фалират и без това са много и качеството е отвратително

9

Гошо...Тъпото

преди 3 години

От кога чакам да...падне забраната и да отида да...ударя 2-3 шкембе чорби в ресторант Въча,с една лъжица лют червен пипер и малко...оцет.Който минава през Йоаким Груево,да опита от тази...чорба;ще се върне пак...само за нея.(безплатна...реклама)