81

Ха-ха-ха...

преди 3 години

Егати и аномалията. В 21 век съществува министър-председател, който не знае какво е инвестиция и какво безмислено пилеене на пари.

80

Дедукция 16:

преди 3 години

Дай да се изясним аз "враг на държавата" ли съм? Или враг на "нациста-цар-министърпредседател" щото разликата е много голяма нали! Аз искам в досието ми да задраскате "враг на държавата и враг на Република България" и да напишете едно нещо:"Враг на нацисткия псевдо цар, бивш министър председател Сакскобурготски" - след каквото са ми направили неговите хора няма к'во да съм друго! Щото според "царчето" аз съм "мръсен комунист" и всичко, което харесвам или обичам трябва да бъде изгаврено!

79

Дедукция 15:

преди 3 години

К'во бе - дядо ми е бил активен борец против фашизма - едни хора е превел някога по едни планински пътеки та са ги спасили от жандармерията на Борис 3. К'во беееее аз съм "мръсен комунист" дето няма партиина принадлежност и е гласувал един път през живота си и то за президент и то да уважа дядо си! Не че той е безгрешен, ама е спасил няколко живота на такива като мене сега!К'во бе *** - дето всички рецидивисти ти станаха първи приятели и на хранилка!Няма бивш нацист - има бивш нацист в гроба!

78

Дедукция 14:

преди 3 години

Началник се не псувало, защото се удвоявал, а когато началника е вкарал под земята 1 милион българи с неговите "реформи" и с неговата омраза към "тия мръсни комунисти дето убиха тате дето ми е бате всъщност", говорим си за човек с явна омраза към ългария, Българския народ и предишния режим и като всеки завоевател иска да унищожи тези по-великите от него дето са били преди. Да го д.у.х.аш Симеоне 2 . Хемус, НДК, 2000 училища не си построил ти, но успя да закриеш колкото можа от тях и общинки!

77

Дедукция 12:

преди 3 години

И срещу мене седят така наречените "дисиденти", големииии дисиденти сте бе по времето на социализма най-много някоя палка да отнесете в районното и някой донос. На мене живота ми съсипаха и мене друго освен работата не ми остана и да я правя като хората. Преследвани били, айде, че Цанко Петров ви го каза: Я не на мене тия, на мене да не ми ги говорите тия ... Мене живота ми съсипаха и от 26 година започнаха. Преследвани били - тоя системен тормоз не знам за случай през социализма, някоя ***...

76

Дедукция 11:

преди 3 години

Ама вие не разбирате - аз не искам никакво шефско място или такова. Аз си искам да си уча, да изследвам непознатото, да рисувам, да работя нещата дето обичам с най-новата техника и оборудване. Изкуството е царицата на всички науки, комуникираща знание през всички поколения на света. Аз не искам ничия чужда работа, аз си искам моето - това дето съм си го заслужил с талант, с мозък, с умения, с постижения!

75

Дедукция 9:

преди 3 години

Избор за мен ми стана ясно преди пет години, че или трябва да ги убия или те ще убият мен и твърдят, че съм откачен и продължат да ме следят и подслушват!

74

Дедукция 8:

преди 3 години

Извод: Симеон 2 Сакскобурготски има хора на хранилка в Страсбург, те са докладвали кой го съди на неговите хора, неговите хора направиха всичко възможно да превърнат живота ми в ад под небето за което са си платили, плащат и ще си платят, включително и Страсбург съм им пратил втора и трета жалба и съм ги вкарал в омагьосания кръг на "царчето" да видят дали е хубаво!!! Вече не им е смешно! И на конституционния съд също!

73

Дедукция 7:

преди 3 години

Ама разбирате ли, че според всички научни, художествено-научни факти и според съвременното състояние на науката и демографията - всичко почти направено през кабинета Сакскобурготски е тежко престъпление срещу държавата, срещу интелектуалния и творчески потенциал за развитие, а за политическото преследване срещу мен, семейството ми и работата ми аз наистина нямам обяснение. Царя дава, пъдаря не дава, а според науката и царя и пъдаря са за разстрел! Три пъти!

72

Дедукция 6:

преди 3 години

Всяко мое действие се следеше, докладваше, рапортуваше използваше против мен не ми стига нали, че всяка седмица на работа ме следят и гледат 200 очи поне. И когато нали тръгна нещо да правя веднага ми се подлага камъче да ми обърне това дето съм решил да правя само, защото съм "враг на царя". Вие даже и не осъзнавате, че тези актове изглеждащи невинни на пръв поглед буквално погребаха ученето и образованието като човешки и държавен процес. А аз искам политическо убежище в Исландия и Антарктида!

