48

Т.

преди 3 години

Този с какви гъби закусва?

47

Изидор Леви

преди 3 години

Тоя къде ги видя тия деца ??? У некое село с 5 *** старци на кръст ли ???Официално сме под 6 млн. души !!!Да спре с евтината дрога, че има цял шкаф с ресурс за по качествена.....

46

ГосТ

преди 3 години

Англичаните може да са всякакви,но не са глупави. Та съвсем навреме спряха "европейското" си развитие. Трябва и ние да го спрем защото съвсем ще изчезнем. Силни държави (макар и не свръхсили) като Италия и Испания се забатачиха яко, какво остава за разграбената България ?

45

ГосТ

преди 3 години

В отговор, гражданите за европейско развитие на България (каквото и да означава това, граждани със сигурност не са) , стопираха всички тези проекти и заложиха на плочките и шадраваните за милиарди. Това не означава че си гражданин, а парвеню. Докога ще ги избирате тези парвенюта за европейско развитие, особено при примерите с "европейското" развитие на Италия и Испания в транскапиталистическия пакт ?

44

ГосТ

преди 3 години

Хайде да видим какво предложиха свръхсилите Китай и Русия. Първо, Русия и Китай се съгласиха да изградят Белене абсолютно на свои разноски. Второ, Китай (една от трите държави с железопътен транспорт) предложи да вземе БДЖ и да го реновира. Трето, Китай предложи да изгради завод за електробуси в България. И не на последно място, Русия предложи България да бъде разпределител на газта за Европа по един от потоците. Това са "само" четири неща от всичко.

43

Анонимен

преди 3 години

Aко Китай и Русия не са Свръхсили,то тогава кой е,България и Косово ли?

42

ГосТ

преди 3 години

Май не можеш да четеш. Написал съм свръхсили. Това е повече от велики сили. Велика сила е да забиеш знамето в Берлин или само една провинция да бъде по богата от цяла Германия. Свръхсила означава потенциал, който ще расте вбъдеще.

41

Анонимен

преди 3 години

Много е интересно, когато объркани като теб правят политически послания ... в случая да промотираш Русия и Китай като велики сили.

40

Анонимен

преди 3 години

абе като чета половината коментари ги няма след няколко минути и бяха все такива дето се "възхищаваха"на банкянския комунистпо американски модел свобода на словото хаха

39

Наблюдателен

преди 3 години

Има много деца, но криете етническия им произход.

38

ГосТ

преди 3 години

След като имаме примерите на Италия и Испания след влизането в транскапиталистическия пакт, какво очакваме за България, че абсолютно затваряме отношенията си със свръхсилите Китай и Русия ?

37

ГосТ

преди 3 години

От една отлична икономика и висок стандарт на живот, Италия се превърна в страна с висока безработица и бедност след влизането си в ес. Дори *** започна да се сравнява с италианците хахахаха. По време на пандемията, Италия беше абсолютно изолирана (имам предвид като помощ, иначе границите бяха отворени до последно хахахаха) и трябваше да разчита на Китай и Русия. Вследствие, Италия беше първата страна, която подписа споразумение с Китай. това е единственият шанс за някакво развитие.

36

Анонимен

преди 3 години

Тротоарите край новопостроените метростанции на 3-я лъч вече пропадат, а лъчът още не е влязъл в експлоатация. При тази власт непоклатими са само чекмеджетата. Какво ще пропадне около планираните детски градини, ако ГЕЕРБавото ОПГ не бъде изритано от властта?

35

Анонимен

преди 3 години

kolko bg grajdani s politicheski glasopodavatelni prava sa proizveli rradev i iiotova ot nachaloto na mandata do dnes? kolko bg novi grajdani sa proizveli vsiaka ot predishnite bg prezidentstki dvoiki? kade ima sravnitelna statisticheska i kolichestvena tablica, kakto i ot koi darjavi proizhojdat novoproizvedenata rekolta bg grajdani s politicheski glasopodavatelni prava? kolko broia sa vsichki noproizvedeni bg grajdani s politicheski prava za glasuvane prez poslednite 30 godini?!

34

не ги ли е срам

преди 3 години

тия окооло тоя да му подхранват халюцинациите?или понеже хранилката е сладка, си мълчат като ****

33

Анонимен

преди 3 години

Имало много деца... три пъти по-малко от обичайното за лошия соц... хахахАпропо - къде са яслите и детските градини от соца? Аааа, разпродадохте ги... ясно.

32

Анонимен

преди 3 години

Трябва и затвори да се строят с повече места, че станахте доста кандидатите през прехода

31

Млад социалист

преди 3 години

Мандри няма...

30

123

преди 3 години

По-добре направете нещо, за да се повиши качеството на живот в другите населени места, където има достатъчно жилища и детски градини.

29

Абе

преди 3 години

че в София е голям проблем с ясли и градини, а скоро вероятно и с училища - верно е. Обаче с това отпускане на пари да не стане като с онази програма дето отпуснаха пари за стадиони. И изпонастроиха стадиони и писти от международен стандарт в села с по 50 баби. Най смешно беше като един кравар беше вкарал кравите да пасат на терена от изкуствена трева. Ха Ха. Та да се ремонитрат градини и училища по разни села дето от 50 години дете не се е раждало или са само малцинства.