15

пияница мистик

преди 3 години

До а сега деНапротив, първо панелките ще изпопадат. Те имат живот 50 години. Аз като си живеех още в Пловдив в такава панелка бях. Строена 60-те години. Вътре железата са им ръждясали вече и при силен трус се късат и панела хвърчи. Такива блокове трябва да се заздравяват с бетонни инжекции, стоманени клинове и пръти да се вкарват, ама кой го прави. И пак грешиш. Виж новото строителство на "Артекс" какво е. Супер класно с невероятни материали. И други нови сгради съм гледал, строи се вече добре

14

G

преди 3 години

На страхът очите са големи.

13

Булю-булю булю-булю

преди 3 години

Странно ще е ако при земетресение гората НЕ се движи по принцип.

12

а сега де

преди 3 години

До Анонимен 4Ти за соцпанелките не се притеснявай!Притеснявай се за лъскавите политкоректни блокчета,дето са правени последните години!

11

LO6A RALTA

преди 3 години

По-страшно ще е при земетресение, ако гората не се движи, по принцип.

10

Анонимен

преди 3 години

ЛОШОТО Е ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Я ЧАКА СЪЩОТО,ЧЕ И С ПО-ВИСОК МАГНИТУД РАНО ИЛИ КЪСНО...ТОГАВА НЕ МИ СЕ МИСЛИ КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД НАШЕТО СТРОИТЕЛСТВО...СОФИЙСКОТО ОГНИЩЕ ВСЕ ОЩЕ НЕ СЕ Е СЪБУДИЛО...

9

Страх

преди 3 години

Най-ме е страх при едно земетресение тук, магистралите и метрото на Простата Карапутка да не се нагънат.Но те са направени качествено - едва ли ще стане това.

8

Началника

преди 3 години

Бойко е говорил с началника и тук нито Кови ни земетресение ще има. Мийте краката, слагайте маските и - по леглата.

7

Умрях от страх..мале

преди 3 години

Е тва е земетресение, кво да прави гората, да им даде по една пържола ли?Нормално да се клати, тия какво са очаквали?

6

Анонимен

преди 3 години

Същото ще се случи с почти всички градове в България при същата сила на земетресине. Първо ще паднат новите блокове, че от тях излезнаха много лимузини под формата на спестен материал.

5

Анонимен

преди 3 години

Жалко, че управляващи и работодатели не разбират, че колкото и да заграбват, пред природата са безсилни. Каквато и къща да построи с откраднатото, природата може да му я вземе за миг. Негативната енергия от всички засегнати се струпва на главите им.

4

Анонимен

преди 3 години

Всяко качество е съмнително тук.Все пак си в Бъ Ге.А и половината държава живее в соц. панелки строени от Строителни войски.Другата половина в още по-съмнителни нови къщи и блокове.Толкова по темата

3

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"И в София ще има над 7 уан дей ще е касапница. Няма да имаме никакъв шанс ще ни помете."Той и вулканът под Йелоустоун уан дей ще изригне, ама кога - не се знае! Трябва ли да копаем землянки и да се обграждаме с чували с пясък? Май не! По-скоро не бива да купуваме евтини жилища със съмнително качество. Толкова по темата.

2

Анонимен

преди 3 години

И в София ще има над 7 уан дей ще е касапница. Няма да имаме никакъв шанс ще ни помете.

1

Анонимен

преди 3 години

а стига с тая хърватия?