14

Анонимен

преди 3 години

Въпросът е от ковид ли са починали или с ковид. И колко от тях са починали при автомобилна катастофа или подхлъзване и падане.После направете съпоставка с процента на починалите от ваксиниране.

13

Анонимен

преди 3 години

Затруднявате ли се нещо със заглавието? Как да звучи страшно? Броят на починалите е малко, хора под 50 години няма. Тогава трябва да се посочи броят на починалите без регистрирани други заболявания, така ще продължи облъчването, че вирусът непременно и сам убива. А възрастта на починалите без заболявания строшава зъба и на този пропаганден ход: жена на 73, жена на 74 и мъж на 87 години.

12

Анонимен

преди 3 години

По времето на свинския грип нямаше такова внимание към умрелите, които бяха много. Що така?

11

noFreeman

преди 3 години

ама пишете колко народ измря след ваксините в израел, сащ и още няколко държави... не ми пишете само умрелите заради затворените ви болници заради грипчето наречено... даже ми е противно да го изговарям, защото е ЛЪЖА!!!

10

Анонимен

преди 3 години

Преди вируса умираха по 290 човека на ден, а вчера над 400, от които само 17 от Ковид-19. Как пък не.

9

Анонимен

преди 3 години

В Сомалия 20 деца са починали от глад. Нито едно от тях не имало придружаващи заболявания!!

8

Анонимен

преди 3 години

При престрелка в Албъркърки Тексас са починали двама човека, без придружаващи заболявания!!!

7

спомени от миналото

преди 3 години

Българските Болни - Най здравите Болни!

6

Да

преди 3 години

От както започна ковид, аз плащам кабелна телевизия, но в къщи съм прекъснал кабелите на сателитната чиния.Не желая да получавам негативна енергия, да ме заливат с нагласени неща, нито пък да гледам муцуната на нашият пастир - ББ.Аз искам да живея, не да медиатирам, а достойно да живея и достойно и дълго.Подаваната информация за всички медии по света става планирано, отбелязват се само негативните неща от ежедневието или пък ни заливат със светски новини, който за нас нямат никакво значение

5

ех ..!

преди 3 години

Когато един човек се ражда, след време той и умира.Жалко е когато човек си заминава от този свят доста рано ..!До скоро с говореше за грип, птичи грип, свински грип ..., а сега се говоря ... за covid-19.Имам чувството, че всичко става по ноти ...!

4

Анонимен

преди 3 години

В България половината хора гордо заявяват - Аз никога не съм боледувал, никога не съм ходил на лекар, никога на съм пил хапчета!Затова и нямат хронични заболявания!Аз първото си хронично заболяване го хванах още като дете - синузит. После дойдоха и други. Сега имам 4 заболявяния, но живея що-годе нормално. Ходя на прегледи, взимам си хапчетата, гледам да се храня правилно, да поддържам имунинета си, пазя се и не се треса от страх, че имало ковид. Най-важното - спрях и да гледам телевизия!

3

zeus

преди 3 години

На 73, 74 и 87 без други заболявания, направо ви повярвах. То дори такива като мен малко над 40 години си влачим по 2-3 хронични неща.

2

РАДИО ЕЛТО

преди 3 години

БОГ да ги прости ХОРАТА

1

Анонимен

преди 3 години

Страх и стрес под диктовка. После нямало конспирации.