55

Клик

преди 3 години

ЕС не е Австралия или Нова Заландия където са забранени ГМО и пестициди тук уж в чудесния ЕС аспартама и куп други произведения на химията са разрешени и подкрепяни живях на острова и там изтече ли срока на годност продукта се разваля а тук уж високото качество траят с месеци след този период ..що се отнася до конфискацията на месни и млечни продукти се прави с цел да не бъде пренесена зара.. мислете преди да пишете

54

Анонимен

преди 3 години

Така се прави приятелство и се създава дружба между преди приятелски народи!Великобритания е била империя и ще бъде още империя ако не я завладеят напълно меките китки!Не ми ясно какво ще прави България!

53

Анонимен

преди 3 години

Какво ги хвалите тия англета бе хора? От вчера влезе в сила правото да се тори с опасни и отровни пестициди от които умират пчели и хвъркати. Да не искате това да влиза на пазара в ЕС? Да си ядат сосиджите и боба и да не ми го внасят тука.

52

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 45Ооо,да,старата поговорка за преклонената глава и т.н.Да,ще видим кой кум,кой свят,кой на булката брат.Но все ми се струва,че няма да изгубят без Е(г)С,щото както и друг път съм казвала, съветът не е само САЩ и Европа.В края на краищата ЕС конфискува храната на тираджиите,нали!

51

Пакистан е възмутен

преди 3 години

Трябва просто да им забранят да посещават ЕС или поне да плащат виза 1000 евро

50

Анонимен

преди 3 години

кралското им семейство е прекръстено за да не звучи по немски.

49

Анонимен

преди 3 години

Е и, няма да ядат сандвичи с кралицата ... голяма работа.

48

Анонимен

преди 3 години

Бъдещето ще е с гладни шофьори и дебели митничари.Поне да си направят локални cвинeфepми и да не съсипват храната за компостиране.Еврокомунизма идва ....

47

Анонеимен

преди 3 години

Е сега ще видят кон боб яде ли надутите англичани,очаквам след 2-3г да подадат молба за влизане в ЕС.

46

ГосТ

преди 3 години

"Сорос е притеснен за бъдещето на Европейския съюз и особено се опасява за мястото на Италия в него. " хахахаха хахахаха още едно заглавие. Между другото, Китай не постъпиха много разумно като обвиниха Италия за вируса. Може и така да е, но трябваше да го преглътнат, защото Италия е отличния партньор на Китай в Европа. И при едно добро сътрудничество с Поднебесната, Италия би могла да върне славата и блясъка си.

45

Анонимен

преди 3 години

До АнонименЕ те ЕС да не са други, нали и ние сме ЕС, нормално е така да пише

44

ГосТ

преди 3 години

Иначе, разбира се че симпатизирам повече на англичаните, отколкото на швабите. Швабите ни принудиха да се бием с целия свят и да изгубим,разбира се. И това не без помощта на националния предател стамболов, който докара австрийска пияница за цар на България. Досега, шваба на острова никога не е стъпвала, няма и да стъпи.

43

Анонимен

преди 3 години

Ние да си трайкаме и да си седим в ЕС,че без тях сме потънали. Всяка улица,всеки парк,абе въобще пред всичко което се направи седи табела с надпис-финансирано от ЕС по еди коя си програма.

42

ГосТ

преди 3 години

А в момента в който Корея се обединят, швабите заминават директно след Китай, Япония и Корея.

41

Анонимен

преди 3 години

Прекаляват, което означава, че се чувстват прецакани! Победителите не правят така! Следователно, англичаните пак са си изиграли добре картите!

40

ГосТ

преди 3 години

Франция сама ще напусне. Не разбирам как още не са организирали подписка и референдум. ес ще остане една швабска губерния от маргинали, които работят за вурста и компира на швабата. Висшата им ценност. А, и тежките мутренски автомобили, които произвеждат.

39

Анонимен

преди 3 години

Англичаните са същите като вярващите на Румен кРадев Грипенов - вярват само на лъжжливи обещания!

38

Анонимен

преди 3 години

Сега Англия ще търси сближение с Русия, но с една цел за да поставя клин между ЕС и Русията, това и е последователната политика преди първата и преди втората световна война. Сега ще гледат да откъртят и Франция от ЕС. Но три пъти стомна за вода как да им се вържат

37

Анонимен

преди 3 години

Да го духат Англичните те ще умрат в собствената си химия всичко там е с химикали още имам белези от тая химия те трябва да се върнат в ЕС. Че иначе жалко за справедливите там

36

vlady

преди 3 години

Англичаните могат да сезират Негово Светейшество католикос Карекин II Нерсисян, за съжаление е претоварен и се чака дълго за разглеждане особено след последните събития в Карабах.