39

муспи

преди 3 години

Ето го и главното доказателство - кой дърпа конците в Ада. Тези, за които и дума не става, а държат Парите, Правителствата и Армиите на света. Трамп им пречи, защото за окончателното превръщане на Америка в НегроМексикански Прерии трябват демократи - еврейски *** и жени лезбийки. Както винаги, ние сме съюзници с губещите.

38

останете будни

преди 3 години

Тръмп ще остане в сърцата на американците като президент който не е започвал и водил войни. Ще остане като президент срещу когото беше използвана вирусна пандемия и вилнеещи афро-американци. Светът е объркан, и дезинформиран. Тежкото състояние в което вече изпада ще продължи поколения напред.

37

Питека ли!

преди 3 години

Той ще отговаря пред съда не за неплатените си данъци, а за шпионаж в полза на Кремъл и най-вероятно наказанието му е присъда: "на електрическия стол".

36

Анонимен

преди 3 години

От цялата вакханалия се разбра едно. Тръмп опозори САЩ, Тръмп опозори демокрацията, Тръмп опозори и обожателите си, Тръмп трябва да си получи заслуженото.

35

Twitter

преди 3 години

Току що премахна акаунта на дончУ белината ЗАВИНАГИ.

34

Тео

преди 3 години

Неглижирането на подобни събития и превръщането им в шоу няма да направи нещата по-леки. Сега протестиращите са обявени за "терористи". Брей! Ти да видиш. Тежко на държава, обявила част от гражданите си за терористи. А какви бяха тези от БЛМ преди няколко месеца? Но нищо, неглижирайки обстановката, докато Вашингтон е под комендантски час надали ще утеши хората, чувстващи несправедливост в монументални размери. И тук не иде реч за Тръмп или Байдън. Нещата са много по-дълбоки!

33

ikar

преди 3 години

До АнонименПоне да бяхте измислил нещо нова, а не да папагалствате от други хора.

32

Анонимен

преди 3 години

Гъдулките на Тръмп са на нивото на нашите тикви, нормално е да се згромолят.

31

Анонимен

преди 3 години

Тези преписвачи американци :D :D видяли надписите на тениските от метежниците в България и ги изкопирали като Civil War :D Аз помислих, че слушат CIVIL WAR - Bay Of Pigs.Не разбрах защо ги пуснаха да влезнат с този театър? Направо да им бяха дали ключ за по-атрактивно.От протеста в България изпратили няколко човека на обмяна на опит. Заминали за командировка в Капитолия да видят как се прави. Като се върнат ще ни покажат как сА мятАт, как са бАрат и колко сА раздАват пред НС и МС.WC искат.:D

30

Анонимен

преди 3 години

Не могат да подминат българите по глуповатост.За нищо не стават тези американци.Уж са терористи,а не спряха метрото.Българските терористи изпратени от Радев спяха метрото благодарение на Еленко Божков.Тези са циркаджии.Нашите избиха рибата с ковчези,бесилки,с тонове храна замерваха какво ли не,яйца,пъдпъдъчи яйца,щраусови яйца,тикви-многоо тивки,компоти,свещи,кебапче с 2 кюфтета.Бедните американци една шатра нямат,една палатка нямат.Некадърнициии-нито едно кръстовище не затварят.Ряпа да ядат !!!

29

хейтър

преди 3 години

До Анонимен 30Ако беше си гледала плетката вкъщи нямаше да я гръмнат.

28

Анонимен

преди 3 години

Зеленски не им ли занесе украински бисквитки?

27

Анонимен

преди 3 години

А убийството на протестиращи умно ли беше? Или жената която полицията екзекутира не е била демократка?

26

Анонимен

преди 3 години

Фашистите в Украйна гориха живи хора и САЩ и режимът в Брюксел ги подкрепяха, а сега осъждат протестите в САЩ. Що не осъдиха протестите в Белорус.

25

Анонимен

преди 3 години

САЩ имат голяяяяяяям проблем. И той не е Тръмп.

24

Въпреки всичко

преди 3 години

Америка спечели, защото в близката война главно-командващ Космическите сили ще бъде не приятелят на Путин, а славният боец Джоу Байдън.

23

Анонимен

преди 3 години

И тук имаше същите вълнения, опитваха да проникнат в парламента, предвождани от юмручето, Радко проостия.

22

БорецА

преди 3 години

не са терористи, а борци за свобода!........За каква свободаТролиш, тези *** имат повече свобода/слободия от теб в пъти.

21

USA Today

преди 3 години

Идиокрация

20

До 17:

преди 3 години

Абе, човек, ти от Луната ли падаш?Нашите форуми са пълни с платени писачи, които имат огромна сметка от това да се върне демократическата партия на власт. Така ще се възстановят грантовете към НПО и някои хора у нас ще получават по $50 000 на година и нагоре само за драскане по форуми и медии. Те и затова мразят Тръмп само защото им оряза грантовете. Нищо лично - просто бизнес.