31

ГЕТА 3 ви благодари

преди 3 години

За смелостта да реорганизирате организма си на нов по висш етап за сътрудничество с извънземния разум !

30

Анонимен

преди 3 години

Шашнала се е от всичко, което ненормалниците по горумите плямпат, чипове, стерилитет, рак и прочее. -------Точно затова казах, че е доктор, колкото аз съм космонавт.

29

бели мишки

преди 3 години

Явно в момента са ни направили на опитни мишики

28

Bond

преди 3 години

до 29Аха..значи ще чакаме до 09.2021 да видим /дай Боже/ първите бебета от ваксинирини родители. Тия тотално изперкаха! Тук не става въпрос за зачервяване, сърбеж и леко замайване. Коя млада двойка ще се ваксинира, ако планират да си имат дете, без да знаят какви ще са последиците по време на бременността и как ще се отрази на плода?!?!?

27

Анонимен

преди 3 години

"малко ми се завъртя главата, получих стягане в гърдите"-получила е паник атака от страх да не се гътне от ваксината, защото явно ги карат насила да си я бият иначе "Чао" на работата, а в САЩ това е по страшно от вируса.

26

До 27

преди 3 години

Ами ваксините се поставят от 08.12.2020г. ....Откъде да минат 9 месеца????!!!!!

25

Анонимен

преди 3 години

До 27 BOND, няма такава жена, както няма и доказателство, че ваксината предпазва от Ковид-19 ! Бизнесът "КОВИД" разцъфтява, вече му се появи и "братовчед" от Великобритания !

24

Bond

преди 3 години

Да попитам...има ли досега жена, която първо е ваксинирана, след това забременяла от ваксиниран мъж, и родила нормално бебе след 9 месеца?Търсих в Гугъла , но не намерих нищо.Някой да знае нещо по въроса?

23

Хм!

преди 3 години

Абе винаги съм бил твърдо з ваксините, даже скоро си сложих и за грип, обаче тая новата нещо не ми вдъхва доверие. Ще взема да се пробвам с вируса. Май ще е по-безопасно.

22

Ами...

преди 3 години

"Това са някакви реакции на органите, за които още нямаме представа, само ги докладваме, за да може да се води статистика".Ами продължавайте да докладвате през следващите няколко години! Може и да ме убедите, че точко тази ваксина е безвредна.

21

Анонимен

преди 3 години

Тази жена е доктор, но ти не си космонавт. Няма и да станеш. Никога.

20

Анонимен

преди 3 години

Активно мероприятие за промивка полиране на гладките мозъчета...

19

Dido

преди 3 години

Описаната реакция е на страх, притеснение, паника! Нормална реакция на психиката при всичката психоза която се създава около ваксините!!!

18

сс

преди 3 години

в България като гледам за всеки ще отделят по 20 30 мин да го наблюдават след ваксината и ако му стане нещо веднага ще реагират адекватно...

17

Анонимен

преди 3 години

Шашнала се е от всичко, което ненормалниците по горумите плямпат, чипове, стерилитет, рак и прочее. Ако не бяха ваксините, сега огромен процент от хората нямаше да са живи, ама трябва да се плямпа, колкото да не заспим. Спрял народ. Най-лошото е, че мислех, че поне в чужбина ще са по-адекватни от нас, нъцки.

16

истината

преди 3 години

Българите в щатите са най-промитите мозъци от сънародниците ни.

15

Анонимен

преди 3 години

Те и смъртните случаи само ги докладвате, за да върви статистиката...

14

Анонимен

преди 3 години

До 10 Кои постижения на науката Умен? Или си платена к рва,или дете на масите,които вярват сляпо на така наречения прогрес..... Огледай се,прочети,осведоми се,и след това ръси умни неща....Ваксината на Модерна,а сигурен съм и другите променят частици от нашето НРК,което от своя страна е четеца на ДНК.Ами,умен,можеш ли да се замислиш,че без да има каквито и да било изследвания,които иначе са задължителни,и то години,как мислиш,умен,какво ли ще стане?....

13

Анонимен

преди 3 години

Онази умрялата, която припадна в ефир първо, защо не казват за нея нищо.

12

Анонимен

преди 3 години

До 7Испанския грип още не е изчезнал, той е щам на свинския грип, през 1969 хонгконския вирус също е бил щам на свински грип убива (1,5 млн души по целия свят). Разбира се никой не се е паникьосал пак е имало маски и тъй на татък. И до ден днешен се въртят сякви щамове на тоя свински грип и сякви щамове на корона вирусите. Само дето им викаме настинка и грип. От време на време се появява, някой по резистивен вирус и прави малко поразия. Но живота продължава. Проблема ни е в здравната система..