60

Анонимен

преди 3 години

Само на мен ли ми прави впечатление, но процента на заразени спрямо изслваните е вече кам 7-8% като в някои дни е дори 10%. В началото на пандемията беше към 3-4%.Май до като не го преболедуваме всички няма да се приключи.

59

Анонимен

преди 3 години

С 4% смъртност от Ковид при регистрираните случаи ще си я караме така още дълго време. За съжаление и случаите са повече, както и броя на починалите.

58

До 59

преди 3 години

Броя на починалите следва броя на новозарзените с 14-25 дни закъснение, средно 17 дни.

57

Анонимен

преди 3 години

Има държави с много тестове на човек от населението. Най-много тестове са направили Бахрейн - 14354 теста на 1000 човека население и имат 0,37% заразили се. Сравнително много заразили се от държавите с най-много тестове на човек от населението има Люксембург - 1,11% заразили се при 2768,5 теста на 1000 човека население. Великобритания е с 2,63% заразили се при 865 теста на 1000 човека, като тя е първата по брой тестове на човек от държавите с над 10 милиона население.

56

бог да прости

преди 3 години

в Англия болни за деня 46 169 , починали 529в България болни за деня 620 , починали 106ако в България има 46 169 болни за деня , починалите ще са 7 038 за деня !!!!!Какво лекувате ??? или които оцелее го водите излекуван ......

55

До 45

преди 3 години

Написал си... от началото ме мъчи един въпрос - как през почивните дни умират по-малко хора от тези, през делничните. .....как така починалите намаляват?Мен ме мъчи друг въпрос - защо все още се намират хора като теб, които продължават да питат, след като хиляди пъти беше отговорено на този въпрос?

54

Анонимен

преди 3 години

Ако беше направено повсеместно масово тестване щеше да лъсне цялата измишльотина. Така с 3-те Д ще си я караме дълго.

53

Анонимен

преди 3 години

Продължаваме да държим рекорда на починали от ковид.Що така,бе доктори?Що така,бе вожде?

52

Анонимен

преди 3 години

Абе нека някой който смята по добре да изчисли с тоя темп на ваксиниранеНека някой по-добре се замисли поради какво трябва да подържаме тоя нисък темп на ваксиниране. Ако изключим управленската немощ на оядени затлъстели гербери.

51

Анонимен

преди 3 години

Абе нека някой който смята по добре да изчисли с тоя темп на ваксиниране,колко десетилетия ще ни трябват докато придобием така нареченият Стаден имунитет?

50

Анонимен

преди 3 години

В днешни дни и ортопедите почнаха да приписват КОВИД като първопричина за счупен крак.

49

Анонимен

преди 3 години

В тези данни няма и процент истина всичко е едно надписване едни нагаждания и къде свирне попа все от корона вирус го пишат. Ама това инфаркти, инсулти, диабети, ракови няма вече умрели от тях. Само Ковид и нищо друго пари от Европа фалшиви без покритие има да се усвояват и всяка държава лъже ли лъже за бройките.Човек от друго в болница не го приемат и лекуват.

48

Анонимен

преди 3 години

Аааа, ама то днес било вторник!

47

Анонимен

преди 3 години

Починалите хора са много, това показва две неща- правят се малко тестове и не се хващат много заразени и здравната система е тотална щета, провал пълен!Нямат представа какво става или по-лошото имат, но лъжат! Такъв мор от този вирус в цяла Европа не са виждали като тук!

46

Анонимен

преди 3 години

Чакаме с нетърпение да разберем, кой от тези 106 покойници е най-младия без данни за заболявания (според днес.бг без заболявания).

45

Атанас Велмазов

преди 3 години

Има чума.....като пилци ще измрем :(

44

Анонимен

преди 3 години

Ние ставаме по-зле и от латиноамериканска държава. На 10-о място в света сме по брой умрели с ковид на милион.Трябва да обявяват и съотношението умрели с ковид към регистрирани заразени. За вчера е 17%. Което означава, че сме на едно от най-високите нива в света. Т.е. много малко тестове се правят, като се има впредвид, че излекуваните са правили поне 3 теста.

43

Анонимен

преди 3 години

Браво! Вървим напред! Вчера 50, днес - 100, утре - 150!Не може да оставим еталона Швеция да се откъсне напреде и там да умират повече!

42

Анонимен

преди 3 години

Не съм по конспирациите, но от началото ме мъчи един въпрос - как през почивните дни умират по-малко хора от тези, през делничните. Всичко друго се вързва - брой заразени, тестове и тн., но как така починалите намаляват

41

Анонимен

преди 3 години

Ако тестовете бяха акала 10 000, тогава и случаите щяха да са към 1 000. Аз не виждам никакво намаляване!