23

Анонимен

преди 3 години

Отново всякаква *** ще допуснат в центъра на София....

22

Анонеимен

преди 3 години

Заглавието би трябвало да бъде - *** пак ще се завърне.За какво въобще го правихте този ремонт за да има сега пак - кашони,найлони и прочие ***.

21

Анонимен

преди 3 години

Битпазарът се завръща, а плщад Славейков беше неофициалния център на София преди да се появи този битак. Сега живеещите там избягваме да минаваме през него.

20

Чистота Европейска

преди 3 години

Кога за последно измихте площад Славейков?По документи сигурно вчера иначе от ремонта до днес само митология на жена с метла може да видите по Софийските улици в 21 век по време на пандемия. Като в Индия

19

Жител

преди 3 години

Нека всички общи нари от 2021г да ползуват градския транспорт той е толкова хубав удобен със влакови разписания а за чистотата и миризмата в него е само за общински съветници със частни бизнеси да ползват служебните коли за лични цели.Нека София диша и да ни ве плаща данъкоплатеца че си ползвате служебните коли за лични нужди

18

Издънкова

преди 3 години

Правим скъпи ремонти площади затваряме улици да има по голям трафик и да отдаваме под наем тротоарите за търговска площ а данъкоплатеца ще си плаща скъпите ремонти и няма да може да минава свободно по тротоара си !!!

17

Анонимен

преди 3 години

Крайно време е. Без книгите не е същото.

16

Спенси

преди 3 години

Софииски имоти най голямата далавера на прехода за продажба на имоти на цената на един месечен наем !!!

15

Спенси

преди 3 години

Нали това го държеше лявата ръка на най големия крадец след костов софянски а именно Любо пъпката тоя имаше нещо общо с ограбването на общинска банка и нейните имоти !!!Кога ще бъде разследван и антоан николов тоя който ограби всички ценни имоти през така наречена общинска фирма общински имоти!!!Главния прокурор добре ги беше подпукал олигарсите защо го спирате?

14

Наблюдател

преди 3 години

ДЕМЕК ПРОСЯЦИ КЪДЕ СПЯТ ПО МАЗЕТАТА И ПИЯТ ПО ЦЯЛ ДЕН И УРИНИРАТ НА ДЪРВЕТАТА ТОВА ЛИ ЩЕ СЕ ЗАВЪРНЕ ФАНДЪЦКАТА КОГА ЩЕ СЕ ВЪРНЕ В САМОКОВ !!!

13

Анонимен

преди 3 години

А къде е тоалетната за продавачите на сергиите? На площада няма нито една. Сигурно пак в шишета зад кашоните, като преди.

12

Анонимен

преди 3 години

а мавзолея? него кога? бе що не махнете "савецката армия" и напраете пазар!?

11

Anonymous

преди 3 години

В момента много ми харесва площада без раздрънканите сергии, пушещи продавачи и завиване на книгите с ластъци и найлони.Чисто, уютно плошадче с модерна визия, ако се върнат сергиите пак ще стане Женски Пазар

10

Анонимен

преди 3 години

Жалко.В тази теснотия там и въздух няма.Оставете площадчето на мира!Толкова ли няма някъде място в цяла София??

9

Анонимен

преди 3 години

ОТ ТЕЗИ КНИГИ МОЖЕ И ПРОКАЗА ДА ХВАНЕШ

8

Край

преди 3 години

Калоян Паргов като човек на духа дава ли си сметка как се работи навън при -10 градуса и къде ходеха до тоалетна продавачите на сергии на Славейков.Пазарът беше продукт на мизерията на 90те години - да не се канят да я връща.

7

Щирлиц

преди 3 години

Електро-фонтанни удари ще има,нали?За да не е скучно на столичанци,все пак не сме евроггеййци,трябва и да мрем публично.

6

Край

преди 3 години

Е те сега книгите освен в кашони от банани ще ги цвъкат и гълъбите от новите железни перголи.Мястото на книгите и в книжарницата, а не по сергиите покрити с найлон от дъжда и с посинели от студ книжари.

5

Само Така

преди 3 години

това е точното в Условията на Пандемия от БелоДробна Чума!

4

Анонимен

преди 3 години

И кому са нужни перманентно пияните тъмни субекти, с мръсни ръце, които препикават дворовете в околността и държат книгите в кашони от банани? Каква традиция е тази селска гротеска, рожба на недоимъка през 90те, но напълно ненужна днес? София има нужда от чисти свободни пространства, не от пияници и кашони от банани!