8

Handel

преди 3 години

До АнонименБоko, а защо пишеш като анонимен?

7

Handel

преди 3 години

Ами зависи за кого. За обикновените хора е пропиляна, не ами съсипваща. За тиkвyн и медицинската мафия беше превъзходна година и нищо чудно че се правят сметки как да се отложат изборите и годината да се повтори колко се може повече пъти.

6

Анонимен

преди 3 години

Как ще зачеркна 2020-та като пропиляна, като толкова неща се случиха?! От май съм в нова компания, в старата бях години и ми беше време за смяна, а и получих солидно увеличение. Много нови идеи, проекти, квалификации. Хубава, ползотворна година за мен. Имам и няколко малки бизнеса- поучиха се от кризата и по време на локдауна вложихме в неща, в които все нямахме време и излязохме с двойни приходи и нови служители.

5

Шиши

преди 3 години

Като има такива управници всичко ще изгубим

4

ispanski grip

преди 3 години

"испанския грип отнел живота на 1/3-та от населението" - Как го сметна, че е 1/3 от населението като са починали между 50 и 100 милиона? Населението да не би да е било 150-300 милиона на целия свят през 1918? Проверявайте преди да философствате. През 1918 населението е било 1.8 милиарда...Тоест починали са от испански грип между 2.5 и 5% от населението, а не 1/3!

3

Анонимен

преди 3 години

Това е парадокс, че един вредител ще ни отърве от вредителите....

2

Анонимен

преди 3 години

Хората масово не четат книги.

1

Анонимен

преди 3 години

Дрън, дрън. Всеки гледа него си. На гип не вярвам.