151

1

преди 3 години

Да др.борисов "заводите работят" ,а 30 % от населението,в това зимно време,нямат адекватно отопление,я кажи на кого да вярваме,на тези които студуват,или на тебе.

150

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 3 години

БОЙКО защо лъжеш у нас заводи няма от СДС ИВАН КОСТОВ до сега а от началото на пандемията над е 2 млн БЪЛГАРИ останаха без препитание ти ако си хапвал филия с мас ХОРА умират от глад

149

Анонимен

преди 3 години

Колко книги е прочел Бойко Борисов?Той твърди,че нито една не е прочел.

148

бъдещето му

преди 3 години

Ако е истински мъж,нека да има смелост да се появи сред протестиращите на площада.Страхливец е той и все иска да го пазят,а ние всички плащаме да го пазят.Той вече наистина не знае от кого да се страхува.

147

Анонимен

преди 3 години

Премиерът при посещението си в Раковски: "Инатът в политиката на никого не е дал добро!" Пак лъжете, г-н премиер: през лятото, особено през август, вашата власт се крепеше на косъм. Но тогава лидерът на ЕНП застана зад вас, фрау Меркел стори същото и защитиха съдраните *** на ГЕРБ. Иначе бяхте твърдо пътник. Не забравяйте едно: Можеш да излъжеш веднаж, два пъти, но народът такова нещо не забравя, пък и благодетелите ви не горят от желание да имат общо с тоталитарист, бивш СИКаджия.

146

Анонимен

преди 3 години

Този Бойко Борисов е станал *** . В цяла Европа има ограничения само за българите заради тъй наречената ковид19, тоз говори глупости.Бойко Борисов се провали с мерки,пандемия и прочие и заедно с ГЕРБ трябва да остане в миналото.

145

SHEFA

преди 3 години

ТКЗС-ТАТА И ТЕ МАЙ РАБОТЯТ-А?-ТАЯ КОРОНА ОСТАВЯ ПОСЛЕДСТВИЯ МАЙ?

144

SHEFA

преди 3 години

-заводите работят?!?!?!?!-КОИ ЗАВОДИ БЕ?

143

anonimen

преди 3 години

Стига си живял в небесата че всички те сте жалки алчността ще ви убие Съсипахте живота на всички ни

142

Психо немат ли във

преди 3 години

Банкя бе?Ужас!!!

141

Анонимен

преди 3 години

Този пак има видения или звездите му говорят !Време е психодиспансерите да се самосезират !

140

Анонимен

преди 3 години

Време за реформи е! Времето на празните приказки на Борисов изтече. Избори 2021!

139

Анонимен

преди 3 години

Създаваш кризи Борисов, нищо не решаваш нито управляваш. Корупция , кражби , рекет, фалиране и натиск набизнеси, тормоз. Държава няма, икономика няма, огромни дългове и фалирала държава.

138

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Заводи няма, но той казва, че работят. Понеже никога не е работил, а в системата на организираната престъпност, където има най-много стаж, не ги обучават какво е завод, а ги тренират как се обират квартални бакалии, той не знае какво е завод. И затова системно ни натрапва разни цехчета за ширпотреба като заводи.

137

Анонимен

преди 3 години

Ако още веднъж видя в тоя сайт статия за Бойко Борисов ще се самоубия.Писна ми по цял ден да слушам за Бойко Борисов. Това вече повече от 10 години продължава.

136

Анонимен

преди 3 години

Стига статии и новини за Бойко Борисов!!!Стига бе!!! Плащат ли Ви?

135

До142

преди 3 години

А сега колко е дъгът е кой го натрупа?А как ще ги връщаме? Имате само един начин, да затворите границите Та всички да бачкат за дълга)))

134

До 142

преди 3 години

Знаеш ли ,прав си. А защо не обвините и турското робство за сегашните управленски несгоди? И Византийското.А защо не и Господ, че ви се е паднал токова неблагодарен народ.На калпава ракета Космоса й пречи.

133

Анонимен

преди 3 години

До 122ЗА ЛУКАНОВАТА ЗИМА СТАВА ВЪПРОС.ДА И ДО ДНЕС НЕ МОЖЕМ ДА СЕ ИЗПРАВИМ,ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ БЕ ОБЯВЕНА В НЕСЪСТОЯТЕЛНОСТ ТОЕСТ ФАЛИТ!!!!!ЛУКАНОВ ТОГАВА РАЗДАВА КУФАРЧЕТАТА С МИЛИОНИ НА БЪДЕЩИТЕ ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ,А СЪЩЕВРЕМЕННО ВЪНШНИЯТ НИ ДЪЛГ Е БИЛ БЛИЗО 11 МЛРД.ДОЛАРА!!!!

132

Анонимен

преди 3 години

И само да добавя, у дома се топлехме на нафта.