19

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 17Смееех смееех, Тесла екомапния от програмисти, смеееех, смееех, гонят тирлион долара оценка ... смеееех .....

18

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 18Кое те кара да си мислиш, че технологията в едните е същата, каот тази в Тесла?

17

Анонимен

преди 3 години

Пълен смяхЗа момента технологията показва че половината автомобилни производители се провалят на един *** тест за автономно спиране при явяване на препятствие пък да не говорим за шофиране в непозната среда с безброй олигфрани на пътя.Вижте тестовете за автономно спиране на различни производители. Пълни смешници.

16

Анонимен

преди 3 години

Програмисти правят кола...Смех, смех....Ако искаш да продаваш в ЕС/САЩ най-важното е сигурността на колата, а чак след това идват гъделите като автономно управление или интериорен дизайн.Дори Теска почнаха с шаси на Лотус, просто защото беше минало всички краш тестове, и им отне 10 години, за да излязат на пазара.И да на говорим за политиката им - предполагам, че колата ще се казва iCar, ще се продава с една година гаранция, а за да се ремонтира,ще трябва да се разлепи половината от нея.

15

Айкар

преди 3 години

Влезнат ли от Апъл в електромобилната индустрия, Тесла отиват за скрап.

14

Анонимен

преди 3 години

Не знам колко е трудно да се измисли и сглоби една кола на ток,, но щом една от най-големите фирми в света не може да го измисли...ще да е голяма философия. Според мен, повече са се вторачили в софтуера и как да постигнат уау ефект с гъдели като 1200км с едно зареждане, пълно автономно управление, футуристичен салон...а днешната технология просто все още не позволява това.Иначе аз имам техен телефон и лаптоп....ами най-добрите са. Батерията на лаптопа издържа 18 часа.

13

Анонимен

преди 3 години

сигурно ще вземат колата на гугъл и ще я продадат на десеторна цена на зомбитата хаха

12

Гошо ТЪПОТО

преди 3 години

Аре стига с тая смешна компания, че ми се повръща от нея като и чуя името.

11

Анонимен

преди 3 години

Помните ли руският премиер Медведев - той винаги беше с последен модел Айфон ;)Случайност... не мисля ;)ФСБ използват Мерцедес G class, а не руските Патриот ;)Явно и в Русия разбират кое е добро ;)

10

Анонимен

преди 3 години

Коли на Епъл ще видим, те и Тесла я плюеха, но сега е номер 1.Но руски коли, телефони, компютри, лекарства и всичко останало Няма да видите у нас, защото Русия произвежда само войни и преврати.А изнася газ, нефт, въглища и жени.

9

Анонимен

преди 3 години

Не схващате ли, че човека го е написал иронично? Иначе Северна Корея си произвежда техен си Киндалай. В Русия има поне 12 руски производителя. Но кой ти иска комунягофон.

8

ПорЦелан

преди 3 години

И да го направят какво? Проблема не е технически а в инфраструктурата и законите. Поне 20 години ще трябват за могат повече от 3% да използват такива коли.

7

Анонимен

преди 3 години

...няма. Всички телефони са китайски и даже корейските са с китайски дреболии. Ставай жълтофил.

6

Анонимен

преди 3 години

За 'скромните' $70, 000 ще може да се закупи само купето. Останалото оборудване ще е срещу допълнително заплащане.Щом като си купиш техен телефон, трябва задължително да си закупиш и тяхно зарядно за него. Заедно с AppleCar ще представят и iPhone 18 UltraPro с цена $ 3000 и то само за кутията която ще е от рециклирана тоалетна хартия. Ако искате и телефона ще платите още веднъж тази сума. Нали вече мислят 'екологично' с цел намаляването на ***.

5

Анонимен

преди 3 години

Аз съм русофил и искам да ползвам руски телефон. Има ли хубави руски смартфони на пазара или северно корейски?

4

Анонимен

преди 3 години

...и още 10 години им трябват за да направят функционален телефон.

3

Анонимен

преди 3 години

Доколкото разбрах друга фирма ще изработва техния "собствен" автомобил.Дотук с определението за "иновация"

2

Анонимен

преди 3 години

А на Русия не и стигнаха цели 80 г за да произведе един читав автомобил!

1

Анонимен

преди 3 години

Толкова време за тяхна "иновация"? Под иновация да се разбира кражба.