14

от Сиднеи Австралия

преди 3 години

Новини от Пакистан ли чета?

13

Той е директно

преди 3 години

за затвора, но май е връзкар, затова си позволява своеволия. Прокурора заяви, че неволно е уцелил жена, не е стрелял умишлено!? По скоро прокурорът е за затвора, да се стреля по масов сбор от хора, не било умишлено!? А и два изстрела е отпратил, и това ли не е умишлено. Скапана държава сме, това е диващина!

12

ех ..!

преди 3 години

... има още едно друго приятно местенце за отдих и релаксация на немирни палавници . остров Белене.С влак от гара Левски се поема до жп спирка Ореш, а от там също поема влак (от 15 години не се движи).През лятото - комари, толкова големи, че отнасят "почивавщите" към началството за изповядване ...... иначе, песен на птички, подкачане на големи рибоци в Дунава, ...... вероятност да се напусне острова е минимална; течението на Дунава е доста силно ......ех, този курорт - остров Белене ..!

11

ех ..!

преди 3 години

Аз тези любители на пиратки, бомбички и прочие, бих ги пратил да слугуват на 2.5 km от Ловеч в посока Троян, в местността "Слънчев бряг" за 99 години ..! Влака Левски- Ловеч-Троян спира там, спирката е добра, тиха, спокойна и има и още два коловоза за ... товарни вагони; де факто, този лагер може да поеме доста хорица за превъзпитание, например какво да се прави, а какво не .. Утре, 10.01.2020 г. влака тръгва от Левски в 6.05 ч, а пристига на сп. Слънчев бряг в 7.17 часа.Очакваме ги тези хора

10

Анонимен

преди 3 години

Какъв ***трябва да си, за са се напиеш и да излезеш на балкона да гърмиш с пушка в посока на сгради или още по-лошо - към хора. Народа съвсем оскотя. Ако някой така стреля по мен или семейството ми...и разбера кой е, ще го дера като болно прасее. После го връзвам зад колата и ще го влача като кьорав делфин шамандура поне 20 километра из града.

9

Анонимен

преди 3 години

А защо не е обвинен, че е преправил пушката ?!

8

Анонимен

преди 3 години

Кой работи в идеал стандарт не се разбира.

7

АнонимеН

преди 3 години

ЗА ТЕЗИ КОИТО СА ГЛЕДАЛИ ВИДЕОТО)!СТОВАРИ СЕ НА ЗЕМЯТА ВСЕ ЕДНО ЦЯЛОТО И ТЯЛО ОТКАЗА ЕДНОВРЕМЕННО :D ТОЧНО КАКТО ПАДАТ СЪРНА ИЛИ ДРУГО ЖИВОТНО СЛЕД КАТО ГИ ЦЕЛНЕШ!

6

Киро Рамбото

преди 3 години

Такова е качеството на панелното общество.

5

АнонимеН

преди 3 години

ЛОВЕЦА КОЙТО ЗАСТРЕЛЯ ЖЕНА НА ХОРОТО: ПАДНА КАТО КРУША!

4

Анонимен

преди 3 години

Типичен ***, коментарът е излишен. Напил се, набил жена си и заспал докато не започнало хорото.

3

Анонимен

преди 3 години

опит за непредумишлено убийство. хулиганството е друго...и наказанието е друго

2

Анонимен

преди 3 години

Какво хулиганство ?с незаконна пушка и стрял 2 пъти по хората както казват на месо ,не е ли опит за убийство !!!

1

Вуте

преди 3 години

Мухаха това хорото много го танцуват ша знайте