429

славянин

преди 3 години

Има само едно малко, но изключително важно нещо, което упорито пропускат да предвидят нашитe ''любящи глобални бащици и майчици'' - че ще има глобално колективно ''любовно послание'' с огън и кръв срещу тях!

428

Добрич

преди 3 години

Хората си го казаха бием ви вирус , а да ли ще оцелеем е друг въпрос , аз няма да си бия този вирус нито жена ми нито мойте роднини , като не ме пуснат в самолета голяма работа като кажат и на работа няма да ходиш щото нямаш ваксина че кой ще им работи *** който няма пети клас хахахаха , на мен ми се живее затова всеки път има ли протести в Берлин ние с семейството ми сме там .

427

Ха

преди 3 години

Ако искат да има пътуващи, ще трябва да минат и без паспорт ! Иначе , ще фалират от седене ;) Едва 10% ще има ваксинирани ...!

426

hamsiq

преди 3 години

V rusiq dali shte e zadaljitelna vaksinata.Shte se premestq tam

425

iiiii

преди 3 години

Dano ni udari meteorid ili da stane ogromno zemetresenie i da se svarshva.Nervnata mi sistema ne izdarja veche.Ne izdrjam poveche.

424

Krom

преди 3 години

До Анонимен 453 - Да, Оруел се оказа доста по голям визионер отколкото се очакваше! Както и Антъни Бърджес - препоръчвам "Портокал с часовников механизъм" - романа е велик, а филма на Стенли Кубрик - култов. Всички тези хора са прозряли напред в нашето време, в което всеки ден се убеждаваме. Такива работи!

423

Krom

преди 3 години

Естествено! Следващото движение на Прозореца на Овъртон - започва сатанизирането на тези които не искат да се ваксинират. Сега - регистър в Испания, изискване за имунизационен "паспорт", и т.н. хубави и демократични начинание. По нататък и преследване ще започне. Всяко нещо по реда си - напред към "brave new world" който Ви е подготвен от тези с власт - към новото "нормално"!

422

Анонимен

преди 3 години

Лекарската тайна беше една от последните свещени и пазени такива. Сега с лека ръка я пренебрегват в името на тоталния контрол над населението. Какви времена доживяхме...

421

Соро/соид

преди 3 години

Догодина- с имунизационен паспорт, от 2022- само с имплантиран чип!

420

Анонимен

преди 3 години

Невежеството е сила....СВОБОДАТА Е РОБСТВО!Добре дошли в прекрасния нов свят!Не ни оставят нищо човешко. Когато притиснеш човека без изход, на ход е звярът!

419

Идеалист

преди 3 години

Тази статия показва ясно, че така наречените конспиративни теори са верни и са истина. Болеста е измислена от мизантропите събиращи се всяка година в Давос. Догодина, ще се съберат в Сингапур, прехваления град на неоглобалистите, където контролът е почти тотален. Хората от силовите структури, да знаят, че са само слуги на тези дяволи. Обърнете оръжието срешу тях, като го обърнахте през 1989 г.

418

COVID ДИКТАТУРА

преди 3 години

То 4 000 000 булгаристански селяни никога НЯМА ДА ПЪТУВАТ. Ша копат на нивиците си.МЕНТЕТА ХРАНИ И НАПИТКИ ЗА ДА *** ХОРАТА ПО-БЪРЗО.кино, опера и театър сичката вятър

417

1959

преди 3 години

Има нещо гнило в англия ,щом тук се репресира думата ,сор,осо,иде,н?

416

1959

преди 3 години

Ето ви новото робство и мрачно средновековие ,което налагат на цял свят няколко болни *** мозъка! И нашите компрадори понеже няма за тях накъде ,сляпо вярват и изпълняват всяка идиотска заповед от евроначалниците си

415

дам

преди 3 години

CNN = фалшиви новини и пропаганда

414

епидемиолог

преди 3 години

Като ви казвах че ще измислят начини да ви ги забият насила, - не ми вярвахта. А ако сега всички хора откажат да пътуват- ще измислят нещо друго. И всичко ще го правят от хуманни чувства само- загрижени за човечеството?И никога няма да обяснят, след като се осигурят ваксини за всички желаещи, с какво нежелаещите ваксини могат да навредят на ваксинираните. Оруел ряпа да яде!

413

Bili

преди 3 години

а ако решите че не искате васкини и паспорти и чипове и тн, ще има Европейска полиция - ще идват да ни бият полицаи от полша, румъния, германия...навеждай главата, и отвори бузи...

412

Анонимен

преди 3 години

От къде на къде? Сатанистите с кинтите съвсем са се смахнали,и най-лошото е,че не се усещат,че са психично болни.

411

Анонимен

преди 3 години

До Чиновник . Ама ти сериозно ли си мислиш ,че ще спрат да приемат ,,емигранти ,, които нямат документи за никакви карантинни мерки ? Сериозно ли мислиш ,че като нямат паспорти и документи за самоличност ,ще спрат да ги вземат ? Я се наври в к/чи ..ъз !

410

Анонимен

преди 3 години

До 441: А на тези,които се ваксинират и чинно си изпълняват заповедите на управляващата банда,ще бъде посочено,че трябва да се чипират,тъй като ще бъде измислено нешо друго и те пак,чинно,ще бъдат чипирани!А следващата и последна фаза за изпълняващият безумства ***,ще бъде по команда ,зададена в чипа,в качеството си на щастливо стадо,да потеглят направо към крематориумите,за производство на екологично чист дим.А за малкото мислещи,да се запознаят с "протоколи на ционските мъдреци"!