40

Анонимен

преди 3 години

Депутати отново без маски ,ехо РЗИ София

39

ОРОЗ

преди 3 години

Ейй много хейтъри на герберите има тук. Не мож прочетеш нищо свястно .

38

Анонимен

преди 3 години

За народа най-несигурната,а за властта/ако изобщо пожелаят да се ваксинират/най-надеждната.А вие пак си ги изберете.

37

Анонимен

преди 3 години

Представител на АстраЗенека е майката на *** Найдел. Познайте кои са експертите, посъветвали правителството да закупи повече ваксини от тази компания!

36

Анонимен

преди 3 години

Не ви искам ваксините , бандити

35

Анонимен

преди 3 години

Последните дни взе да става все по ясно че България ваксинира в пъти по малко свои граждани отколкото където и да е в Европа и Типично в гербав стил вината почна да се търси навсякъде другаде (експертите)но не и при некадърните Гербави крадци!

34

Ева Майдан

преди 3 години

Не намирам информация че майката на снахата *** Майдел е изпълнителен директор на Астра Зенека за България. Или това да го търсим между редовете? За малко парички мутрите яко ще ни затрият. Яко ще се мре (ама от мутренските приоми)!

33

Калеко Алеко

преди 3 години

До ... До House M.D. ... Ами това е положението тезите на другарете и товарищите са ясно разписани и начертани, като генералната линия на Априлският пленум и доктрините на Кремъл...Първо ни облъчват с конспиративни си теории за вредата от ваксините, после реват че в България не се внасят достатъчно количество от тях и накрая стигат до същината на проблема си...защо не се внася руска ваксина...Казах Ви го и по-долу, обръщайте се към товарищ Радев, той съставя списък на желаещите в президенството

32

House M.D.

преди 3 години

Колега #32, известният крадец и виден прелюбодеец Румката не ме е водил никъде. Противен ми е точно толкова, колкото и Св. Бойко Магистралостроец. Защо решихте, че имам нещо общо с него? Питането ми беше друго. Защо се допускат само политически одобрени ваксини, след като изборът е експертен?

31

Пижо

преди 3 години

Никакво експертно решения няма тук. Има лоби, пари по чекмеджета, корупция! Какво друго да стои зад което и да е решение на ГЕРБ. Как иначе може да поръчаш най-много ройки от ваксината, която ОЩЕ не е одобрена и за която се установиха фалшификации на протоколи, нередности при тестовете и куп гнусни фармацевтични практики? Ваксина, която беше върната в начален етап на изследване.Корупция, корупция, корупция. Съд и затвор за мафията на ГЕРБ

30

Анонимен

преди 3 години

За 8 месеца България ще внесе ваксини колкото за половината население. Ваксината пази до 6 месеца. Значи всичко това са безсмислени упражнения. Само се усвояват пари 💰

29

До House M.D.

преди 3 години

Хайдее ... дойдохме си на думата, защо я няма руската ваксина, ами питайте товарищ Радев, нали той Ви поведе с вдигнат юмрук с/у държавността в България ... той присъстваше и на яз.Копринка когато горихте знамето на ЕС - една от звездите на което символизира самата България ... Така че желаещите да се ваксинират с руска ваксина да се обръщат към него, да Ви я достави безплатно с МИГ 29, а така и той да свърши нещо полезно за Вас, вместо да изсмуква от пърстите си разни дати ... !!!

28

Щирлиц

преди 3 години

Тука едни господа от всякакъв интелектуален калибър,се мъчат да убеждават инакомислещите,че ваксините и всичко,що иде от запад,е единственото и правилно решение на всички проблеми,произтичащи от антибългарското и некомпетентно управление на страната.Е да,ама не.

27

Анонимен

преди 3 години

Калеко Алеко,ти и без ваксина си опитно зайче.Хайде баста.Не ми се занимава с гламундери.

26

House M.D.

преди 3 години

Тогава защо я няма руската ваксина? И защо се избират само политически одобрени ваксини?

25

Ооо,Пепи докараха..

преди 3 години

Ама какво очаквате наистина ,та те не успяха да купят хладилен камион 1 година та с колбасарският бус.

24

Калеко Алеко

преди 3 години

Тук едни другаре и товарищи продължават да ползват форума за психотерапевтичните си нужди...Едни от тях ни заливат с конспиративни теории с които ваксините ще ни чипират, зомбират, превърнат в опитни зайчета и бог знае още какво, а други реват че сме на последно място в Европа по доставка на ваксини...И едните и другите пеят в общия хор на едни фигуранти с вдигнати юмруци, вестители на лоши новини и апокалиптични теории, на които им пречи и ЕС и НАТО и правителството...и ланшиня сняг и так далее

23

Анонимен

преди 3 години

Хубаво пишете ама... нито една ваксина НЕ Е ОДОБРЕНА. Ваксините са РАЗРЕШЕНИ за употреба а НЕ СА ОДОБРЕНИ. Правете разлика и кажете истината на хората. НЯМА ОДОБРЕНА ВАКСИНА, ИМА РАЗРЕШЕНИ ЗА УПОТРЕБА ВАКСИНИ.

22

Анонимен

преди 3 години

Ха ха пълна издънка сте пак последни пак най-малко пак пак и пак пък и поръчали от неефективната ваксина само така ме разбра че тази ваксина не става сега си мие ръцете с експерти ОСТАВКА ***!

21

Анонимен

преди 3 години

Очевидно ваксинирането на българското население е непосилна задача за това правителство. Провала е абсолютен! За една година не успяха да се подготвят - абсолютни некадърници!