84

До87

преди 3 години

Що на т'рол като теб ли трябва да вярваме????

83

???

преди 3 години

До 85Откога министър Анегелов стана източник на достоверна информация?!

82

Факт

преди 3 години

Първи сме по смъртност от Ковид-19 в света и то при условие, че се регистрират само между 1/4 и 1/3 от починалите заради Ковид-19. Реалността е много по-страшна, но мутрите прикриват информацията. Миналата година починалите в края на ноември и началото на декември са 290-300 човека на ден, сега са с 360-370 повече, от които само около 130 са регистрирани като починали от Ковид-19.

81

До"аз"-ът

преди 3 години

"Драги"цитирам днешното Изказване на министър Ангелов:Лекари - 30000Професионалисти здравни грижи-45000Лични лекари(джипита)-4500Зъболекари - 7500

80

аз

преди 3 години

До Анонимен 73--------------------------------------Данните ти са абсолютно фалшиви драги.30 000 са лекарските дипломи,регистрирани в БЛС.Тук влизат емигриралите лекари,пенсионерите,инвалидите и чиновниците,невидяли болен от 20 г.Като ги махнеш остават 15-16 000.От тях 4000 джипита.Значи остават 11-12 000 специалисти,които лекуват ковид. Те работят на 2 места и повечето са на пенсионна възраст.За да прикрият огромния недостиг.Сега предпочетоха едното място, затова няма лекари, и смъртноста е

79

Помощ...

преди 3 години

Важното , че Нинова е санитар.

78

Активист на БСП

преди 3 години

Важното е бай Чекмеджан да зарежда трезора редовно!!!

77

Анонимен

преди 3 години

Ние дори без пандемия пак сме първи по смъртност с тази прогнила здравна система.Хора са много болни и всички тези който сега ги пишат умрели от ковид са всъщност жертва на здравеопазването!

76

Шефа

преди 3 години

Къде е оня хвалипръцко от Банкя , който работел , деня и ноща за България?Явно работи за България без българи!

75

Горди!

преди 3 години

Пак ли е горд с първото място г-н. Борисов, премиера?Само такива са му първите места на него, по смъртност, по замърсен въздух, по вкарване на *** от други държави.Честито на избралите го! Вие всички сте виновни!

74

Родопчанин

преди 3 години

Тъй като Смолян са републикански шампиони по смъртност, това значи моментално СВЕТОВНИ РЕКОРДЬОРИ! Браво на медицинското обслужване е областта!

73

Анонимен

преди 3 години

Фигуранта нема ли неква визия по въпроса?

72

Анонимен

преди 3 години

Докато ни управляват калинки, еднокнижници и подобни ще си събираме всички негативни класации. Напредък в живота се постига с умни хора.

71

Анонимен

преди 3 години

От 5 въстания това е резултатът. Тримата *** направиха пачките, а вие *** на воля.

70

Анонимен

преди 3 години

До БългаринЗдрави и млади умряха!щото се правиха на мъже и гориха маски.

69

Анонимен

преди 3 години

Пак да си го ПРИПОМНИМ! 350-Болници53000-легла30000-лекари5+5 =10 милиарда бюджет за ЗДРАВЕ на година в БългарияБългария първа по Смъртност в СВЕТА! След това идва и Вината на Вожда,които за 10 години-Принципал на здравеопазването в България,не направи нищо за да справи с Основният ПРОБЛЕМ!БЯЛАТА МАФИЯ!!!

68

Анонимен

преди 3 години

Е на кое място да сме като лично *** доскоро разправяше, че такъв вирус няма. 4 месеца размахваше юмручета и насъскваше cгaнтa по площадите, успя да зарази цялото командване на армията заради един банкет, опита се да зарази и Естония, но му биха шута и го напъдиха като мръcно псе.Оня *** Гошко от БОЕЦ същия - крякаше с/у ген.Мутафчийски, а като се разболя орева орталъка Боко да го уреди заедно с жена му във ВМА. Корнела същата кифла.

67

Българин

преди 3 години

Дами и г-да журналисти, питайте, ровете непрекъснато темата за световния рекорд по смъртност от която от щаба непрекъснато избягват! По важно е не да ти изпеят сводката на оздравели, заболели и умрели,а какво трябва да се направи от лекарите за да помагат на болните, а не само да констатират смъртта! Не се задоволявайте с елементарното обяснение- стари и болни...!Здрави и млади умряха!

66

Анонимен

преди 3 години

До АнонименБойко ни остави на последно място по бедност и на първо място по смъртност.по времето на Виденов и Гечев бяхме най-богатите и здрави на планетата. Да не говорим за Луканов, Беров, Станишев, царя.

65

Анонимен

преди 3 години

А някой твърдеше,че сме имали "здравеопазване"Първи в Света по Смъртност-това трябва да канти в ушите на всички!!!