62

Анонимен

преди 3 години

Рекламира се Рубашкин!

61

Анонимен

преди 3 години

Всичкото оозиция трябва да се обедини,защото първата задача е да се измете бокича.После всяко ,което дойде ще е в пъти по-добре от фростаците корумпета и крадци.Не,че няма да крадат,но поне в началото тумпото ще е леко.Като почнат да се заглаждат-нови и така нататък

60

Да бе!

преди 3 години

Само, че Фигуранта никой не го е опъномощил да се занимава с подготовката на избори. Той има единственото задължение да насрочи дата за изборите, нищо повече.Всичко друго е дейност в служба на определена политическа партия, в случая БСП.

59

4epa

преди 3 години

СРЕЩА СЕ С ОТРОВНИ ПАРТИИ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!! КОГА ЩЕ СЕ СРЕЩА СЪС СПОНСОРА ИМ БОЖКОВ !!!!!!!!!!!!!

58

Бивол

преди 3 години

Стояли Цветан Василев и Васил Божков пред залата за консултации на президента. Той минал покрай тях,поздравил и ги поканил вътре. Те му отговорили,че се извиняват,че не са го разбрали "мутри вън или вътре".

57

Червенотъпие

преди 3 години

Не е ли твърде късно да свиква на консултации разни маргинали. Да беше поискал с писмо с гриф "президентска канцелария" всички тези поканени "организациии движения" списък на предложения за изборни промени.А,не се сетих,някои сигурно нямат адресна регистрация. Колко жалко е да си президент-комунист. Нинова,да се изключи от партията,незабавно.

56

анонимен

преди 3 години

Срещата и консултацията с Черепа в Дубай или на Позитано ще се проведе. Журналисти ще има ли, или както с чалгарите.

55

Бай Баяни

преди 3 години

Само на мен ли ми се струва, че президента не провежда консултации,а конспирации. Питайте защо не допусна журналисти? Това не е ли,пРезиденте,задкулисие?

54

никъде го няма това

преди 3 години

Изобщо трябва да се забрани със закон всеки от кол и въже да прави партия, движение, сдружение...с политически цели и лични амбиции. Тогава всичко ще си дойде на мястото. Например в една Америка, толкова голяма държава...колко партии ходят на избори? И не само там, разбира се.Тук се нароили като....крайно време е законите в държавата да се променят, депутатите да си вършат работата, а не да отчитат присъствие/отсъстиве, да се карат и да взимат заплати,и ще има ред.Трябва промяна на законите.

53

Дядо Митре

преди 3 години

Абе ,президентче, надяваме се и ние от сдруженията на пъдарите,дърварите,гъбарите,ко ларите,гробарите и още толкова,де, да бъдем приети при теб и да ни се чуе гласа,а и да те видим, че то по полетата и горите няма телевизори и някои от нас не те знаят бял ли си ,черем ли си Ами тъй,де:)))А ще е хубаво за имиджа на нашите сдруженийца и за нас да се заговори и покрай идването ни в президентсвото и имиджа ни ще скочи,а-а!Ти са мо ни покани,пък ние после се знаем таботата-туй винце,ракийца...Ами как

52

Анонимен

преди 3 години

Е, и?

51

изнервен

преди 3 години

До 54. Хе-хе, и къде го видя това нервиране? Това, което аз и мнооооого други виждаме, е как този жалък, смешен фигурант го правят на мад и маскара навсякъде по форумите и медиите.Ти изобщо четеш ли други коментари или само своя?

50

хей, 53

преди 3 години

Да. Точно 2 пъти са я канили. Един път БСП са я поканили за Президент, но тя отказала. и втори път като я поканили е било за Вице президент на Румен Радев. Смятай колко са зле завалиите. Нямат как да измият срама от 100 годишната си партия, свършиха образованите хора в България и с лупа намерили Жени Живкова да канят. :D :D :D Щеше да е чудо на чудесата Живкова Президент на България.Цирка е пълен. С Бесни Страшни Пенсии България Се Прецакваааа. Ха-ха! :D

49

Грозния мангър

преди 3 години

Ще бъде ли в групичката на АБВ, че лятото много се натягаше? И каза, че протеста ще убие вируса. Ни позна:)) точно след протеста умряха 7000 човека

48

КНСБ

преди 3 години

Ама тоя го тресе яка треска да не би отново изборите да бъдат спечелени от ГЕРБ и би отишел и на среща с дявола само и само да да се хареса на шепата си поддръжници и симпатизанти -ха-ха-ха ! Абе,аланкоолу,не гледаш народът да те харесва и да те иска,а някакви си движенийца,партийки,които даже не се знаят и по места,а да не говорим в цялата страна ?! И това,ако не е политическо късогледство-здраве му кажи! Вярно,че удавникът се хващал и за сламка,но тия сламки няма да му стигнат...Загрижен,а ?

47

Анонимен

преди 3 години

Кефи ме Президента, как ги нервира тези слабо умните и на всяко негово действие те изливат цялата си жлъч и човек им вижда грозните муцуни.

46

Анонимен

преди 3 години

До сега ГЕРБ са организирали само едни избори и това са ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.Другите избори по тяхно време са организирани от служебни кабинети. Не се заблуждавайте! Това са фактите и не може никой да ги подмени.Президентските избори ГЕРБ са ги организирали и те носят отговорнст. Това е положението. Отделен е въпроса защо внучката на Т.Живков е била канена на 2 пъти да бъде част от президентската институция. Справка от 27.12.20: Канили Евгения Живкова за вице на Радев, тя отказала.

45

Анонимен

преди 3 години

Мечтата му е да е нещо електронно и неговите руски господари да хакнат изборите, не ви ли стана ясно?

44

Анонимен

преди 3 години

Време е да се закриват партии, които са взели 1000 гласа на избори. Какви са тези консултации с тях. Те нямат повече капацитет,а се използват за користни цели

43

Анонимен

преди 3 години

Какво се разработи този юнак? Търси начин за по удобен вариянт за тях, за лесна подмяна на гласовете. Машинно гласуване, гласуване по пощата и куп други простотии които обаче ще са добре дошли за тях. Едно хакерче и цяла България ще е гласувала за тях, *** после да доказваш, че не ги искаш и не си гласувал за тях.