37

PLP

преди 3 години

До Гил БейтсДано не те ваксинират , бъдещето е по светло без прости хора.Лошото е ,че точно такива като теб се множат като мишки!

36

На две

преди 3 години

До Анонимен Ами вече има баланс в съотношението на пъстрокожите спрямо белокожите и веднага се видя как количествените нараствания прерастнаха в качествени - разделена но 2 Америка.

35

anoni.

преди 3 години

do-36ti- az imam useshtaneto ce do 5 godini shte ni zaminat decata nai malkite nai milite i nai krasivite ,tezi do 5 godinki ;

34

Anonimen

преди 3 години

Имам усещането, че Ковид и особено ваксината за него има за цел да реши проблема с част от т.нар. проблемно население - много от чернокожите, престъпници, болни и възрастни. Ще поживеем и ще видим, ако след 5 години има драстичен спад в раждаемостта при черните, не знам, ще видим

33

1

преди 3 години

До Анонименна глава от тъпо население убийствата им са по-малко от българия

32

Анонимен

преди 3 години

САЩ са най-демократичната държава. И убийствата у тях стават по демократично. Следвайте светлия пример, бъдете демократи! Винаги със САЩ!

31

дедо Ташунко

преди 3 години

Стига с това криминале флойд, изкараха го едва ли не герой. Обикновен криминален герой. Плаща с фалшиви пари, изпечен рецидивист и затворник, занимаващ се с продажба на наркотици. Мен ми е мъка за полицаите, дето осъдиха.

30

факт

преди 3 години

И тук въглеродите са същите престъпници като африканци в сащ...

29

Батя ви

преди 3 години

А статистика за расовата принадлежност на извършителите? Няма да видите, щото няма да е политически коректно!

28

До 23

преди 3 години

Това може да се отнася за домашното насилие, но не и за грабежите, наркоразпространението и т.н.

27

Анонимен

преди 3 години

Правим им евала на американците,там всеки уважаващ се мъж има поне 1пистолет.Да не говорим ,че някой имат цял арсенал от по 300-400оръжия,повече от колкото може да има в едно РПУ в България.Милиони американци стрелят по стрелбищата повече от колкото бг войник.Янките са страховита нация,ако някой ги нападне ,горко му!

26

Гил Бейтс

преди 3 години

като ви чипират с ваксината 70% след това всичко е лесно , защото 5G технологията ще ви "чеква" местоположението в реално време

25

бай ганю

преди 3 години

каубойците си остават такива по манталитет каквито са били и преди вековеа ние си оставаме роби по манталитет каквито сме си били и преди векове

24

Анонимен

преди 3 години

И тук скоро ще смучем "мазнинки" от гербавите по улиците със сламки...

23

Анонимен

преди 3 години

До 18В един от тв каналите на ,,Дискавари",показват тежките престъпления в САЩ.Прави впечатление,че убийствата в поне 70процента от случайте са извършени от най-близките,роднини,приятели на жертвите със ЗАКОННО притежавани оръжия.

22

Анонимен

преди 3 години

Те какво друго правят добре освен да убиват?Разбойници и крадци.

21

Анонимен

преди 3 години

Хич не ми дреме, да се избиват и да намаляват.

20

SS

преди 3 години

Спокойно и тук престъпността ще скочи.Идва жестока финансова криза.Затова подгответе се.А коментар 12 не съм го писал аз.

19

Берба

преди 3 години

Във френската джамахирия е същото. Париж е касапНица.

18

До 2 и 3

преди 3 години

Престъпниците ползват незаконни оръжия бе, умньовци!