14

та

преди 3 години

браво . и тоя се има за журналист

13

Bili

преди 3 години

тоя дето го е издраскъл списъка, предполагам или има нужда от психиатрична помощ или вече е получил такава, но без резултат...може ли моля списъка от 2016 по същото време, е така да разгледам? тогава ковид се викаше инфаркт, грип, пневмония...

12

Анонимен

преди 3 години

През миналата година имахме по 295 починали на ден по това време , а сега над 600, а преди две седмици над 660 починали на ден, а официално само по 125 човека на ден умираха от Ковид-19. Как така стана, че два пъти повече хора умират от инфаркт, инсулт и т.н.?

11

ПИТАНКАТА

преди 3 години

Интересно КАКЪВ ЩЕ Е ЕФЕКТА АКО СЕ ЗАПАЗИ КАТО ТРАДИЦИЯ публикуването ежедневно на списъци с умрели?Нормално е да се умира и БЕЗ ВИРУС предишни години средно по 300 човека умират всеки ден това е нормалната смъртност. Всеки ден все някой ще умре без значение от какво и как. Обаче с това преувеличено вирусче ни правят на луди че било смъртоносно и от други болести не се умира.

10

Пъвра младост ???

преди 3 години

От кога хората над 40 години са млади? Повечето жени от тази възраст почват менупаузата. Младостта е до 33 години след това хората почват да се разболяват и стареят ускорено.

9

Мрънкачи

преди 3 години

Някой натисна ли ви ръката върху този линк мрънкачи?

8

Анонимен

преди 3 години

След този коронавирус ще изчезнат сърдечните заболявания и диабета от България, ебасимо

7

Таню

преди 3 години

Браво! Навръх празника, все така празнично!!!

6

Анонимен

преди 3 години

Корона вируса не е нещо кой знае какво, стига човек да е здрав. Аз го изкарах.. може да се каже, че леко го минах. Преди 10тина години мисля, че беше свинският грип - и него съм карал. Той беше МНОГО по тежък. По-трудно се изкарва стреса който ни причиниха ! След PCR теста не съм спал 2 дена от притеснения !!! Въпреки, че нямах никакви симптоми освен липса на обуняние. На жена ми и предписаха 2 антибиотика в двойна доза без да са я прегледали - по телефона. Без да има температура, само кашлица

5

Анонимен

преди 3 години

E Писахте и бща ми в тая статистика , отровиха го, изписаха го "излекуван" от ковид отделението щото там е целта да излекуват "ковида" пък каквото друго разрушат не е техен проблем. Пожълтя като лимон и умря 5 дена след излекуването си от "корона" във гастро-ентерологията. За щастие го погребахме като нормален човек, а не в чувал...

4

Анонимен

преди 3 години

В момента седя на балконът на апартамента в който живея.Мога да преброя над 70 човека разхождащи се там долу и нито един не носи маска.Ходят на групички кихат-кашлят -"вирози няма" .Маска ще ги направи импотентни и извънземните ще ги чипират и после роби на извънземните ! В Италия някаква обяви във фейса че ще си отреже ръката с електрически кухненски нож ако и бият насила ваксина щото и вкарват извънземни чипове и ще придобият контрол над разумът и. Мисля че няма да намерят разум за контрол;)

3

АнонимеН

преди 3 години

КОРОНА ВИРУС 2019 Е ЛЕКА НАСТИНКА!!!УМИРАТ ЩОТО ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ В 90% ОТ СЛУЧАИТЕ ПРЕДПИСВАТ НЕБИЛКОВ АНТИБИОТИК!!!КОРОНА ВИРУС НЕ СЕ ЛЕКУВА С НЕБИЛКОВ АНТИБИОТИК ТОВА ГО КАЗАХА ЛЕКАРИ ТУК НО УВИ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ИЗПИСВА ПРИ КОРОНА ВИРУС 2019 ОТ ЛИЧНИТЕ !

2

! Анимо

преди 3 години

Лажи от 1001 нош

1

Анонимен

преди 3 години

Заради липсата на профилактика и наблюдение на хронично болните от пролетта насам се стигна дотук. Плюс стреса и напрежението нагнетявани от медиите. И да се крием и да се затваряме, с търговското ни здравеопазване толкова.