199

Анонимен

преди 3 години

Това, което е наистина тревожно - нестихващата пропаганда, че сано ваксината ще преборела вируса. Жалки материалисти...

198

Bili

преди 3 години

...при следващата вълна, като откажете да ваксинирате децата си, според оная конвенция ще дойдем и ще ви ги вземем. щото не се грижите за тях...подреждат ли се сега нещата...?...ок, ок, първо ще открием че ковид се разпространява в семейството, така че повече от двама в апартамент - ще се делят...принудително... за безопасност!

197

Bili

преди 3 години

...ако откажат, ще ги принудим. На запад използват префесионален натиск от болници и университети. изолират "неверниците". няма нужда от задължаване...до БАУ - опреация warp speed използва контрактори на ЦРУ и всичко около опрацията е засекретено - така че трудно да разберем повече... за справка: Whitney Webb

196

Анонимен

преди 3 години

Ха, верно ли медиците отказват химическа кастрация?!Що така, тия хора ме изненадват...

195

?

преди 3 години

Много правилно,че откязват! Трябва да има за желаещите на първа линия.

194

Защо ли

преди 3 години

Защото много от тях са го искарали и не виждат смисъл да си слагат ваксина.

193

Анонимен

преди 3 години

Русофилите задават въпроса - каква е разликата между стълбата и змията. Отговорът е - че врабчето може да лети.

192

ПИТАНКТА ???

преди 3 години

ЗАЩО искат да имунизират уязвимите и старите болни хора ???ВМЕСТО ЗДРАВИТЕ МЛАДИ АКТИВНИ ХОРА И ДЕЦА, КОИТО реално са СУПЕР АКТИВНИ РАЗПРОСТРАНИТЕЛИ НА ЗАРАЗИ ???Това е основната причина да се влачиме все още с месеци дори години на загуби.

191

Децата

преди 3 години

Децата и хлапетията и буйните тинейджъри да ваксинират задължително и да ги пущат да си щъкат на воля и да си ходят на училище, а родителите им да са на работа и да печелят пари.

190

Анонимен

преди 3 години

Нормално, никой не иска да се стрилизира доброволно. Дори кучето ми се дърпаше когато го водих за кастрация.

189

Четете декларациите.

преди 3 години

Подписващите декларации преди ваксиниране да ЧЕТАТ ВНИМАТЕЛНО . Има клауза че ваксинирания е запознат със страничните ефекти и ги приема НО , самите производители НЕ ДАВАТ информация за страничните ефекти и не се наемат да съобщават за такива . Съобщавайте на ваксиниращия ви какви лекарства приемате и питайте за странични ефекти .Четете какво подписвате . В много случаи това освобождава от отговорност ваксиниращия и производителя на ваксината .

188

Tonita-7

преди 3 години

Понеже знаят истината за ваксините! Който е завършил билогия,химия,вирусология,микробиология също би трябвало да е наясно!:))

187

Защо ли ?

преди 3 години

Отказа на медици да се ваксинират е СЪЩО КАТО магазинер да откаже да си вземе от разваления салам дето са му го доставили "на далавера" или банкера който не желае да използва "голямата прИмоция " - Кредит на банката си въпреки че са му потрябвали пари ........... ИМА ПРИЧИНА . А това че не се обясняват , защо не го правят , означава че тия "тънки подробности" могат да попречат на бизнеса и да расърдят началниците .... - Така че , Не, благодаря . Не искам . Нека има за гУведата....Край.

186

Lan

преди 3 години

Джузепе, а ДЪЛГОСРОЧЕН ефект от ваксината как точно се събира за една седмица? Да не говорим, че престъпно няма обща база са събиране на данните и при краткосрочните ефекти! Щото нали пандамия, паника, алата-балата...

185

Lan

преди 3 години

ДАП Земляне, факт! Аз също поддържам ваксините. И аз и децата ми имаме пълен набор + няколко допълнителни. Това обаче граничи с лудост...

184

Гошо

преди 3 години

Започнете с Министерски съвет,министерства,240 хрантутници,помощни звена от 500 хилядната ни администрация,която и без това чака и се моли изборите да са след първа пролет,потриват ръце за нови финансови БОНУСИ поименен вот!

183

Lan

преди 3 години

149, Щото никой не може да каже със сигурност. Ваксината просто е нямала толкоз време за тестване! Дори не се знае точната активна доза от ваксината. От "представителната извадка" за изключени хората със сърдечни заболявания и диабед. Ам за чий другите точно да се ваксинират?!

182

Lan

преди 3 години

148, ади още един безименен интЕлЕкт :).КОЕ не е вярно от написаното? Щото е достатъчно съвсем малко да се провери пресата назад, за да се провери вярно ли е или не! Ваксините са пуснати по спешност, със специално разрешение,НЕ преминали пълната фаза на тестване. А стилът ми си е мой :), нали твоят е високопарен, не виждам защо се пениш. Всеки може да прецени - лъжа или не - чете и проверява.

181

Джузепе

преди 3 години

До Пинокио. А ти кой си и какъв си бе, "разбирач"? Ваксината била не знам каква си. А защо тогава вече милиони са се ваксинирали и на 99.9999% от тях им няма нищо? Ако беше опасна нали щеше да има хиляди засегнати, а не 2-3 трима с обриви или починали, при това най-вероятно не от ваксината.Кой ви ражда такива ?

180

Кокич

преди 3 години

Тоя зализан пингвин да не прави кръчмарски сметки на докторите. Аман от ***