17

Анонимен

преди 3 години

И в Англия взеха на подбив всичките си експерти и целенасочено ги дискредитираха. За да им се случи Брекзит през 2016. И сами се натикаха в блатото. Тепърва се вижда какъв икономически погром започна там. Аман от руски пропагандатори по форуми и коментари, на които им плащат, за да клатят самото доверие в институциите. Каквото и да се каже или какъвто и съвет да се даде, те са на първа линия. И бавно и постепенно разлагат връзките между граждани и управление, за да не се вярва на нищо.

16

Дедо

преди 3 години

вече лесно се разпознават "умниците" на хранилка от производител

15

Анонимен

преди 3 години

Тия "експерти" взеха да ми писват вече. Като са толкоз сигурни що не поемат пълна отговорност за думите си. Защото умрели вече има... излизат сеят глупости с някви абсолютни изказвания. Няма неще което е само добро и няма нещи което да е само лошо ако ги изкарват така има някаква политика замесена

14

А Вие

преди 3 години

откъде знаете?!

13

до к.7

преди 3 години

Чета ви коментара и си спомням, че сред столичните придворни медици почти всички управители на болници, във ВМА и на клиники са професори. Пожарникарят дори на една "професорка" АХ дори цял научен институт към БАН й създаде да го славослови по 2 пъти седмично пред цяла БГ. Титлите на един известен кадър на НОЩ са трудни за запомняне: ген.-майор проф.д-р ХХ и той идваше на заседанията на НОЩ-та облечен в черен генералски кител. Добре, че се усети, че пагонлиите покрай МВР не са на мода ...

12

Анонимен

преди 3 години

Нека този ерзац експерт, лекар по пластична хирургия, да си гледа естетиката на лицата на дамите и да не ни дава акъл.Падишахът, КПП и Сачева са достатъчни да вкиснат настроението за цял ден. Нагли герберски навиячи!

11

анонимен

преди 3 години

До Анонимен 6"Аре, и пластичните хирурзи се намесиха. Кво следва?"Ако само извадят данните какви парички плащат кифли и прочее за тия нещица?! Финикийски знаци, колега! Взимаш на домашния любимец кокала и какво очакваш?! Да ти ближе ръката или....?! Сега производителите на ваксини си хвалят стоката като ония мургавелки дето обикалят и продават игли, чорапи...!

10

Анонимен

преди 3 години

Колко глуп.ави българи има. Айде бегайте от тука, че цапате пейзажа. Що хора измряха, тия си мислят, че било въпрос на вяра, а не на реалност

9

Мислеща

преди 3 години

Предполагам, че филърите са проблем, заради лицевата парализа, която получават доста пациенти след ваксината /справка - Великобритания и Израел/. Снимките са меко казано смущаващи и интересното е , че парализата е предимно в лявата част на лицето.

8

Здравнакаца

преди 3 години

Дори и самата ваксина да не е опасна, самото посещение в бг болница(или ваксинационен център) крие сериозни рискове за живота и здравето(и джоба) на пациента.

7

Анонимен

преди 3 години

Ехо. Експерта много си убав ..)

6

Bond

преди 3 години

Започва се:Експерт, професор, учен.....Роднина, милиционер, роднина на милиционера....На бас, че до края на деня ще има поне 10 мнения на експерти, прифесори, учени и т.н., колко безопасни и необходими са ваксините.

5

Анонимен

преди 3 години

Аре, и пластичните хирурзи се намесиха. Кво следва?

4

Анонимен

преди 3 години

Боже колко мъка има по този свят ,до какво доживяхме -Г.е.-й да рекламира ваксините колко са чудесни и безвредни .Догодина като полвината ваксинирани се преселят във вечните ловни полета ще видим този д-ръвн.ик какво ще изкиха по въпроса!

3

Любо питен

преди 3 години

А доктор Енчев какво мисли по въпроса?

2

Анонимен

преди 3 години

Е,верно ! Я Коцето,какъф убавец стана!

1

Анонимен

преди 3 години

Експерти ,лекари ,професори ,герба постоянно говорят че нужно да се ваксинираме,що вие бихте ли си ,тоя платения експерт ,били се ваксина ,ейде марш е обора