62

Анонимен

преди 3 години

Католикът,не е истински християнин.Не може цял народ,да се съобразява с един файтон калпаци.

61

Анонимен

преди 3 години

В името на плюенето срещу президента, тия гербаджии насъскват католиците и останалите хора едни срещу други. А сочат с пръст Радев, че не бил обединител на нацията. Срам нямат!

60

Анонимен

преди 3 години

То в неделя и не католиците не работят, защо едното неработене да е по-важно от другото неработене?

59

Анонимен

преди 3 години

Тя е определена нарочно, за да има по малко гласуващи. Защо не реши да съвпадне с някой Байрам?

58

Анонимен

преди 3 години

Всеки съди по себе си. Кметът изглежда се напива по празниците и се опасява, че като го видят да се подпира по стените, няма да го пуснат в изборната секция.

57

На избори с всички

преди 3 години

И къде в библията е казано, че на Великден не може да се правят избори? Какво им пречи на католиците да отидат да гласуват, а след това пак да имат "един семеен, спокоен, тих и християнски Великден". А ако им е проблем да са в изборни секции, навсякъде има достатъчно хора, които не са католици.

56

До гошо

преди 3 години

Ако са на 3-ти март, няма ли да гласуваш? На мен не ми пречи никоя дата. Празник, делник - все ще намеря половин час да ида да си пусна гласа.

55

Анонимен

преди 3 години

Скандализира тъ.пите ви мозъци.Иначе си е много добра.

54

Анонимен

преди 3 години

Аз съм католик.Ще хапна,ще пийна и после ще се разходя до урните.Не се оплаквам.Не знам тази дата на кого и защо му пречи.

53

Анонимен

преди 3 години

Я па тия!Търсят под вола теле.Колко са католиците в България,бе?И колко от тях ще гласуват?И какво им пречи да отидат за един час до урните?Или само се чудите за какво да се заядете.

52

Анонимен

преди 3 години

Инквизицията го чака във Ватикана!Тука Гешев е мек!

51

Анонимен

преди 3 години

Ненужния Радеф!Една дата имаше да определи и това не можа!Иначе Метежник 1!

50

до 54

преди 3 години

Чорапогашка, пише се Рамазан, а Рамадан е еманация на интелекта ти.Въобще акивните ***, като теб, произлизат от първичния бульон на чехълчетатаТи си някой нещастен гербАрски държавен служител, подлагащ си многоточието за заплатка.След изборити - до един на трудовата борса.....да се научите да пишете и четете

49

Бивш ГЕРБ-активист

преди 3 години

Чебурашка, бившите ми началници даваха зор и не искаха да се отлагат изборите, че протакането много им вдига цената ...

48

Анонимен

преди 3 години

глупости на квадрати, гербаджиите се опитват да направят от нищо - нещо. като не им отърва на католиците - да не гласуват. или да ходят да живеят в католически държави.друга дата няма да са на кеф нашите м.ангусти, после филателистите, после обущарите и така нататъкМнозинството сме православни христиани или атеисти и хич не ни бригат католиците

47

и аз само да ви кажа

преди 3 години

Абе пичове ГЕРБави, изборите не са за поста на "фигуранта", не се ли усещате вече? Да не пресолите манджата накрая?? Сега ще избираме ПАРЛАМЕНТ а не ПРЕЗИДЕНТ! Опорките си ги запазете за есента, тогава са ПРЕЗИДЕНТСКИ избори. Ок?

46

САМО КАЗВАМ

преди 3 години

ТОЗИ НАШ АЙЛЯКЧИЯ - ФИГУРАНТ.....КАКВОТО И ДА НАПРАВИ , ВСЕ СТАВА ЗА СМЯХ.....ЗАПОЧНАХ ДА СЕ ЧУДЯ ИМА ЛИ СЪВЕТНИЦИ , МАЛКО ДА ГО ПОДБУТНАТ....НО В ПРАВИЛНАТА ПОСОКА. МИСЛИ , МИСЛИ И СНЕСЕ .....АМА ВСЕ ЗАПЪРТЪК ДАВА БЕ ХОРА.....

45

Анонимен

преди 3 години

muncho, digai chetnicite i iotova i otivaite da si chistite otpadaka ot rekite...niama vi plastame da sedite na divania ...

44

баба мара

преди 3 години

след църквата отиват дружно в изб секции и след това на масата няма нищострашно и драматично не правете от мухата слон

43

Анонимен

преди 3 години

ai stiga rev...nali ste bg unaci i Gospod e bulgarin!ami diktatura na proletariata uskate li? ami Belene?