71

Дедукция 5:

преди 3 години

Обаче и това не беше достатъчно - явно имам досие за "враг на държавата" сигурно, защото съм против бивш министър председател, бивш цар и неговия кабинет както и законодателството прокарано през неговия, последващия и дори сегашните мандати има хора дето са му на конците. Не им беше достатъчно - те искаха да ме унищожат, всяко повишение да си вървя по пъти и да раста кариерно ми беше отказвано и умишлено бяха слагани некомпетентни марионетки - нестърчащи пирони, всеки конкурс, всеко мое действие

70

Дедукция 4:

преди 3 години

Последваха три-четири анонимни жалби срещу мен, писмени жалби, писъмце със заплаха, че видиш ли съм играл хазарт в efbet с потребителско име CSKA_1, последва подслушване, подигравки и обиди в ефир и оттам ми стана пределно ясно, че лицето Станислав Тодоров Трифонов и неговия екип изпълняват наказателни акции и медиини брадвички срещу неудобни за Сакскобургота и неговите министри хора, които ясно виждат користните цели, прането на пари, умишленото затъпяване и чалгаризиране на младите поколения!

69

Дедукция 3:

преди 3 години

Давам пример аз като професионалист в сферата си знам наизуст законодателството и под-законовите нормативни актове които ме касаят. Аз като професионалист видях hanging knot в това законодателство. Клуп за бесене. Омагьосан кръг, който не води доникъди и така е затворен, че единствения изход от него е в международно законодателство. Виждах ясно какви щети то щеше да нанесе в образователната сфера. Проблемът беше изложен в Страсбург - те го отказаха като нелегитимно. Сега съжаляват много за това!

68

Дедукция 2:

преди 3 години

Третият вариант за тая цялата с.в.и.н.щ.и.н.аааааа да се случва в тая държава е или, че някой е напълно побъркан или пълен невежа да се е озовал на висок пост. В такъв случай усмирителните ризи и удар по тъпите глави с щанга и вън от медийте!

67

Дедукция:

преди 3 години

Винаги, когато трябва да си отговоря на въпрос свързан с някаква глупост си задавам два въпроса: Просто от глупост ли е? Или някой има користна цел, че в крайна сметка с тази глупост той ще има печалба! И стигнах до извода, че нищо в тази държава за последните 30 години не е направено просто от глупост, всичко е направено с користна цел! И оттам следват много неща - като например: Къде са белите шапки? И к'во по-дяволите блеят сивите при условие, че те знаят и белите и черните какво правят?

66

Анонимен

преди 3 години

Каквото и да ви говорят по купените медий, истината е, че ГЕРБ са пътник. На тия избори ги очаква брутален разгром. С умрелите и ромите ще вкарат най-много 30-40 депутата и те много добре го знаят това.

65

Да се стигне до:

преди 3 години

Ситуацията в която трябва да залагам капани за такива скрипкидита Митник wannabe's значи много ми е писнало от такива шутове! Айде ходете си не съм ви аз проблема!

64

Какво да ти кажа:

преди 3 години

Аз съм чел книгата на Митник много отдавна - не е моя начин Изкуството на измамата, по скоро е Бушидо и Изкуството на войната - обаче друго ще ви кажа Дзенбудистите казват, че дзен е навсякъде около нас във всяка сфера на човешката дейност има хора притежаващи качеството мушин или дзен - просто правят някакви неща със свръхестествена лекота обикновено резултат от дълги упражнения и тренировки и лични преживявания и просто са вникнали до корена в нещо и го разбират по-добре отколкото себе си!

63

Анонимен

преди 3 години

1. Бойко строи пътища. В резултат имаме най-лошите пътища в Европа и най-скъпите в Европа. По темпо на строеж на пътища също сме на последно място в Европа.2. Бойко инвестира в училища. В резултат българските тийнейджъри са най-неграмотни в Европа.ПП. Дано Пинокио... пардон Бойко, не тръгне да оправя още нещо.

62

Според IT термините

преди 3 години

Думата хакер не е абревиатура на дървар с брадва, дървара с брадвата е метафора на някой дето така разбира едно нещо и разполага с нужните инструменти, че да го унищожи с лекота. Тоест от неговото разбиране за съответния проблем идва лекотата и леснината с която проблема бива унищожен и пак според IT жаргона има три вида хакери - бели шапки, черни шапки, сиви шапки - Черния гледа само да създаде щети поради каквито и да е било користни или просто така причини, белия поправя по него, а сивия хммм