10

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 9И какво не му се трае? Нощните шкафчета, пачките, кюлчетата? Или просташкото бърборене? Откраднатия асфалт? Приказките за победения лично от него коронавирус? Къщата в Барселона? Изповядай мъката си, чадо!

9

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 2Гешев си има по-големи гайлета! Мисли какво ще стане с него след изборите, как ще отърве панделата! Няма да я отърве - закононарушенията му ще му осигурят дълги години безплатна чорба.

8

Анонимен

преди 3 години

Айде и при нас, че Радев вече не се трае.

7

Анонимен

преди 3 години

Хората че си гласуват ...тук власт имащите се правят на ощипани булки ,то и с машини но ще се броят ръчно ,и къв е тоя цирк ,какво са,си мислим тогава ,трябва да си луд да есе сетиш какво ще бъде )

6

Анонимен

преди 3 години

Ние искаме и за премиер избори а сетне и за президент засега да махнем корумпирания весел мафиот премиера мутра па сетне ако президента се е продал на череп ше сменим и него небойте се

5

Епа

преди 3 години

Е що го сменят!? данеби да казва истина на потугалците че премиерът им е забъркан в корупция и тъмни сделки и миналото му има контакти с мутри наркотрафиканти или викаш португалците не са прости да махат президент дето казва истини

4

Анонимен

преди 3 години

А у нас кога ?!

3

Анонимен

преди 3 години

Аз гласувах за Радев с надеждата и убеждението, че най-накрая ще имаме силен президент, който ще отствоява българското. Знаех, че ще победи с разлика, защото хората бяха убедени, че това е правилния избор, особено след Плевнелиев. Не понасям Борисов и слагачеството му с Меркел и Ердоган, с меката му политика към всичко антибългарско, особено сега с РСМ, обаче силно се надявам сегашния президент да си отиде по-скоро! Няма никакво съмнение, че това ще е единствения му мандат,той се компрометира!

2

Анонимен

преди 3 години

Гешев четеш ли? Прибирай онова недоразумение с големите уши!

1

Анонимен

преди 3 години

В Португалия гласуват предсрочно за президенти ние искаме!