44

1

преди 3 години

До УчителкатаАми напуснете, г-жо учителко. Работа в супермаркети колкото искаш, щом Ви тежи толкова много и толкова Ви завиждат. Работата на лекаря и учителя е призвание а не просто да се ходи на работа, и щом не го чуствате така много жалко за Вас.

43

Тото

преди 3 години

До Учителкатаако така се изказвате, изключително съм притеснен за ученците Ви и какви хора обучават децата ни. Учител е призвание г-жо и като такова е недопустим коментара Ви, но не ме учудва, защото после ученици и родители не проявяват уважение. Каквто повикало, такова се обадило.

42

Тото

преди 3 години

До Зоро Я си пий хапчетата и не спами под статиите, аман от превъзбудени катерици.

41

Анонимен

преди 3 години

Альо-о-о-о,Англия е в Биг Локдаун,Германия призовава за пълен такъв!!! Вие,къде се бутате в А групата бе?За какъв чемер са ви дванадесетокласниците в училище ?Всеки се е ориентирал,къде и какво ще кандидатства,готвят се за изпити и за матури,въобще не им дреме за въшкавото ви училище,щъкат навсякъде и се превръщат в най-големите потенциални преносители на заразата!Все си мислех,че имате поглед върху нещата,но се оказва за пореде път,че не сте в час с нищо!

40

Анонимен

преди 3 години

Учителите не са спрели да работят дори там,където няма устройства"?!Звучи ми като : Руските джуджета,са най-високите в Света и Руските болни,са най-здравите в Света!

39

Зоро

преди 3 години

Англия, Франция и Германия упорстваха с училищата и ги държаха докрай! Показаха се пълни глуупаци и сега пълни локдауни!Боко излезе по-умен затвори ги (макар че му трябваха 2 месеца да вдене). На техния фон изглеждаше велик.Как може сега при тези очевадни факти пак да налапа въдицата и унищожава народа заради някакви мързеливи родители. Явно са го натиснали отнякъде, Не може в бг да има по-малко заразени отколкото при меркел????!!???

38

Учителката

преди 3 години

Работила съм 20 г. като учителка. Досега заплатата ми беше около половината на средната за страната. Един вид като социална помощ. Никой не искаше да работи в училище и бяхме обект на подигравки. Отскоро взеха да вдигат заплатите до около средната и вече пък сме обект на огромна завист. Вкъщи едва изтърпявате собствените си деца, а на ден над сто как си представяте, че е? Има свободни места, заповядайте.

37

До Павлов

преди 3 години

Май нямаш деца или внуци да видиш как ти го носят на тепсия вкъщи. И как у вас всички едновременно се тръшвате. Тогава няма да те интересува какво ще научат за 2-3 седмици в училище. Защо се заблуждаваш, че в училище през маски и шлемове ще се чува нещо?

36

Анонимен

преди 3 години

До 34 Днес е неделя. Да пишат хората. Пречат ли ти?

35

Анонимен

преди 3 години

До ПавловАбе, Павлов, ти да не би да си перфектен, а? Я да намалят и твоята заплата. Стига с тая злоба! Ами изритайте ги тия оплювани и нещастни даскали на борсата и си гледайте децата! Българинът разбира от всичко!

34

Тихонов

преди 3 години

Хора, някой замисля ли се, че с тия избори на 4 април, докато се проведат и докато се сформира ново правителство, ще стане май месец и тия деца въобще няма кой да ги пусне на училище! Бойко буквално се гаври с децата, разхожда се в пустеещите училища, краде си от ремонти като за последно, оня Вълчев обиколя като придворна около него и обяснява колко милиарди са дали с Бойко за образованието в България, а децата не стъпват втора година на училище! "Обективните" журналисти им се радват...

33

Павлов

преди 3 години

Явно на учителите, пишещи във форумите не им се ходи на работа, така че Вълчев вместо да им увеличаваш заплатите двойно с нашите пари, ми се струва по-редно да останат на половин заплата! А относно връщането на децата-Борисов и Вълчев, стига сте крали от ремонти и "програми" посред зима, стига сте размятали милиони за купуване на учителски и други бюджетни гласоподаватели, а връщайте всички деца на училище! Девет месеца стигат!!!

32

Анонимен

преди 3 години

Няма шанс, идват новите щамове с по-голяма смъртност, а и ваксините нещо се дънят според последна информация.

31

90826

преди 3 години

Абе алооо,къв смесен режим кви пет лева бе,веднага анулирайте тая *** безмислена учебна година, погледнете ква анархия е бе.Веднага да се анулира годината и оставете децата да почиват до септември, това искаме.

30

българин

преди 3 години

До: Сменен режимДа, според мен това е най-разумният вариант. Едно време когато аз съм бил ученик си учихме на смени - едни паралелки сутрин, други следобяд. И тогава нямаше никакви пандемии, никакви вируси, освен грипа най-вече.Сега синът ми учи в 7 клас, който е много важен и всички ученици ходят на училище само сутрин. Защо да няма ученици следобяд не разбирам...

29

Анонимен

преди 3 години

Ще върнат учениците в училищата, ще отворят заведенията и моловете, ще казваме колко са ваксинирани и около изборите и Великден пак затворени, заради голяма заболеваемост. Това вече сме го виждали

28

Сменен режим

преди 3 години

Трябва да се приложи сменен режим към този човек. Крайно време е да спре с глупостите си. Само той не разбра, че пандемия не се бори с отворени прозорци и разни други бисери с пожелатален характер.

27

до 24

преди 3 години

Както проветряваме в детската градина. От това проветряване децата кашлят. 6 деца се разболяха за една седмица. От 28 деца останаха 22. Децата казват студено е, и ние притваряме прозореца. Няма проветряване както е описано по мерките. Ако отворим 2 прозореца пара им излиза от устата на децата. За това рискуваме и местим масите в средата на стаята, така, че на метър от прозорците да не сядат деца. Стаите не са хамбари. Имаме на 5 маси по 6 деца.Едно до друго са лактите на децата докато се хранят.

26

Язе

преди 3 години

До Анонимен 23Със сигурност не са се заразили в училище, щото са затворени отдавна. И като няма нито един научен доклад за увеличена зараза в училище, що ги затворихте? Заради тъпите и изкукали родители??

25

Анонимен

преди 3 години

*професионална