8

погромист до ит спец

преди 3 години

Ти ако си ИТ спец, аз съм салам. Бил съм програмист и там и тук. Еднакво е. Даже тук ако съм с договор директно към чуждестранна фирма е по- добре. Ходи ти гурбет, помий някоя чиния.

7

Щирлиц

преди 3 години

За малко да се просълзя,ама ще отложа.

6

Анонимен

преди 3 години

Другите 58%са на герб ,така наречения бизнес

5

ИТ Спец

преди 3 години

До Погромист до 3Има много богати роми ходят пътуват на гурбет. Сериозни пари печелят. Ако не знаеш така се казва Отивам на Гурбет което е Работа в чужбина за печалба или препитание.Ако са по-смели и нашите програмисти трябва да мислят за Гурбет тук само си пропиляват живота от средно ниво до ниско ниво на заплащане и при това нисък стандарт на живот и калпава пенсионна система, здравеопазване и да не изреждам другите калпави неща. Има и *** дори с по-висок доход от учителите и то в БГ

4

Анонимен

преди 3 години

Е да, ама престъпниците от тиквената шайка дадоха цели 10 хиляди лева (общо) от парите на данъкоплатците, с което компенсираха напълно всички загуби на бизнесите!

3

Погромист до 3

преди 3 години

Hello, World! Но чак пък роми да пращат пари от чужбина на роднини... малко преувеличи.

2

Хотели КРЪЧМИ

преди 3 години

България се крепи на увеселителният бизнес, туризъм, кръчми, заведения, жрици на любовта, чалготеки. Роми които работят в чужбина и пращат пари в България на многодетните си семейства. Програмистите са капка в океана. Не са нито толкова платени работят като евтина работна ръка за клиенти от чужбина със посредници да не кажа сводници.

1

погромист до 1

преди 3 години

Истинските погромисти правят погром. Ти си некъв самозванец уанаби.