44

Анонимен

преди 3 години

Къде си, *** ?

43

Гордън Рамзи

преди 3 години

Сготвили са го с ориз по пекински.

42

Анонимен

преди 3 години

И тоя парапитек сле66370знал от дърветата оня ден ще ми е шеф и щял да ми дава наклон.В момента в който ми каже нещо и умира.

41

Шкумбата

преди 3 години

След като затвориха кръчмата в село Митровица заради коронавируса и вечно пияния тракторист на селото Джанко Манов принудително изтрезня той си спомни ТРИ позабравени подробности от личния си живот :1. Той всъщност се казва Джак *** и е китаец2. Притежава мултимилиардна компания3. Преди много много години се е отбил в кръчмата на селото за да позвъни защото му паднала батерията на телефона .

40

Червеното котило

преди 3 години

Другарят Джак *** тепърва му предстои да усети онова, което усетиха некои наши дрогаре, дет спряха да се отчитат на Партията...Забравиха откъде са тръгнали ееееййййййййй, големите "бизнесмени"

39

Анонимен

преди 3 години

Джак *** беше осъзнал че не може да си богат в Китай ако не си член на комунистическата партия и беше натрупал доста стаж в тази партия. Но и това не помага когато трябва да ти вземат всичко.

38

Щерю

преди 3 години

Влизам в къщата на съседа у село и гледам изпод едното му легло стърчи нещо. - Каква е тая бракма, дето си я заврял отдолу? - го питам. - Не е бракма, а Джак *** - смига ми и се хили бай Стойо...

37

Анонимен

преди 3 години

ДРУГАРЯТ *** ИЗЧЕЗНАЛ СЛЕД КАТО СЕ САМОЗАБРАВИЛ ОТ МИЛИАРДИТЕ СИ И ВЗЕЛ ЧЕ УДАРИЛ ЕДНА ГРАДИВНА КРИТИКА КЪМ КИТАЙСКАТА КОМ ПАРТИЯ....ТО ОКАЗВА СЕ ЧЕ ТЕ ТЪРПЯТ ПО МАЛКО КРИТИКА ОТ КОЛКОТО ИСЛЯМИСТИТЕ. ДА ПОВТОРИМ- КРИТИКУВАШ ВЕЛИКАТА ПАРТИЯ- ИЗЧЕЗВАШ, НО МОЖЕШ ДА ТРУПАШ МИЛИАРДИ БЕЗНАКАЗАНО, ОСНОВЕН ИЗВОД- ДРУГАРИТЕ КОМУНИСТИ ОБИЧАТ МИЛИАРДИТЕ, НО НЕ И КРИТИКАТА.

36

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 40Че защо от 30 години само ? Да не би сегашните мутри да не са възпитани, обучени и покровителствани от ДС ? Щом е така, доколко комунисти са били комунистите ? Защото не изглежда да са обучили сегашните управляващи в каквито и да било комунстически идеи, освен тези свързани с репресия. Изглежда че, ако някой се нарича такъв е или лъжец или ***.

35

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Българските комунисти правят телефони с шайба."От 30 години няма комунисти. Има само подобни мутри на царя -тиква които прибират с две ръце и непрекъснато твърдят че комунистите им пречат.

34

А аз разбирам

преди 3 години

До АнонименКитайските комунисти правят смартфони.Българските евро-капиталисти и телефони с шайба не могат да направят.Това е разликата.Кой за колкото му стига акъла.Тука много е важното да имаш сергия за турски обувки, да крадеш ДДС и да плюеш по миналото.Това е по-голямата разлика.

33

Анонимен

преди 3 години

Интересното е че още преди 2 недели , един каза че акциите им ще се сринат под 200$ и на там са тръгнали , ако пък този не се появи до 2 дена , хептен се отече работата

32

абе къде е батко ?

преди 3 години

Как къде? Яде баклава,пишмание и плющи гьобекчийки

31

7

преди 3 години

В Илиенци се е скрил. ГДБОП да използва специалното разузнавателно средство известно като Мапса и да го локализира немедлено. Да внимава все пак и да погледне номера на сградата преди да опостуши някое пенсионерско невинно семейство с внучета

30

Анонимен

преди 3 години

това е прехваления китай и прехваления комунизъм. човешкия живот струва колкото една кокошка

29

Анонимен

преди 3 години

До НЕ РАЗБИРАМКитайските комунисти правят смартфони.Българските комунисти правят телефони с шайба.Това е разликата.Кой за колкото му стига акъла.Не е важното да имаш завод за нещо си с 600 човека администрация.

28

Анонимен

преди 3 години

До 28Хъхъ.Пречи му на бизнеса.В Калифорния китаец ще направи бизнес за 100+ милиарда ама друг път.Ама откъде *** като тебе, който си мисли, че другите работят за 1800лв ще знае.

27

Търсете го

преди 3 години

в Лагер Масандзя или в общите гробове около него!

26

Император ЖиЗинПин

преди 3 години

Джак, дари Богатството си за Благото на Партията!!

25

НЕ РАЗБИРАМ

преди 3 години

АМА КАК ТАКА В КОМУНИСТИЧЕСКИ КИТАЙ ИМА МИЛИАРДЕРИ...И КАК НЕ СА НАРЯЗАЛИ МАШИНИ И ЗАВОДИ И ГИ РАЗПРОДАЛИ.....*** ГО РАЗБЕРИ ТОЯ РЕД- МИЛИОНЕРИ, ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, ОБАЧЕ КОМУНИСТИ- ИМА НЕЩО СБЪРКАНО В ЦЯЛАТА ТАЯ ИСТОРИЯ....ХАЙДЕ ПАК- ЗНАЧИ ТЕ МИЛИАРДЕРИ, А РАБОТНИЦИТЕ КОМУНИСТИ, Ц И ТАКА НЕ Е ,,,,ВСИЧКИ КОМУНИСТИ, АМА НЯКОИ ПО КОМУНИСТИ И ТЕ МИЛИАРДЕРИ, КАТО ЧЕ ЛИ ТАКА ПО ПРИЛЯГА...АКО ИМА ПО ПРОСВЕТЕН МОЖЕ ЛИ МИ ОБЯСНИ, ЗАЩОТО ГО ПРИЕМАМ КАТО ОГРОМЕН ТРУДОВ ЛАГЕР И А КАПИТАЛИСТИТЕ ПАЗАЧИ ЛИ.