66

Макиавели

преди 3 години

Всички партии управлявали през последните години миришат на корупция и предателство към тези които им дават хляб. Единствен договор за управление е договора с народа. ПП Българско Лято .

65

Макиавели

преди 3 години

До изборите господа полицай те ще подготвят своите домашни. Този вид работа следва да носи изненада ,командировка от днес за утре . Цецко асансьора да не пробутва елементарни трикове. Аз ще гласувам за, ПП Българско Лято. Аз казах.

64

Анонимен

преди 3 години

Цецо най-добре знае, ако не го бяха изгонили още поне един апартамент щеше да купи.

63

Анонимен

преди 3 години

До МехмедВсяка пария може да управлява,всяка, само ЦЦ е изключение и не го искаме, защото много хора пострадаха, много!

62

Анонимен

преди 3 години

ЦЦ , имало ли е "черен списък" ,по който сте избивали хората?Така казаха в едно видео,че сте правили "черен списък" , по който сте избивали хората.

61

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЦЦ е учил в училище за бавноразиващи,големия "интелект" , действащ като кучето на Павлов! Команда,изпълнение на командата и хапка,команда - хапка,команда - хапка и така!Пет пари не дава,че заради него пострада народа масово и се напълниха гробищата,че бяха изтезавани,разболявани хора!

60

Анонимен

преди 3 години

По-добре симбиоза между ГЕРБ и ДПС,отколкото цецомобили и ЦЦ!По-добре и симбиоза между ДПС и БСП,отколкото цецомобили и ЦЦ!

59

Chihi

преди 3 години

Правилно казва човекът! ДПС и ГЕРБ, Воля.. и некви други, не трябва да съществуват дори!

58

Друг Помнещ

преди 3 години

Когато не знаеш кога да замълчиш...

57

Анонимен

преди 3 години

Цветанов и Борисов бяха добър тандем.Цветанов никога повече няма да има успех в политиката.Той си загуби завинаги доброто име.Знае, че врагът ги гледа под лупа, но му беше по-важно да се сдобие с луксозен апартамент за никакви пари. А това е корупция.Сам падна в капана.

56

Левтер

преди 3 години

Цветанов в затвора, кога?

55

Киро коравио

преди 3 години

А ти къде си с отъртения ***. И сигурно не знаеш нищо. Апартаментчик

54

BoLeto

преди 3 години

Връзката между тези две политически партии не е тайна за никой. Много е важно гласът на хората извън граница да бъде чут. Всичи трябва да имат възможността да гласуват, а методът какъв ще е по пощата или електронно е въпрос на парламентарно решение, което трябва да бъде гласувано и прието.

53

Анонимен

преди 3 години

И аз искам апартамент в София на 200 евро м2. Само за тия ли?

52

Анонимен

преди 3 години

Докога ще търпим подобни типове,наследници на турбо комунисти и мега прости ***,със съмнително образование и не без основание,както казваше Цецо с Особената форма на главата,да се бутат,да ни управляват и да почернят бъдещето на нас и нашите деца?На тази гнус,на тази слуз,на подобни мекотели дължим нашето настояще!

51

Браво на Марешки !

преди 3 години

Вчера Марешки направи Радев на 5 стотинки.Такава гавра не бях виждал скоро. Радев дрънкаше глупости и само се излагаше.

50

Анонимен

преди 3 години

50То половината ГЕРБ са преляли от други партиш, включително БСП. И повечето са били гонени. Иначе не харесвам Цветанов. Просто за протокола отбелязвам.

49

Цецо лъжецо

преди 3 години

Цецо, я посмали лъжите ! Колко ти платиха да минеш от другата страна ? Предателите никой не ги обича и това ще проличи на изборите ! Републикани нещо си ще получат макс 1% !

48

Гражданин

преди 3 години

Такива като този не са обичани никъде - не сме забравили защо бе ИЗГОНЕН от ГЕРБ, а се га ГЕРБ били такива,били онакива ?! Тоя съвременен Бай *** явно не разбира,че такива мекерета НИКОЙ не ги обича - предал веднаж съпартийците си може и втори път да пре даде своите.Колко му е ?! За един или за двца апартамента,бе,Цецо ?!

47

Анонимен

преди 3 години

Единственият шанс за България и всички нормални граждани,които желаят да живеят честно,да получават заслужените блага от своя труд,е да имаме политици с интелекта и родолюбието на Радев!