8

преди 3 години

То сега е модерно да се строят къщи до реките. Тази на снимката не е единствена. После хората ги евакуират защото те на практика живеят над реката но явно не го осъзнават.

7

Любо питен

преди 3 години

До Селянин: съгласен. Чак сега погледнах снимката отблизо. Това е сграда поне на половин век. Каква г.а.дна, подла река. А защо си е изместила коритото знае ли се?

6

о, да ..!

преди 3 години

Този умник е врътнал къщура покрай корито на реката и сега ви реве за помощ ли ...?Е, тази не трябва да става ..!Да влязат в басейна който е в двора и нищо няма да им се случи ..!Водата е без пари, нали ..?

5

Селянин

преди 3 години

До Любо питенСтрума промени коритото си години след като хората са построили къщи и вече минава до оградата им, а преди е била на повече от 10-15метра

4

112

преди 3 години

А пък в Бистрица няма вода поради авария от вчера 11 ч., но на сайта на Софвода пише, че е от 22.00. Диспечерите дават разнопосочни обясния, но никой не казва истинската причина за това спиране на водата. Дали има подизпълнител за ремонтните дейности? Богаташите си имат резервоари по 800-1000л и не им пука много-много, но кетовете се избират - поне засега.

3

Любо питен

преди 3 години

Кой им е разрешил да строят на брега на реката? Този собственик че му е отнесен покрива ясно, но на администратора, дето е подписал разрешителните... Сега и той трябва да го отнесе. Аман от калинки.

2

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ПОНЕ НЯМА ДА МУ ТРЯБВА ГА ПРАВИ И БАСЕЕН

1

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ГЛЕДАМ НОВА КЪЩА АКЪЛ ИМАЛ ДА НАПРАВИ ПАРИ АМА АКЪЛ КАДЕ ДА ПОСТРОИ КЪЩА НЯМАЛ. ТАКА Е КАТО СА ГО НАПРАВИЛИ НАСИЛА БОГАТ