13

Евгени Георгиев

преди 3 години

двусмислен проект като "Страстите Христови"...Защо ***, Петьо, *** проста, куха лейка заспала, това да е двусмислен проект?

12

ами,

преди 3 години

Страхотен мъж като визия,страхотен актьор и режисьор.Прекрасно е,че е предал гените си цели девет пъти.Да е жив и здрав.

11

Анонимен

преди 3 години

Мел Гибсън - да. Брад Пит е кух либераст, продаде си *** на говняния холивуд за да му дават още роли в едни-и-същите шитни които продуцират всеки ден. Жалък е.Не останаха много свестни актьори в тая помийна яма. Онези които не мислят "както подобава" не биват наемани за роли. Либерастията е психично заболяване което е обладяло говняната клоа..ка и няма отърване.

10

Анонимен

преди 3 години

Мел Гибсън е единствения стабиляга в целия извратен Холивуд. Може би и Брад Пит.

9

Дефиниция

преди 3 години

Казват Анти-Семит бил - значи това е Човек, който Юдеите Мразят! Бог да го Пази!!

8

Кори Лев

преди 3 години

"Дело на режисьорския талант на звездата е и двусмислен проект като "Страстите Христови""И какво е двусмисленото в този филм, сериозно? В интерес на истината, едва ли има по-недвусмилен филм на света. Явно Петя иска превантивно да се подложи на мразещите Спасителя, като оплюе филма и го категоризира като ..."двусмислен". Смр*ъдла!

7

ПроСоТо

преди 3 години

До Анонимен5адмирирам забележката ти!..Но моля уточни:-КОЙ е НОСИТЕЛЯ на Юдаизма?../не са ли същите евреи,против които ти нямаш нищо?/

6

ПроСоТо

преди 3 години

не знам защо вече втори път ни пробутват тояевреин....Под предишната "статия" за него написах,че требе да е бая голем "опрашител",след като е нароил толкова много дечурлига...Може би СКРОМНАТА ми забележка ,че за евреинедостацрън ,е подразнила ааад..мина.?..или знае ли чиляк?..Може би думата "ееев..реин" "НЕ ТРЕБЕ да са споменува"?..или "Некои Фактори" в тоя сайт са..еее...?

5

Анонимен

преди 3 години

До 2Не правиш разлика между юдеи и ереи.Пояснявам. Евреите са етнос. Юдеизмът е религия. Тя е човеконенаеистна извън богоизбраните според тях. Т.е. останалите сме гои-по зле от ***.Против евреите нямам нищо против.Не ми благодари, няма нужда. Безплатно е:)

4

До 1:

преди 3 години

Много силен филм.И то със серизно българско участие, за което не се пише изобщо в нашите медии за разлика от дъщерята на Борат.

3

От 2

преди 3 години

И да - има и днес евреи христяни!

2

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Нали знаеш, че първите "христяни" са били именно мразените от теб "юдеи".

1

Анонимен

преди 3 години

Двусмислен проект Страстите Христови....Че филма е точно по библейските текстове. Нищо добавено. Но от 1945 г. за пръв път се изважда истинската същност на юдеите. И това никак не им хареса. Добре че Мел има капитал и сам си финансира филмите. Втората част ако е в същия дух едва ли ще излезе на екран. Втори пропуск няма да направят