23

Hh

преди 3 години

Само като чета и ми става страшно... камо ли като дойде реда ми за вакслина.Малеле

22

До 15

преди 3 години

Не е вярно че не е минала трети етап.Защо не провериш преди да пишеш измислици!Важно е колко са били доброволците и страничните ефекти.А и при двата вода ваксини са минимални.По скоро при Пфайзер заради единия консервант са по възможни алергичните реакции в първите 24 часа,като по силно може да е в първите 30 мин. след ваксинацията и то хипотетично.

21

Пижо

преди 3 години

Не знам кой би се ваксинирал с Модерна изобщо. Американска фирма, която е разработвала 9 ваксини и нито една не е одобрена. Нещо повече, при нито една не стигат до тестове на 3-ти етап! Вонят отвсякъде - на корупция, на измами, на некадърност...

20

Анонимен

преди 3 години

Ами сестрата която от сутринта дават по тв с първата поставена ваксина на Модирно в БГ , ами че тя е цялата с ботокс и хиалурон

19

Анонимен

преди 3 години

Не се ваксинирайте, ако имате функциониращ мозък. Точка.

18

Анонимен

преди 3 години

Айдеее, проституцията, такова инстаграм звездите отекоха...

17

Анонимен

преди 3 години

За филърите на лицето разбрахме. А ако са на седалището може ли?

16

АХА!

преди 3 години

Ха, става ясно - тази медия ни забранява да използваме думата до...ък - липсващите букви са б, и, т. Интересни защо?

15

ТРИ ЗВЕЗДИ

преди 3 години

В предния коментар думата, която беше заменена с 3 звезди от алгоритъма на тази медия беше -***- , или животни за отглеждане и изяждане, ако и този път правилната дума е заличена. Започва да се изяснява кои кой е.

14

Анонимен

преди 3 години

Ако има и проблем с Ботокса,отиде зян министерчето!Абе казвайте ги овреме тия противопоказания!

13

НЕ!

преди 3 години

Той обясни още, че в продуктовата информация е записано, че хора, които са имали или имат разкрасителни манипулации с инжектиране на филъри в лицето, е желателно да се въздържат от поставянето на ваксината на "Модерна".Защо, какво може да е последствието, пр....? Никакво обяснение.Третират ни като говорещ ***, който не се нуждае от повече информация. Просто трябва да се издои и да се трансформира в нова хибридна порода! НЕ!

12

Анонимен

преди 3 години

До 8Представи си и аз знам без да съм облъчван от руски медии!6 загинали (1се е самоубил,4 са починали в болница от огнестрелни рани),1 жена е убита на място в Капитолия при опитът й да щурмува сградата!Естествено е да има военни ,в момента в гр.Вашингтон има повече военни от колкото в Ирак и Афганистан взети заедно.Никой не знае какво е намислило протежето на Путин и е добре са се застраховат.

11

Програмист

преди 3 години

Мор за кифлите :)

10

Анонимен

преди 3 години

Филър? Някое ИТ с езици може ли да преведе?

9

Анонимен

преди 3 години

Тия в стремежът си да се борят с времето слагайки пет дози в една опаковка,защо направо не почнат да ги опаковат в сто литрови бидони?

8

11

преди 3 години

А който има спойлери кво да прай?

7

До Чебурашка

преди 3 години

Стига ви занимава Путин-дишате му прахта.Защо нашите медии не показват ,че шестима от участниците в нападението на Капитолия между които полицейски началник и компютърен специалист са мъртви.От какво умряха?В капитолия има много войници,които п пазят и спят на стълбите.Това го дават по руската телевизия.Ако това беше станало в Русия ,новините щяха да са само за това,както правихте с Беларус.Сега търся коментари от западни телевизии.

6

123

преди 3 години

Те тея с филърите и без това не искат да ги чипират.....

5

Анонимен

преди 3 години

Значи Ангелов затова избра ваксината на Пфайзер.

4

Си Дзин Пин

преди 3 години

Вече ваксинираха ботоксовия министър, нищо му няма.