141

Анонимен

преди 3 години

Червеното попче Кире Фасо647 Негодяев би чембери на Резидента М-унчо, а Идиотова се тръшна като *** тежко в краката му.....

140

Бивол

преди 3 години

До 146, Сега вече откъдето искаме от там ще си внасяме газ и колкото си пожелаем, другарю путиновец. Скоро и през Комотини. А кранчето къде еееее, у нас за Сърбия,Унгария и Австрия. Но ние сме приятели с тях, не сме червени кхмери-крадци и изнудвачи. Да премахнем червената напаст от България на 28.03.2021 г.

139

Анонимен

преди 3 години

Лъжат ви , че сме свободни , вече 30 години след разпада на СССР. Не сме все още ,като поляците, унгарците, румънците. Все оше по външната политика - ни нарежда Москва. На ли знаете как московския патриарх, скръцна зъби на президента Р.Радев. та той се сви на стола. Все едно че ще го раьжалват. А какво да говорим за статута на българите в ЕС. НАЙ ЗЛЕ ОТ ВСИЧКИ ЕВРОПЕЙЦИ

138

Анонимен

преди 3 години

През КС " Петрич" газ ще мине ама не днес ,а след 10месеца. Този лъже та се не знае. За сега газта ще я получава Гърция ,а ние ще им транзитираме по малко.

137

Бивол

преди 3 години

До 139 "гневен" ибрик на Позитано, Бойко краде от банковите ви депозити в Швейцария от масовата приватизация, но най- голямата кражба е на килимчето на властта под краката ви. Жалко е да си комунист.

136

Бай Баяни

преди 3 години

До 147,148 Комунистите назовават всеки опонент "комунист" с надежда да прикрият тъй мразената от народа си същност на жалки комунистически ***. Няма да сте на власт, Европа не ви иска, родоотстъпници. Не се посвенихте и в Европарламента да маскари те България.

135

1

преди 3 години

До Бай Баяни,за комунист като твоя бойко,само колеги,могат да коментират,според теб,много ли е умен,та нали ,той сам си призна,че е ***,прости сте и вие,които му вярвате в лъжите,които ръси ката ден.

134

1

преди 3 години

До Румен Овчаров крадец,а пълните чекмеджета с кюлчета,кое правителство,ги окраде,или твоя вожд е "честния политик"на прехода не е" бил "комунист не е бил инкасатор в сик,той според заблудени като теб е чист ,като момина сълза.

133

Румен Овчаров крадец

преди 3 години

До 139 Крадеха всички правителства на БСП и в коалиция с ДПС. Спомнете си колко пари хвърлиха в Цанков камък, дупката на АЕЦ "Белене", кражбите на Банови и Арабаджиеви, беглеците- емигранти, Миньо Стайков с фабрики за нелегални цигари. Това е ЧЕРВЕНАТА ХУНТА. Където мине трева не никне.

132

Бай Баяни

преди 3 години

Колко е жалко да си комунистически агитатор под статиите за Бойко. Бил ***, газта била по-скъпа. Лъжа след лъжа ръсят, а един километър не построиха през социализма от метрото, не газифицираха едно градче с "евтина съветска газ". Скоро ще пуснат газ от средиземноморското находище и *** ще увиснат напълно. Икономическата енергийна свобода бе осъществена най-после от Бойко Борисов. Пак ще гласуваме за него. Долу червената хунта!

131

е

преди 3 години

и сега газта ще поскъпне , на каква цена е този заобиколен транспортиран газ от кулата

130

Анонимен

преди 3 години

Болшинството от хората, изобщо, не ги интересува от къде идва природният газ, пък и нямат никаква представа какво представлява, как се добива и транспортира, как се разпределя и доставя до крайния клиент. Интересува ги единствено цената му.

129

Emigrant

преди 3 години

Предпочитам да съм с луд като Борисов премиер,отколкото с нормален като Станишев или Орешарски,дето само гледаха как да ни изпикаят,да имитират дейност,да си правят врътките с ***,да ни товарят сметките с десеторно по скъпа руска газ и всичко останало!Българомразите,рублофили пикаят газ във форума защото майка България се освободи от мечешката хватка на техните гурута!Сега в стар стил почват да вият,оплюват,да си измислят мантри и пучи масали,щот Бат Бойко им врътна кранчето!!

128

Анонимен

преди 3 години

А може ли да обясните защо в България ще бъде по-скъп газа,отколкото в Сърбия?А?Каква е тази математика?И не е ли по-пряко и по-евтино директно да идва от Русия,без Турция и други посредници?

127

Анонимен

преди 3 години

А кога ще направите и директна тръба до Русия,за да не плащаме разходи за пренос на газ?

126

Анонимен

преди 3 години

Постигнахме пълна диверсификация на газа.Едната газ е от Русия. Другата газ е от Съветския съюз.

125

Анонимен

преди 3 години

Постигнахме пълна диверсификация на газа.Едната газ е от Русия. Другата газ е от Съветския съюз.

124

Анонимен

преди 3 години

Тази диверсификация ще активира агент Радев до нови низини.

123

Рубльов Грипенов

преди 3 години

Нека през 2021 напъхаме комунето в президенството в тръбата на Турски поток и американски реверсивен компресор да го пратим обратно на Путин.

122

Смърт на комуниста

преди 3 години

Радев, предложен от агента Решетников за пРезидент. Колко е жалко да си руско протеже!