11

Анонимен

преди 3 години

Проводници на новия световен ред. Дългата му ръка ще е навсякъде. Не можеш да се скриеш и в най-затънтеното кътче на планетата.

10

Анонимен

преди 3 години

До Програмист Не се повтаря историята, а де се върене човечествтото до праисторията си.Некоя сутрин се събудиш и целия свят няма ток. Гледай Шоу

9

Програмист

преди 3 години

Историята има склонност да се повтаря. Точно така са ритали против парната машина, телефона, телевизора...

8

Анонимен

преди 3 години

За телефоните трябваше да бъде на 600MHz. Мисля че 200Mbps са достатъчни за мобилен телефон, а като покритие щеше да бъде 5 пъти по-голямо от сегашните заради ниската честота.

7

Калинка

преди 3 години

Технологиите за мобилен интернет, както и устройствата, които ги използват(смартфоните), се развиха през последните 10 години, така че специалистите и експертите от КРС, не могат да проведат никаква адекватна кампания, поради факта, че са получили техническо образование (ако въобще имат) през 80-те и 90-те години на миналия век.

6

Анонимен

преди 3 години

Всички български информационна кампания за разясняване си приличат по това, че провеждащите ги калинки са некомпетентни и хал-хабер си нямат от характеристиките на изделието, което се мъчат да ни разяснят. Личи си, че хегемонът им е продал на петорна-десеторна цена нещо - я таралясници, я ваксина, я 5G, - а те го гледат като теле железница и сричат общи фрази.

5

Картофчо

преди 3 години

Око кампанията е подобна на тази за ваксинирането с ГМО ваксина, още от сега мога да кажа, че няма да е успешна. У нас да изтэпанчим някоя домакиня или телефонист, който с бодър глас да казва че няма нищо страшно, и че всички които ни мислят като него са *** не върви. Все още има достатъчно технически образовани и грамотни във всяка фамилия, така че трабва да се дадат техническите спецификации на уснройствата и принципите на работа, за да преценим.

4

Уточнявам

преди 3 години

5G мрежите са свързани с развитието не на телемедицината, както е написано, а на медицинския тероризъм.

3

За плоскоземите

преди 3 години

идва с алуминиева шапка.

2

Хахаха

преди 3 години

Дали? Хахахаха.

1

Някой

преди 3 години

Само да ви кажа,че тук момчетата от екипите по поставянет на 5G съораженията и антени вземат около 400-500£ на ден надник.Внимавайте на какви цени се хващате да работите