30

Ха-ха

преди 3 години

Да бе, толкова мераклии има да ходят в САЩ, че във Фейсбук през ден има реклами как по-лесно да се емигрира там. Скоро и срещу добро заплащане пак няма да има желаещи.

29

Анонимен

преди 3 години

То никой никой не знае колко са истинските откази и колко допуснати.Те могат да кажат каквото си искат за информация.А иначе не виждам много мераклии да наринат един чувал с пари само да гледат гета и цветнокожи.Безмислена статия.

28

Новогодишен

преди 3 години

Хайде догодина всички от Столипаново и Факултето да се изселят в Америка. Дай господи.

27

Анонимен

преди 3 години

До ОбективноУнизително му е, че американците не искат руски агенти през България, а не му е унизително, че Президента му му го е избрал Решетников.Вярно е, хората се събудиха, но не както на теб ти се иска.

26

Анонимен

преди 3 години

Пазят се да не влизат там "вредни" български и други елементи.Представи си там да отиде българин или друг неамериканец и да каже а бе тука много нгри жълти и латино имате.Що за кошмар да "насърчава" расовото разделение или да подшушне случайно че белите американци са роби що за "наглост".Или па да отиде в калифорния и да каже кви са тея пдали тука.Ужас !Такива "вредни" елементи не трябва да се допускат там

25

Анонимен

преди 3 години

Е и какво? Да се прехласвам и гледам с умиление новините за Щатите ? ***! Командват ББ както си искат! Имат бази на територията на страната ни - а руснаците и един войник нямаха у нас преди!!! Къде е независимостта и суверинитета ни??? Бомбардираха София, пускаха бомби-играчки да избиват децата ни след 9.9.1944 и колко още? Забравихте ли всичко това? А сега ми навират нас...раните си визи, като че ли са нещо супер важно в живота ни! Айде циба от тука!

24

Инферно

преди 3 години

Бил съм в тази коч**а почти година. Такава мизерия, престъпност, гета и мръсотия просто няма. Америка отдавна не е това което беше през 90-те години, а американската мечта отдавна е един кошмар от който всеки се спасява.

23

Обективно

преди 3 години

Точно това е разликата между една независима и суверенна държава и един презрян колонизиран васал:Суверенната държава има независими, адекватни и РЕЦИПРОЧНИ отношения с останалите държави.Васалът унижава собствения си народ за да угоди на чужди държави, какъвто е случаят с визите за САЩ.Рано или късно ще си върнем държавата, народът се събуди вече.

22

Тонката

преди 3 години

До ОбективноИскал визи за"краварите"посещаващи България:):):):)Те се избиха да ни посещават бе:):):)Тук има само Американски бази и военни които ни пазят от нашествие на зелените човечета на Путин:):):)

21

Тонката

преди 3 години

Корни май сега за Коледа пак ше ходи до САЩ да си види детенцето:):):):)Няма лошо:):):)

20

Обективно

преди 3 години

Русофилите хем твърдят, че никой не иска да ходи в САЩ, хем реват постоянно, че имало визи за САЩ.УНИЗИТЕЛНО е цяла държава да кляка на световния терорист САЩ и да допуска на собствената си територия граждани на САЩ без виза, ако има такава за българските граждани в САЩ.ИСКАМЕ РАВНОПОСТАВЕНОСТ И РЕЦИПРОЧНОСТ, а не екскурзии в САЩИскаме визи за всички кравари, които посещават България още от утре!

19

Тонката

преди 3 години

А Рафито на Корнелия Нинова си натиска парцалките там в Щатите и не иска и да чуе за България:):):)Корни тайно му ходи на гости,ама наистина тайно,че ше и се подиграват Русофилите от Бесепето:):):)

18

1

преди 3 години

Русофилите хем твърдят, че никой не иска да ходи в САЩ, хем реват постоянно, че имало визи за САЩ.Не е лесно.:)

17

сс

преди 3 години

сега ще махнат визите и ще ви искат 100 ваксини за всякакви глупости като първата е за ковид за да може да влезете в саща. отделно ще ви искат извлечение от сметка че разполагате с пари от амнайси хиляди и така още куп глупости...и ще станете свободни граждани.

16

Обективно

преди 3 години

Българите още от 2007 г са неравнопоставени в ЕС и ако така продължава и занапред изобщо не ни е мястото в тоя съюз.

15

Анонимен

преди 3 години

Честно казано едва ли има някой нормален човек, който да иска да ходи в САЩ сега.В Силиконовата Долина програмистите и инженерите правят над $200К на година, но там и разходите са огромни, така че след като си платиш сметките нищо не ти остава в джоба. В допълнение там е много трудно да си намериш жена-партньор в живота.Българите нямат нищо общо с робството, така че аз нямам намерение да коленича пред черните, да не говорим за огромната престъпност, убийства, грабежи и хаоса, който се очаква.

14

toma

преди 3 години

Въпросът е принципен за визите. Изглежда, че за американците ние не сме европейци !?!?Не че съм се засилил да ходя в САЩ (може би само в Хавай ми се ходи).Предпочитам 100 пъти повече да си направя една бирена екскурзия из европа (Германия, Франция, Чехия, Белгия и др.).

13

Анонимен

преди 3 години

Боли ме кра за шбаната америка.Пълна с жълти хлбарки и латино отпадъци.Аз съм расист и съм гирд със себе си и с това което съм постигнал в живота

12

До Тонката

преди 3 години

Кой ти говори за Русия? Има хора толкова деформирани, че като чуят за сащ и веднага сравнение с Русия. Малоумно е.

11

Тонката

преди 3 години

До Ямболски *** Естествено,че ше има визи бе Цървуле:):):)Ако например те разберат,че си Атакист от партията на Волен как да те пуснат,като си потенциален терорист Русофил и заплаха за сигурността на САЩ.За такива са визите:):):)