36

Анонимен

преди 3 години

До LanПотвърждавам това за планинските ни спасители! Желая им крепко здраве на тези всеотдайни момчета! И дано не стане някой сакатлък покрай тази акция сега, че времето и условията там сега са ужасни!

35

тия

преди 3 години

черноморци много обичат планината но явно нищо не знаят за нея-аман от самодейци

34

Ацо

преди 3 години

Човека е единственото животно което е способно да прави една и съща грешка заради прекалена самоувереност и голямо его! И да не си взима поука ,жалко за така нелепо дадените животи!

33

Анонимен

преди 3 години

Скапаната ни антибългарска държава не е осигурила на българските планински служби даже и един специализиран хеликоптер, но в замяна на това държавата на Боко обрече България на дълг, закупувайки солено стари и изхабени безполезнени американски щайги.

32

Анонимен

преди 3 години

Ходят всякакви се правят на планинари- после държавата им виновна

31

Lan

преди 3 години

Та като плюете българското, си спомнете за онзи делтапланерист на скала в Гърция - вися три часа и накрая загина, без никой да тръгне дори към него. Това в България не може да се случи. Спасителите ни са сърцати и много добри планинари.

30

6

преди 3 години

До АнонименТака е и с публичното хранене на животни -кучета , котки .Защо властите пускат кучета от приюти с щемпел на ухото ?Те разнася зарази .Ветеринарите не са ли запознати с това !?

29

Lan

преди 3 години

Вярно е че ПСС има нужда от по-добра техника. Притежава обаче най-важното - Хора!

28

Анонимен

преди 3 години

С хеликоптер се спасява скиор, който в ясен, слънчев ден, си е изкълчил крака на пистата. А не се вадят трупове от дъното на каньон, когато бушуват ветрове

27

Сата НАТО

преди 3 години

"Починалият"!?!Егати почивката - 300 метра блъскане в заледените камъни надолу по склона, потрошени кокали, кръвоизливи във вътрешните органи, мозъка на чорба и накрая всичкото това месо замразено на дърво... Не се ли научихте, че за такива случаи се казва "загинал"?

26

Анонимен

преди 3 години

Бе оставете го да цъфне с кокичетата на пролет!

25

Анонимен

преди 3 години

По Алпите при инцидент до 1 час медицински хеликоптер е пристигнал и взел пострадалият. У нас 2 дена не могат да му пренесат останките.

24

Без мозък

преди 3 години

В августовска жега качих Ботев от хижа Плевен. Начинаещ - повече от пет часа ми отне. Щеки, лято.Тия са били чисто луди в снега.

23

Анонимен

преди 3 години

Няма друго толкова тъпо и просто племе като нашето, вечно на контра, вечно напук, дори и когато върви против собственият си интерес, здраве и живот.Казваш му стой на масата, яж, пий и се весели, то тръгнало напук да се прави на Беър Грилз и да покорява върхове.

22

Анонимен

преди 3 години

На такива места застраховка Живот задължително. Аз ски като карам си правя за плащане около 10к ...какво остава за катерене и такива опасни неща.

21

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1Ще плащаме всички, както и за мангъровците. Докато не се появи здрава ръка с тояга, разбра се, че нашата "демокрация" я няма никъде по света...

20

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 23Тази застраховка за 30 лв. на година, за която говориш, е с покритие 1000 лв. За тези хиляда лева, няма как 10 човека и хеликоптер да обикалят с часове по планините, за да търсят разни нехранимайковци. И питай там твоите познати, които са ги спасявали с хелокоптер в Германия, дали застраховката им е била 15 евро на година. Щото май е доста по-скъпа, щом покрива спасяване с хеликоптер.

19

Анонимен

преди 3 години

До Сандо 7Това което плащаш като данъци отива в джоба на Боко.Така че не виждам какви претенции имаш....

18

пияница мистик

преди 3 години

До LanАбсолютно. В такова време зимата, по заледен склон се ходи не само с котки, ами и с пикели, щеки, нутове, въжета, изобщо това си е алпинистка работа, не туристическа. Сигурно са били и с маратонки, айде, да кажем в най-добрия случай с някакви кубинки от 50 лева вътре с изкуствен каракул :)))

17

Анонимен

преди 3 години

Поредния *** провинциалист дал фира поради неземна глупост.