102

Анонимен

преди 3 години

Трудов инцидент по време на работа. Да се плати обезщетение на полицая и да му се почисти безплатно оръжието.

101

Шопо

преди 3 години

Кога ще има изявление от Бай изДън?

100

ЗнаешЛиКаскетТова,че

преди 3 години

Тулупът,съборил къщата на Чакъров с изстрел от РПГ пълни с пачки и кюлчета нощните си шкафчета.

99

Обективно си трол

преди 3 години

НЕ обективен.

98

Анонимен

преди 3 години

Някой виждал ли е говорещия със сибирски мечки ака /Другарят Путин/ последните 10 тина месеци?

97

Анонимен

преди 3 години

42 Правда"Всеки, който убие невинен заслужава смъртно наказание според Божия праведен закон и полицаите не са освободени от отговорност да пазят Божиия закон. ниито имат право да злоупотребяват със слуебното си положение и властта си. Ое повече че това е основателен мирен и демократичен прцтест..."Масово въоръжени (оръжието за тях е като въздух!), нахлуващи в сграда(и) със специален режим на достъп, силно охраняван...Какъв "мирен" протест?Такива не се правят в специални зони и сгради!

96

Рушките онанисти

преди 3 години

като тази дама ли носят петицията до воваКъсия.....още на улицата ще я кръстят.

95

Анонимен

преди 3 години

Оказа се че убитата жена е била голям патриот,отдала голяма част от живота си на Америка.Бог да я прости.

94

Анонимен

преди 3 години

Не си прав съвременният сапиенс е хибрид между неандерталец, хомо сапиенс и денисовец. Даже Хомо Налейди е хибрид оцелял почти до Колумбова Америка а е доста по-стар хибрид с няколко милиона г одини от Сапиенс, характерни с 600 грамоив мозък, след дълъг процес на деградация

93

Анонимен

преди 3 години

Хибридът винаги е нестабилен независимо какво си смесил: пинчер или ротвайлер, освен това е болнав.Силните генетично линии са естествено селекционираните.Хибридите са микроцефали в повечето случаи.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 93Нима черните и латиносите не са американци? Американците са сбирщина от цял свят.

91

Анонимен

преди 3 години

99% от хората в Северна и Южна Америка се хибриди. Само в Амазонка и Колумбия са останали частично несмесени индианци без европеидни гени. На практика 3,5 милиарда са с европеидни гени. И бъдещето ена новите хи ридни раси, защото старите са превъртели биологичния подбор и залязват.

90

Анонимен

преди 3 години

Ако беше черна щеше да е в затвора с присъда 50 години вече и самоубит до 2 месеца

89

Анонимен

преди 3 години

Живеем във време, в което е привилегия да можеш да отидеш на работа.Съвсем скоро ще е привилегия да имаш деца.Ако мислите, че ви чака светло бъдеще, българи, грешите.

88

Анонимен

преди 3 години

До 89Тези грабежи на магазини ,бвха дело предимно на чернокожи и латиноси.Те и сега се молят за такива безредици,та да се ,,напазаруват на воля"

87

Martin Bormann

преди 3 години

Създай хибридна държава с мощна армия, налей пари в нея и дай на плебеите захарен памук да си мислят, че са сити. Докарай ги от цял свят за да ти робуват и готово - имаш Империя и много подчинени трудолюбиви мравки да ти слугуват за шепа семки - това е Америка. Америка се контролира от Американци точно толкова колкото Османската Империя от Турци - смях :))))

86

Анонимен

преди 3 години

До 86Не ди разбрал.Подготвя се импичмънт не на Байдан,а на Тръмп.Като играта тук е ,че всеки отстранен президент ,няма право на следващи избори да се кандидатира.

85

Анонимен

преди 3 години

Най-лошото е, че силата на хибрида е само в първото поколение хибриди. Следващите поколения стартират дълъг процес на естествен подбор, докато не се установят нови чисти линии.Замислям се дали микроцефалите със Зика не са бъдещето на човешката раса не, че ще успеят да се размножат,те не могат, но е възможно процентът на здравите деца спрямо Зика рязко да спадне.

84

Анонимен

преди 3 години

Точно такива са американците, спомнете си палежите в Балтимор, Минеаполис, Портланд, Сиатъл и други, спомнете си грабежите на магазини за маратонки и техника.

83

Do 46

преди 3 години

Чувал ли си за войната от 1812? Още ли си мислиш, че янките държат управата си в собствени ръце? хехе