15

Анонимен

преди 3 години

Ушевите разчистват конкуренцията им, не могат да продадът тяхната стока от другите дилъри.

14

Анонимен

преди 3 години

Училищата затворени, но пласерите клечат край тях.

13

Бай Who

преди 3 години

моят дилър на кока ми каза, че клиентите му са главно адвокати, прокурори, политици..

12

Веселяка

преди 3 години

Как така? Нали учениците не учат. На кого ти продават? На полицаите и прокурорите ли?

11

българин

преди 3 години

Такива трябва да бъдат съдени като опасност за Държавната сигурност, и като терористи !

10

Анонимен

преди 3 години

Когато бях дете, в училище нямаше охрана и бодигард. Леля Пена с мокрия п.а.р.ц.а.л не пускаше нито наркодилъри, нито терористи!

9

Анонимен

преди 3 години

Когато бях дете, в училище нямаше охрана и бодигард. Леля Пена с мокрия *** не пускаше нито наркодилъри, нито терористи!

8

MaйMyнaтa

преди 3 години

Пълно е с нapкo търговци, и с нapкoмaни!! Пласьорите не энаят ква е цената на парите, а копувачите не си знаят срока на годност.

7

G

преди 3 години

Главата на "змията" е от не повече от 53-4 ри, централни играча в този бизнес. Никой не ги е търсил, за да ги хване (не знам защо)!?. Но предполагам, че някой ползват дори охранителни фирми за да се охраняват. Няма начин да не знаете кой са! :) България за 4 ри часа си където поискаш. Не знам защо винаги "горят"някви бушони, а никога, "централното захранване"?! В края на краищата, явно всеки бизнес си е бизнес.

6

Анонимен

преди 3 години

След тва Цветан Цветанов арестува някакъв световно неизвестен тип наречен Брендо който беше обявен за " нарко кралят крал на Италия" Друг е въпросът че рой беше ооравдан от няколко различни съдилища а хипер-ченгето Цветан Цветанов обясни че баба му пестила от закуски и си купувала кисело мляко само в четвъртък за да спести няколко милиона лева и да му ги даде за да може Цветанчо да си купи апартаменти май бяха към десетина и да открие партия.И тва с едната заплата на учител по физическа култура

5

Анонимен

преди 3 години

Нали в училище се учи всичко...та затова...Тия родители, които сега много напират децата да се връщат в класните стаи да знаят ,че това е едно от нещата, които се научават в ...училище. Освен всички други подобни или сходни пороци...

4

Анонимен

преди 3 години

Наркотиците са най-сладкият улов за полицайте защото никига няма никакъв риск а същевременно по закон притежаването или разпространението се равнява на убийство изнасилване отвличане демек на книга са хванали некви адски престъпници и предполагам всяка година им дават бонуси кой колко тежки престъпления е разкрил и колко ужасни престъпници е заловил.По-паметливите ще се сетят че и звездата на Бойко Борисов изгря с арестуването на някакъв сърбин който набързо бе обявен за "нарко кралят на Европа"

3

?!?!?

преди 3 години

Те училищата не работят, незнам кво са продавали там, но както и да е!

2

1

преди 3 години

В Бургас да не е почнал учебния процес на 01.01.2021г.че ги арестували около училищата.

1

Лубчо_Крошето

преди 3 години

Другарите са огладнели на макс, почнаха да удрят инкасо, обороти на магазини, даже продават тежки наркотици на деца ....... Спрете се, дрогари!