61

1

преди 3 години

Никаква разлика с нашите конспиратори тук, но разликата е, че те са безработни и нямат достъп до ваксини, а тоя поне е бил на работа. Не мога да кажа, че е бил грамотен, защото то си го пише: "вярвал". Като е вярвал е религиозен, не грамотен.Нищо де, след тоя инцидент и той става като нашите конспиратори: безработен и живота му в ***.

60

Анонимен

преди 3 години

все пак си е редно да му се присъди наградата:"Герой на Фармацефтическия труд"

59

Браво

преди 3 години

Истински герой

58

Анонимен

преди 3 години

А забравих, освен от футбол и от политика, бай *** разбира и от фармация. А по измислянето на световни конспирации, равен няма!

57

Анонимен

преди 3 години

Този спешно се нуждае от психиатър! Ок, не иска да се ваксинира, но кой е той, че да режава вместо другите?!

56

Анонимен

преди 3 години

"Модерна сега ще изследва неизползваните дози, за да види дали те са действително станали неефикасни". Това някяква шега ли е?

55

Анонимен

преди 3 години

Щом и фармацевтите не вярват, смятай с какви люти бизнесмени си имаме работа.

54

REAL HERO

преди 3 години

Добър човек, спасил е няколко живота.

53

Кочо

преди 3 години

До 49, ти нормален ли си ве, как няколко месеца ще се равняват на години, особено при тестването, как след 2 седмици ще знаеш, дали няма 5% да развият рак или автоимунно например, след 2 години. Ей такива *** наричат всичко живо конспиратори. Не може да започнеш тестове септември, октомври и декември да кажеш всичко е точно. Не само, че никой не знае тези ваксини дали са безопасни, дано да са. Но и никой не може да знае дали са ефективни.

52

Газдов

преди 3 години

Тоз пък 52, ще спасяват човечеството. От какво бе от вирус с практически 0% смъртност ли? Населението се увеличи с 80 млн. през 2020, това са 12 Българии, от какво точно ще го спасяват, в Германия до 35 г. са починали 70 човека от над 700 000 доказани случая, до 60 г. са 1200 от 1,3 млн. 27 от 35 хил. починали са над 80. Освен да спасят някой друг много възрастен и то много условно. Играта с ваксините е да се направят едни трилиони долари в следващите няколко години. Ваксината дано е безопасна.

51

Анонимен

преди 3 години

Тоя съпартиец на Мангъров ли е в АБъВъ, или е от конкуренцията ВъГъЗъ ?

50

Bili

преди 3 години

до 54 - редовно, проблем?

49

Анонимен

преди 3 години

80 %

48

Bili

преди 3 години

ако този наистина е унищожил ваксините е просто ...не-добре. който иска да си ги бие, няма грижи, просто не ми ги давайте на мен.изглежда този случай, както и бомбата на коледа в щатите ще бъдат използвани като претекст за репресия и заключване на онези които оспорват "партийната линия". ние, би трябвало да знаем по-добре...

47

Анонимен

преди 3 години

Такива сте Антибоковчета изчанчени като Рубашкин!

46

Анонимен

преди 3 години

Изкукал народ.Марш при психиатър!Ще ви дам една конспирация болни мозъци!Хората се чудят как да спасят човечеството ,а те саботират...Това е електората на Чалгаря

45

Bili

преди 3 години

до 48 - общото е че милионите умрели ОТ ковид и само няколкото жерви на васкината до днес са докладвани от едни и същи медии...валиден аррумент е да се каже че първите са преувеличени, а вторите намалени, защото така се утвърждава теорията за смъртоносен вирус и божествена ваксина...

44

Щирлиц

преди 3 години

Един ден на този човек ще му издигнат паметник.

43

анонимен

преди 3 години

Ваксините се появиха доста бързо , а сетете се защо ? Фирмите за производство на ваксини нямаха финансов стимул за производство на ваксини за определен регион от света и всичко се проточваше с години . Ковид19 засегна всички страни и стотиците милиарди бяха гарантирани на производителите и започна денонощно проучване и опити за създаването на ваксина с последващото и тестване , така , че 9-10 месеца в тази ситуация се равняват на няколко години лежерна работа на производителите .

42

Анонимен

преди 3 години

В Сащ има вече 5 милиона ваксинирани. В Израел милион. За другите страни идея си нямам. Да речем,че за целия свят са 10 милиона. Значи за 10 милиона имаме една португалка която решаваме,че е от ваксината, а не от друго и една 80 годишна баба. 2 смъртни случая на 10 милиона. Мда. Страшно звучи.