49

доктор

преди 3 години

До ШопоАМИ ТО ТОВА СЕ И ДОКАЗА---МАСАВО СЕ НОСЯТ МАСКИ И---ЗАБОЛЕЛИТЕ СА В ПЪТИ ПОВЕЧЕ КОЕТО ДОКАЗА ЧЕ--ВИРУС НЯМА УВЕЛИЧЕНОТО ЗАБОЛЯВАНЕ Е В РЕЗУЛТАТ НА НАСЕНЕ НА МАСКИТЕ---ДИШАНЕТА СЕ ЗАТРУДНЯВА И СЕ СТИГА ДОРИ И ДО ИЗГУБВАНЕ НА СЪЗНАНИЕ И--СМЪРТ

48

Ванката

преди 3 години

Не го спират! Личен опит!

47

Анонимен

преди 3 години

Спор няма. Всички специалисти казват, че маските помагат, но не на 100%. Специалистите винаги са казвали, че маските защитават най-вече околните. Това, че има хора, които вярват че Земята е плоска и маските не помагат, не означава, че има спор.

46

Анонимен

преди 3 години

Достатъчно е 1% от хората да не носят маски, където трябва и броят на новозаразените при тази епидемия ще се расте, а тук говорят за 10% *** без маски.

45

Реалист

преди 3 години

Всичко това за маските го казаха още в началото на епидемията, даже по-подробни, но кой да слуша? Кови-диотът едно си знае - парцали не помагат. Казаха си хората, ме маските са ефективни, ако всички ги носят, но *** не ги носят. Казаха, че маските най-много предпазват околните и по-малко човека с маската, но *** пак си баят - вие нали сте с маски, защо се заразявате?

44

БАЧКАТОР

преди 3 години

Микроскопичен вирус да бъде спрян от едно парцалче? Ако беше възможно досега вируса да е изчезнал, а той се разпространява като лавина.

43

Анонимен

преди 3 години

Маските спират коронавируса точно толкова, колкото решетка спира мухи и комари!И моля ви се, спрете вече да показвате онова недоразумение, Тодор Кантарджиев!Откъде му дойде тази височайша глyпocт, че можете да дезинфекцирате маските в микровълнова фурна???!!!Микровълновата радиация на 2,4GHz е нейонизираща радиация и като такава не може да направи нищичко на вируса!Може да не съм лекар, но съм електронен инженер та случайно знам!По-добре да я поръсите със светена вода, повече файда има!

42

някой

преди 3 години

Краткият отговор: Не спират.Преди малко гледах репортаж на видеозапис на БТВ за коронавируса, ваксините и мерките.Там д-р Трифон Вълков (който работи в инфекциозна болница в София, при Мангъров) обясни, че новият коронавирус уврежда почти всички органи - сърце, бял дроб и бъбреци най-вече.Същият този доктор каза също така, че повечето лекари и учени препоръчват преболедувалите коронавируса да не се ваксинират поне една година след това!Също той каза, че маските са безсмислени.

41

IQ 3.14

преди 3 години

достатъчно е, че спират малоумната пиянка да не пръска слюнки в лицето ми

40

Анон

преди 3 години

Ако кажат да спим с тях и че спират рак, ще има овце да се връзват. Милен цветков ви го каза. Маските са за да мълчим. Докато баце и тъпкачите му от европа убиват всеки бизнес и всяка малко останала свобода. Вярвайте че са още 2 седмици, че е до 31 януари. Скоро ще ви кажат, че извъземни идват и пак ще се насирате по къщите си. Жалък народ. Преди са давали живота си за българия по баирите, за да можете да носите маски и да се дупите

39

Анонимен

преди 3 години

Аре стига с тези маски! Колко лекари се заразиха??? И всички супер маски носят и правилата спазват, че на първа линия т.шак няма.

38

Gregory House, MD

преди 3 години

До: номер 44Ами аз съм наясно колко малко е това "животно".Толкова е малко, че се вижда само с електронен микроскоп.ХА-ХА-ХА, някои Андрешковци още си мислят, че електронният микроскоп е просто микроскоп свързан с компютър, ХИ-ХИ-ХИ!Електронният микроскоп, уважаеми Андрешковци, е уред като тези използвани в ядрената лаборатория на ЦЕРН, съоръжение което заема половин стая и част от оборудването му се побира в гардероб!!!

37

Анонимен

преди 3 години

До 50 как точно спираш вирус с *** ве, умен

36

Gregory House, MD

преди 3 години

Ти му говориш, оно си рупа ли рупа!Шопска народна поговорка.Маските помагат ако болен човек киха или кашля.Това е общо взето. И то само ако маската се носи правилно!Тоест, да покрива устата и носа, да е за еднократна употреба, да не се пипа освен за ластиците, и веднага след употреба да се изхвърля в стерилна опаковка!Кой спазва всичко това??? А??? Кой???

35

Анонимен

преди 3 години

Маските не уплътняват лицето, т.е. въздух минава отстрани. Само се намалява риска да се заразиш, но ако си цял ден в затворено помещение пълно с вируси, все ще те налазят.

34

Анонимен

преди 3 години

Спират колкото ограда спира комар

33

Анонимен

преди 3 години

Ами не, не го спират. Вижте бройките. Освен това 60-160 нанометра. Бедна ти е фантазията колко малко е това животно.

32

Няма значение

преди 3 години

ама къде е казано, че някой като е професор знае 100% от истината? "Какво ще загубите като ги носите?" питал проф. Дигард...Все пак истинския въпрос е какво ще спечеля, след като не е доказано, че маските предпазват.

31

May be

преди 3 години

Пълно е с Глупа*и по тия форуми! Само като прочетеш 5 коментара и ти става ясно какво е нивото. Тъжна работа...

30

истината

преди 3 години

За 10 месеца не стана ли ясно че маските не работят? Ако работеха , щяхме да имаме положителни резултати... Истинската цел на маските е просто да се показва че световните лидери и "многознаещите" учени отчитат някаква дейност.За да не излиза че нищо не правят по въпроса с спирането на "пандемията".