15

Lan

преди 3 години

факт, тъжна работа...Ако красотата на планината не те е докоснала, тогава не виждам какво може.

14

факт

преди 3 години

Никога не съм се качвал на връх Ботев, само на връх Бузлуджа и връх Шипка на паметника. С автомобил е сравнително лесно и удобно, бързо се отива горе и е много приятно през лятото. Когато бях на 21 години от село Крън тръгнахме към Крънската бара, покрай средновековната крепост , после покрай реката и по пътеките през гората до новата хижа Бузлуджа. Не ми хареса изобщо тогава и вече 24 години не съм стъпвал на хижа.

13

Анонимен

преди 3 години

Пишат коментари опасно много специалисти тук, които самоуверено вярват, че знаят всичко за планината и на тях това не може да им се случи.

12

Анонимен

преди 3 години

Често вече, има хора които се правят на планинари ,особенно ако да пили алкохол и дрога )

11

ПроСоТо

преди 3 години

малей!....Прочетох заглавието и изтръпнах:-Нящо ставало .."В РАЙОНА НА БОТЕВ".......добре че са прежалих и продължих надолу та разбрах,че ставало въпрос за ВРЪХ "Ботев" в Стара планина........И други колеги са намеквали и аз съм готов да се съглася с тях:-...Май НАРОЧНО блъскат невъобразими простотии "админите",за да ПРОВОКИРАТ "интерес".Па бил той и НЕГАТИВЕН...Защото както знаем:-"Няма лоша реклама"....иначе обяснение за чутовната им неграмотност няма..

10

Таню

преди 3 години

До ЕлемагПрисъединявам се към изказаното мнение. Фрапиращо е вече, колко барабар Петковци и техните фйешан облякани мацкйе тръгват по декатлонски папуци и по едното клинче а се праат на покорители. Жалко че са отворили толкова работа на момчетата от ПСС, поне добрата новина е, че тия от Ловеч, Габрово, Калофер и Троян са стабиляги, и знаят какво правят. В няколко от изброените случаи едни котки за смесен терен и една свръзка са могли да предотвратят травмите. Жалко е, че има и загинал човек...

9

Анонимен

преди 3 години

Поради топлото време, при внезапно застудяване явно се е получил леден слой - затова толкова подхлъзнали се и паднали в улеите. Приятно е за разходка, но високата планинане е шега през зимата.

8

Анонимен

преди 3 години

Има си хора с половин мозък, а другата половина не е освидетелствана.

7

Анонимен

преди 3 години

Има си хора с половин мозък, а другата половина не е освидетелствана.

6

Елемаг

преди 3 години

Кабела особенно покрай 'Купата" е опасен дори през хубав ясен летен ден.Тия що са правят на мъже,ми е чудно?Абе стоите си в кол центровете по София.Купете си една Шкода Октавия комби стартер пак и си мислете,че сте голяма работа.Оставте ни нас нормалните любители на планината, да си ходим и да си пием ракията горе при кончетата.

5

Ейййй

преди 3 години

Голяма мешавица сте сътворили, бе днес. Ми влезте в страницата на ПСС и преписвайте.

4

Анонимен

преди 3 години

Пълни *** туристи, после хората се чудят как да ги спасяват.

3

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Тия хора не се научиха, че на Ботев и лятото даже бурята идва за 5мин, а тръгнали пишман туристи по това време.Зимата и опитни планинари избягват тоя връх, защото уважават силата на планината. А тия масово са без добра екипировка, почти нулева подготовка, а за застраховка да не говорим (между другото е много евтина). Кой ще плати труда на ПСС сега и защо изобщо да рискуват живота си, щото *** решил, че Ботев му е като разходка в парка. Като оня дето го търсиха с дни, а той си спал в палатката

2

Анонимен

преди 3 години

Толкова спасители си рискуват живота заради липсата на спасителни мед хеликоптери. Няма друга държава такава. А сме с много планини и теуднодостъпни места. Гадове дебелогъззи сте властници мръссни

1

Анонимен

преди 3 години

Не е трудно загубен турист да стане изгубен турист.