21

Анонимен

преди 3 години

Джонсън = поредния национален предател!

20

Анонимен

преди 3 години

Борис Джонсън, брат ще ти пратим Бойко Борисън да реши проблема с короната. И без това след изборите той повече няма да ни е нужен, не че сега ни е. И да му напълните едно гардеробче с кюлчета злато.

19

Фау 3 ри

преди 3 години

А не не са загинали. Как? Великите британци? Питай в Кале. Холандските мостове при маркет гардън. Може и танкистите в Ардените. Хиииич не са загинали. Ама друго си е брекзит. Да си върнем Контрола? Върху кое? Норвежката авонтюра? Че вносът им на храни е 70 процента от континента? Карай, брат, ще се бием на плажовете, по улиците, по бреговете. Кръв, Пот, Сълзи, усилия? За кого за Камила и мъжа й? За пакитата лондочани? За сенилните дъртаци от Кент? Събуди се! Войната е цивилизационна. Предатели

18

Анонимен

преди 3 години

До лъжата ЕСЕ, тия дето бяха там, все някъде ще намерят къде да отидат. Обаче като дойде сезонната работа - тогава ще стане патакламата. Щото няма да има кой да я върши. Ако мислиш че англичаните ще я вършат - с грешка си. Тя ако беше хубава работа, те и сега щяха да я вършат сами а не да търсят хора като българи, румънци и други.

17

до 21

преди 3 години

Гражданската Война Започна - медийте вече пишат: Капитолия (сградата на Парламента на САЩ) е под Атака от Протестиращите!!

16

Последни Новини

преди 3 години

Нещо става в САЩ! Преди минути прекъснаха Заседанието на Сената като Изведоха Вице-Президента Пенс от Залата. След това Прекъснаха и Живият Сигнал!! В Момента никой не знае защо и какво се случва...

15

Aре ве

преди 3 години

нали сте брекзитнати.Кво ме занимавате с ингилизи.

14

Смеем им се да!

преди 3 години

Бъди спокоен гърците ги хранят немците и са ги хранили от сума ти време. За това и са в правото да изискват. Наглосасксонците единствената им европейска политика е да жертват стотици хиляди новозеландци, австралийции в Галиполи и Гурки в Либия. А за храненето вземи се образовай битката за атлантика кой кого е хранел. Ама Байдън сега ленд лийз не му е приоритет. Да *** от глад гнусните островитяни!

13

Анонимен

преди 3 години

Да ваксинират старците и болните,че да измрат по рано да не са в тежест на системата...чистката върви с пълна сила и обороти

12

Анонимен

преди 3 години

ей!

11

лъжата ЕС

преди 3 години

Смеете им се, но няма вече да хранят европейски балканци като хитрите гърци напр.

10

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 3 години

Британски турист - слаб купувач.Не ми липсват.Като се напият пък, само украйнците са по-гадни !

9

Патриот

преди 3 години

Тва па поданиците се оказха бахтиии и жалкарчета, като мишки ги навряха и там под домашен арест хахаха!Как сме позволили като вид тия някога да имат империя незнам ,тотални страхливци и пяляци не се ли дигнат и там на тотален бунт загубени са в игнилия им гнусенн остров !

8

Пекин Говори

преди 3 години

Слайгайте Маските и по Леглата! Китайското Комунистическо Р0бство е факт - 2020 годината на Рекорден Икономически Растеж за Китайската Коми Империя!!

7

Бай Уил Уолъс

преди 3 години

мхм Нека им на великите британци. Нали са видна империя. Да изгонят всички европейци и да си приберат пакитата, индитата и бангладешците. И ако може и една континетална блокада. Да видят какво е глад. От хамериканците лендс лийз няма как да очакват. КАто обесят Фарадж, Боджо и другите Брекситъри на Трафалгар и загубят Шотландия, Уелс и Северна Ирландия да се обадят. Па ще видим по подир.

6

Анонимен

преди 3 години

Да, много са добре, сега до 14 февруари ще видят къде акат гладните с този нов щам.

5

Менда еврейката

преди 3 години

Гласувайте за погребалн агенция ГЕРБ а всъщност нема нужда и да *** не ни дреме и мъртвите гласуват за нас

4

Анонимен

преди 3 години

За британците разбрахме.А за тъмната фауна там как стои въпроса?

3

Анонимен

преди 3 години

Всички ковидясали - при Мангърчето, да ги лекува с чайчета!Верно ли, че тоя имал и погребална агенция?!

2

Анонимен

преди 3 години

Наскоро, наскоро, колко наскоро?